Άρση lockdown: Έκτακτη τηλεδιάσκεψη Μητσοτάκη – Νέες ανακοινώσεις

Έκτακτες ανακοινώσεις αναμένονται σήμερα. Διαρκείς συσκέψεις του πρωθυπουργού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης πραγματοποιεί σειρά τηλεδιασκέψεων, ενώ πληροφορίες αναφέρουν ότι θα ανακοινωθούν οικονομικά μέτρα ελάφρυνσης.

Νέες ανακοινώσεις Μητσοτάκη εντός της ημέρας για φοροελαφρύνσεις

Ο πρωθυπουργός μέσα στις επόμενες ώρες αναμένεται, σύμφωνα με πληροφορίες, να προβεί σε νέες ανακοινώσεις για την εφαρμογή στοχευμένων φοροελαφρύνσεων σε ομάδες πολιτών και επαγγελματιών που έχουν πληγεί από την πανδημία του κορονοϊού και το συνακόλουθο lockdown.

Τηλεδιάσκεψη για την εστίαση

Μεταξύ άλλων, τηλεδιάσκεψη θα πραγματοποιηθεί για τον κλάδο της εστίασης με αντικείμενο τα νέα δεδομένα που προκύπτουν από την επανεκκίνηση της οικονομικής δραστηριότητας αρχής γενομένης από τις 3 Μαΐου οπότε και ανεβάζουν ρολά οι επιχειρήσεις του κλάδου της εστίασης.

Στη σύσκεψη θα δώσουν το παρών ο υπουργός Οικονομικών Χρήστος Σταϊκούρας, ο αναπληρωτής υπ. Οικονομικών Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης Άδωνις Γεωργιάδης, ο αναπληρωτής υπ. Ανάπτυξης, Νίκος Παπαθανάσης.

Παρόντες θα είναι και ο υπουργός Επικρατείας Γιώργος Γεραπετρίτης, καθώς και ο οικονομικός σύμβουλος του πρωθυπουργού Αλέξης Πατέλης.