Αρπαγή 10χρονης: Νέα τροπή μετά τις καταγγελίες Κούγια

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις στην υπόθεση αρπαγής του 10χρονου κοριτσιού στη Θεσσαλονίκη.

Αίσθηση έχει προκαλέσει η καταγγελία του ποινικολόγου Αλέξη Κούγια, συνηγόρου της οικογένειας του 10χρονου κοριτσιού, ο οποίος αποκάλυψε πως δέχθηκε πρόταση με χρήματα για την οικογένεια του άτυχου κοριτσιού.

Καταγγελία που για πολλούς αποτελεί ακόμα μία ένδειξη ότι ενδεχομένως πίσω από την υπόθεση να κρύβεται κύκλωμα παιδόφιλων…

Οι συνήγοροι της οικογένειας της 10χρονης τονίζουν ωστόσο πως θα φτάσουν την υπόθεση ως το τέλος.

Άνθρωποι που βοήθησαν τις Αρχές, μιλώντας στο MEGA, έχουν πει πως στο σπίτι της 33χρονης πήγαιναν και άτομα που οι κινήσεις τους έδειχναν ύποπτες.

«Κάποιος ερχόταν στο σπίτι, που είδαμε κάνα δυο φορές. Ήταν κουρεμένος γουλί. Είναι ανίκανη για να δράσει μόνη της αυτή η γυναίκα. Μάλλον τα πήρε πάνω της για να σώσει κάποιον».

Τα επόμενα 24ωρα η αστυνομία δεν αποκλείεται να προσχωρήσει σε προσαγωγές υπόπτων, που ενδεχομένως να σχετίζονται με την απαγωγή.

Η απάντηση του δικηγόρου της 33χρονης

Μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1, ο δικηγόρος της κατηγορούμενης για την αρπαγή, έδωσε τη δική του εκδοχή για το τι συνέβη, με την προσφορά των χρημάτων…

“Δεν υποβάλαμε ποτέ πρόταση για εξωδικαστικό συμβιβασμό” είπε μεταξύ άλλων, τονίζοντας ότι ο Αλέξης Κούγιας οδηγήθηκε σε πειθαρχικό παράπτωμα.

Πληροφορίες: MEGA και ΑΝΤ1