Αρναούτογλου: Περίεργος ο καιρός σήμερα – Δείτε τι θα συμβεί

Αρναούτογλου: Ασταθής ο καιρός την Τρίτη αλλά με καλοκαιρινές θερμοκρασίες. H θερμοκρασία από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου στην Αττική.

Άστατος θα παραμείνει ο καιρός και την Τρίτη συννεφιά και διάσπαρτες μπόρες τις πρωινές ώρες σε Κρήτη, νότιες Κυκλάδες και Δωδεκάνησα, ενώ θα υπάρχουν ανοίγματα στο υπόλοιπο Αιγαίο.

Στην υπόλοιπη χώρα αραιή συννεφιά, λίγο πιο πυκνή στη βορειοανατολική Ελλάδα.

Τις μεσημβρινές ώρες και προς το απόγευμα, στη δυτική ηπειρωτική ορεινή-ημιορεινή χώρα, στις ορεινές βορειοδυτικές περιοχές της Θεσσαλίας, στα ορεινά της δυτικής Στερεάς Ελλάδας και στα ορεινά-ημιορεινά τμήματα της κεντρο-δυτικής Πελοποννήσου θα επικρατήσουν μπόρες και καταιγίδες, μικρής έως μεσαίας διάρκειας. Στα ορεινά τμήματα της Μακεδονίας και της Θράκης υπάρχει πιθανότητα για κάποια μπόρα ή σύντομης διάρκειας καταιγίδα.

Τη νύχτα τα φαινόμενα θα εξασθενήσουν και θα επικρατήσει συννεφιά στις περισσότερες περιοχές, με εξαίρεση την περιοχή των Δωδεκανήσων εκεί όπου υπάρχει πιθανότητα η αστάθεια να διατηρηθεί.

Η θερμοκρασία στο εσωτερικό της ηπειρωτικής χώρας θα φτάσει μέχρι και τους 26 βαθμούς Κελσίου.

Στην Αττική τις πρωινές-προμεσημβρινές ώρες αναμένονται πρόσκαιρες συννεφιές, οι οποίες κατά τη διάρκεια της ημέρας θα περιοριστούν στα ορεινά τμήματα του νομού. Μικρή πιθανότητα για τοπική μπόρα στα βορειοδυτικά ορεινά τμήματα. Οι άνεμοι στα 3 με 5 μποφόρ και η θερμοκρασία από 17 έως 25 βαθμούς Κελσίου.

Στη Θεσσαλονίκη και την Κεντρική Μακεδονία θα επικρατήσει αρκετή ηλιοφάνεια τις πρωινές ώρες, παροδικά αυξημένες συννεφιές στη Χαλκιδική. Μετά το μεσημέρι αναμένεται συννεφιά στις περισσότερες περιοχές της Κεντρικής Μακεδονίας, ενώ πιθανό είναι να υπάρξει κάποια μπόρα ή τοπική καταιγίδα μικρής διάρκειας. Η θερμοκρασία από 15 έως 25 βαθμούς Κελσίου και οι άνεμοι από νότιες διευθύνσεις στα 3 με 4 μποφόρ.

Την Τετάρτη, αρχικά θα έχει ήλιο με λίγες μπόρες στα ορεινά. Η θερμοκρασία στα ηπειρωτικά θα φτάσει στους 27-28 βαθμούς.

Την Πέμπτη λιακάδα από το πρωί και στα βόρεια πέρασμα από μπόρες. Η θερμοκρασία στο εσωτερικό της χώρας στους 28-29 βαθμούς και τοπικά τους 30.

Την Παρασκευή λίγο πιο έντονη αστάθεια με άστατο καιρό στα κεντρικά και βόρεια της χώρας με μπόρες και καταιγίδες. Η θερμοκρασία στους 27 στα ηπειρωτικά της χώρας.

Βροχερός ωστόσο θα είναι ο καιρός το Σάββατο με τη θερμοκρασία σε πτώση.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τέμπη: «Δέχτηκα απειλές για να μην δημοσιευτούν τα ηχητικά», λέει ο πραγματογνώμονας των οικογενειών των θυμάτων, Βασίλης Κοκοτσάκης
27 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Το πόρισμα για την τραγωδία θα λέει ότι η έκρηξη δεν προκλήθηκε από έλαια σιλικόνης
27 Φεβρουαρίου, 2025
Χάος σπέρνει ο Τραμπ με την προαναγγελία δασμών 25% κατά της ΕΕ
27 Φεβρουαρίου, 2025
Δύο συλλήψεις για διαρρήξεις σε Νίκαια και Κορυδαλλό: «Άδειαζαν» σπίτια, καταστήματα ακόμα και ταξί
27 Φεβρουαρίου, 2025
Πάπας Φραγκίσκος: Υποχώρησε η νεφρική ανέπαρκεια – Ενθαρρυντική η βελτίωση της υγείας του
27 Φεβρουαρίου, 2025
«Έσπρωχναν» κοκαΐνη σε περιοχές της Αττικής: Έκρυβαν τα ναρκωτικά στον πίνακα οργάνων και στο ταμπλό αυτοκινήτων
27 Φεβρουαρίου, 2025
Η Φλόγα της Ελπίδας ξεκίνησε το ταξίδι για τους Παγκόσμιους Χειμερινούς Αγώνες Special Olympics στο Τορίνο – Έμπνευση για όλους η δύναμη της θέλησης
26 Φεβρουαρίου, 2025
33χρονος ήταν νεκρός για 42 ημέρες σε λόφο στον Βόλο σε απόσταση 70 χλμ. από τον Βασίλη Καλογήρου
26 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Εκατοντάδες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα & το εξωτερικό για τη συμπλήρωση δύο ετών από την τραγωδία
26 Φεβρουαρίου, 2025
Γρίφος με την στάση του σώματος του Βασίλη Καλογήρου – Τι εξετάζουν οι ειδικοί
26 Φεβρουαρίου, 2025