Αρβανίτης: «Ο Παύλος Φύσσας ήταν αντιφασίστας καλλιτέχνης. Για αυτό ήταν και στόχος»

Δέκα χρόνια συμπληρώνονται σήμερα, Δευτέρα από την δολοφονία του Παύλου Φύσσα στο Κερατσίνι, με τον Κώστα Αρβανίτη να σχολιάζει τη μαύρη και θλιβερή επέτειο.

Οπως αναφέρει:

«Σαν σήμερα οι φασίστες σκότωσαν τον #Παύλο #Φύσσα. Όχι φυσικά για το ποδόσφαιρο που ήθελαν και μετέδιδαν οι συστημικοί δημοσιογράφοι και τα μέσα ενημέρωσης.

Ο ραδιοφωνικός σταθμός της Αριστεράς 105,5 στο Κοκκινο με Σπύρος Γεράρδης και Aleka Zoumi μεταδίδουν την είδηση και την Αλήθεια. Άμεσα. Με δίκη τους πρωτοβουλία διακόπτουν την ΡΟΗ του προγράμματος και προχωρούν σε έκτακτη ενημέρωση όλο το βράδυ .

Οι Χρυσαυγίτες αξιοποίησαν την διακριτική παρουσία της Αστυνομιας σε ένα ακόμα προμελετημένο έγκλημα της ναζιστικης συμμορίας. Με την διακριτική παρουσία του Κράτους.

Ο Παυλος Φύσσας ήταν παιδί της εργατικής τάξης. Ήταν αντιφασίστας καλλιτέχνης. Για αυτό ήταν και στόχος.

Γιατί οι φασιστες ήταν και είναι το τάγμα εφόδου του συστήματος όταν τα πράγματα σφίγγουν για το κεφάλαιο και τους εκφραστές του. Βρισκόμασταν στην κορύφωση της χρεοκοπίας και της εξέγερσης ενός λαού.

Η Αριστερά με όλες της εκφράσεις της ήταν η μόνη πολιτική ομάδα που συγκρούστηκε ανοιχτά να τους φασίστες. Αυτό θα πράξει και σήμερα.

Υς: Το κόκκινο τρίγωνο που αξιοποιούμε στις αναρτήσεις στις δημόσιες παρουσίες και παντού κάτι λέει. Μάθε την ιστορία της κόκκινης καρφίτσας και διακίνησε την. Από σήμερα και πάντα».