Αρραβωνιάστηκε ο Μάνος Δασκαλάκης – H Πισπιρίγκου ξέρει τη νέα του σύντροφο

Νέες πληροφορίες για τη ζωή του Μάνου Δασκαλάκη έφερε στο φως της δημοσιότητας η εκπομπή «Πρωινό» του ΑΝΤ1.

Όπως ανέφερε ο παρουσιαστής της εκπομπής, Γιώργος Λιάγκας, ο πρώην σύζυγος της Ρούλας Πισπιρίγκου, έχει δώσει δαχτυλίδι στη νέα του σύντροφο και σκέφτονται να παντρευτούν. Μάλιστα όπως ανέφερε ο Γιώργος Λιάγκας, ο Μάνος Δασκαλάκης είναι τόσο καλά με την κοπέλα του που σκέφτονται να αποκτήσουν και παιδί.

«Του έχει σταθεί πάρα πολύ. Όχι μόνο σκέφτονται να παντρευτούν αλλά είναι τόσο καλά που στο μυαλό τους μέσα είναι πάρα πολύ σύντομα η απόκτηση παιδιού. Αυτά τα αποφασίσει η φύση κι ο Θεός. Αλλά πρέπει να το θέλει πολύ κι ένα ζευγάρι. Μαθαίνω από το περιβάλλον του Μάνου ότι στα άμεσα σχέδιά τους είναι η απόκτηση ενός παιδιού», ανέφερε χαρακτηριστικά ο παρουσιαστής της εκπομπής.

Σημειώνεται ότι η συγκεκριμένη κοπέλα είναι από το περιβάλλον του πρώην ζεύγους Δασκαλάκη και είναι γνωστή της Ρούλας Πισπιρίγκου.

Όπως αναφέρθηκε επίσης στην εκπομπή η πιθανή ημερομηνία εκδίκασης της αγωγής διαζυγίου του Μάνου Δασκαλάκη προς τη σύζυγό του είναι η 2η Ιουνίου. Στην εκπομπή μίλησε και φίλη του Μάνου Δασκαλάκη. «Ο Μάνος και η κοπέλα ξεκινάνε κάτι καινούργιο. Έχει γίνει πρόταση από τον Μάνο, έχει δώσει δαχτυλίδι» ανέφερε.

Δείτε το βίντεο:




Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
33χρονος ήταν νεκρός για 42 ημέρες σε λόφο στον Βόλο σε απόσταση 70 χλμ. από τον Βασίλη Καλογήρου
26 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Εκατοντάδες συγκεντρώσεις σε όλη τη χώρα & το εξωτερικό για τη συμπλήρωση δύο ετών από την τραγωδία
26 Φεβρουαρίου, 2025
Γρίφος με την στάση του σώματος του Βασίλη Καλογήρου – Τι εξετάζουν οι ειδικοί
26 Φεβρουαρίου, 2025
Στοιχεία ότι ο Βασίλης Καλογήρου δολοφονήθηκε βρήκε ομάδα ερευνών που διορίστηκε από την οικογένειά του
26 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Επιμένει η οικογένειά του στο σενάριο της δολοφονίας
26 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Την Πέμπτη δημοσιεύεται το πόρισμα – Δεν έγινε δεκτό το αίτημα συγγενών των θυμάτων για αναβολή
26 Φεβρουαρίου, 2025
Βασίλης Καλογήρου: Εντολή να ανοίξει ο ιατρικός του φάκελος από την 1η Ιανουαρίου του 2024 και μετά
26 Φεβρουαρίου, 2025
Γερμανία: Πυροβολισμοί έξω από δικαστήριο στο Μπίλεφελντ στη διάρκεια δίκης για τη δολοφονία πυγμάχου
26 Φεβρουαρίου, 2025
Μανώλης Λιδάκης: Η αποκάλυψη της αδελφής του λίγους μήνες πριν «φύγει» – «Εισχώρησε στο γόνατό του στρεπτόκοκκος»
26 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική συνομιλία Μητσοτάκη – Ερντογάν
26 Φεβρουαρίου, 2025