Άρτα: Στην ψυχιατρική κλινική ο πατέρας, υποβασταζόμενη η μητέρα

Συγκλονισμένο το πανελλήνιο παρακολουθεί τις εξελίξεις με τον τραγικό θάνατο βρέφους στην Άρτα, όταν ο πατέρας του το ξέχασε στο αυτοκινήτο.

Οι λεπτομέρειες που έρχονται στη δημοσιότητα για τη σχέση του ζευγαριού κάνουν ακόμα πιο τραγικό το περιστατικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του Newsbomb.gr, το βράδυ της Τετάρτης, η μητέρα βγήκε από τον ειδικό θάλαμο όπου βρισκόταν και πήγε μία βόλτα υποβασταζόμενη στους διαδρόμους και τον προαύλιο χώρο του νοσοκομείου. Η ίδια συνεχίζει να ζητάει να δει τον άντρα της.

Όπως αναφέρουν συγγενείς της, της λένε ότι δεν μπορεί να τον δει γιατί κοιμάται ενώ σημειώνεται ότι τόσο οι γιατροί όσο και οι ψυχολόγοι έχουν πει στους κοντινούς τους ανθρώπους να μην έχει το ζευγάρι οιαδήποτε επαφή ώστε να αποφευχθεί κάποιο συμβάν.

Σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, το μωρό έφτασε πίσω στο νοσοκομείο της Άρτας για να το δει ο πατέρας σε περίπτωση που ο Εισαγγελέας αποφασίσει την Παρασκευή να κρατηθεί σε κελί.

Αξίζει να σημειωθεί ότι σύμφωνα με τον Μητροπολίτη Άρτης Καλλίνικο δεν θα γίνει ονοματοδοσία του βρέφους αλλά ειδική ιερά ακολουθία για την ταφή του αβάπτιστου νηπίου.

Κατέρρευσε ο πατέρας του μωρού – Μεταφέρθηκε στην ψυχιατρική του νοσοκομείου

Νωρίτερα το απόγευμα της Τετάρτης, ο 37χρονος πατέρας που κρατείται φρουρούμενος στο νοσοκομείο της Άρτας κατέρρευσε με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στην ψυχιατρική του νοσοκομείου.

Σύμφωνα με το Mega, ο πατέρας συντεντριμένος στην πρώτη του δήλωση μετά το τραγικό περιστατικό ανέφερε:

«Ξεκινήσαμε από το σπίτι στις 07:00. Αντί να στρίψω αριστερά στον βρεφονηπιακό σταθμό, έστριψα δεξιά και πήγα στη δουλειά μου. Το παιδί στο πίσω κάθισμα πρέπει να κοιμόταν, δεν έκλαιγε και δεν το άκουγα. Το κάθισμα ήταν χαμηλό και δεν το έβλεπα από τον καθρέπτη».

Δείτε το βίντεο του Mega:

Σύμφωνα με ασφαλείς πληροφορίες του Newsbomb.gr, το ζευγάρι είχε παντρευτεί με πολιτικό γάμο και σκόπευαν μέσα στο επόμενο χρονικό διάστημα και συγκεκριμένα εντός του ερχόμενου καλοκαιριού να παντρευτούν με εκκλησιαστικό γάμο και παράλληλα να βαφτίσουν την κορούλα τους.

Τα αίτια θανάτου του βρέφους

H σορός βρέφους, έχει μεταφερθεί στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, όπου διεξάγεται η νεκροψία – νεκροτομή, που θα δείξει τα ακριβή αίτια του θανάτου του μωρού καθώς και την ώρα που συνέβη το μοιραίο.

Η συσσώρευση υγρών στον πνεύμονα που προκάλεσαν πνευμονικό οίδημα αναφέρεται ως αιτία θανάτου στην ιατροδικαστική έκθεση για το 5,5 μηνών βρέφος από την Άρτα, το οποίο έμεινε για ώρες μέσα στο αυτοκίνητο ξεχασμένο από τον πατέρα του. Σύμφωνα με πληροφορίες, κατά την νεκροψία-νεκροτομή που διενεργήθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ιωαννίνων, το βρέφος υπέστη αίσθημα ασφυξίας εφίδρωση, συριγμό στους πνεύμονες, δύσπνοια, βήχα, δυσκολία αναπνοής, υποξία, με αποτέλεσμα να υποστεί πνευμονικό οίδημα που οδήγησε σε καρδιακή ανακοπή λόγω υποξυγοναιμίας ταχυκαρδία και κυάνωση.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραμπ: «Βρίσκομαι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μερτς: «Σημαντική νίκη για το ΕΛΚ και την Ευρώπη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία: Οι επιλογές του Μερτς – Οι συσχετισμοί και οι διαπραγματεύσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού – «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πλημμεληματική δίωξη σε έξι πρόσωπα για τον θάνατο 2,5 ετών κοριτσιού στον «Άγιο Στυλιανό» Θεσσαλονίκης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλωματικές ζυμώσεις στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Με δικό τους ψήφισμα για την Ουκρανία οι ΗΠΑ – Η Γαλλία αναμένεται να προτείνει τροπoποιήσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μενίδι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο – Επί τόπου τα ΤΕΕΜ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025