Άρσεναλ μεν, αλλά…

Μάθε τα πάντα για την ΒΕΤ365

Όλοι ξέρουμε τη δυναμική και την ποιότητα μιας ομάδας όπως η Άρσεναλ, η οποία προσπαθεί να είναι πρωταγωνίστρια κάθε χρονιά στην Πρέμιερ Λιγκ. Φέτος, όμως, περνάει μια πολύ μεγάλη κρίση, βρισκόμενη πολύ χαμηλά στη βαθμολογία. Ανήμερα της Boxing Day, πάντως, οι «κανονιέρηδες» έβγαλαν στο χορτάρι του «Έμιρεϊτς» μέρος του ταλέντου τους νικώντας εύκολα και καθαρά την Τσέλσι.

Οι Λονδρέζοι σήμερα δοκιμάζονται στο Μπράιτον από την τοπική ομάδα και μένει να δούμε αν θα μπορέσουν να βρουν ένα νικηφόρο σερί, ώστε να ανέβουν «σκαλοπάτια» βαθμολογικά και να… ηρεμήσουν κάπως τον κόσμο τους.

Μπράιτον: Σε μια πολύ δυνατή και δύσκολη αναμέτρηση κόντρα στη Γουέστ Χαμ, η Μπράιτον ίσως να αισθάνεται και αδικημένη με το 2-2 που πήρε στο Λονδίνο, μιας και είχε προηγηθεί 20 λεπτά πριν το φινάλε. Οι «γλάροι» είχαν μια ημέρα ξεκούρασης λιγότερη από την Άρσεναλ και γνωρίζουν πολύ καλά πως ο αντίπαλός τους είναι με την πλάτη στον τοίχο, οπότε έχουν ένα κίνητρο παραπάνω, ακόμα και για τη νίκη. Το μόνο βέβαιο είναι πως η Μπράιτον δε θα φοβηθεί το ματς και θα το παλέψει στα ίσα. Εκτός οι γνωστοί Αντόνε και Ιζκιέρδο, αγωνία για τον χρήσιμο Λάμπτεϊ.

Άρσεναλ: Ναι αυτή ήταν Άρσεναλ! Με αρκετές αλλαγές από συνηθισμένο του σχήμα, ο Αρτέτα αιφνιδίασε τον Λάμπαρτ στο Λονδρέζικο ντέρμπι και το τελικό 3-1 υπέρ των «κανονιέρηδων» λέει όλη την αλήθεια. Τώρα μένει να δούμε αν οι παίκτες του Ισπανού κόουτς θα συνεχίσουν στο ρυθμό αυτό για να χτίσουν ένα καλό σερί νικών. Το επόμενο ματς τους δεν είναι καθόλου εύκολο, πάντως. Ήδη η Λίβερπουλ «πέταξε» βαθμούς στο Μπράιτον, ενώ η Άρσεναλ έχει 2 ήττες και μια ισοπαλία τις τελευταίες φορές που έπαιξε εκεί. Σημαντικές απουσίες οι Νταβίντ Λουίς, Γκάμπριελ, Πάρτεϊ και Γουίλιαν για τον Αρτέτα.

ΕΚΤΙΜΗΣΗ: Πολλοί θα σπεύσουν να ποντάρουν εκ νέου την Άρσεναλ, ευελπιστώντας στο σενάριο οι Λονδρέζοι να αρχίσουν να ξεπερνούν την μίνι «κρίση» που περνούν αγωνιστικά. Το ματς στο «Άμεξ Στάντιουμ» δεν είναι καθόλου εύκολο, ασχέτως την κατάσταση των «κανονιέρηδων». Ακόμα και να νικήσουν, θα το κάνουν πολύ δύσκολα. Το σημείο που αξίζει εδώ είναι το G-G, στο 1.82 της Betshop.

Για δωρεάν προγνωστικά με τον Άρχοντα επισκεφθείτε το Αrxondasbet.com