«Ασε με, άσε με δεν αντέχω άλλο»: Τα τελευταία λόγια της Δώρας πριν τη δολοφονία;

Σε κόλαση είχε μετατραπεί η ζωή της άτυχης Ντόρας στη Ρόδο από την ημέρα που συγκατοίκησε με τον πρώην σύντροφο και δολοφόνο της.

Συγγενείς και φίλοι αποκάλυψαν στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star τη «σκοτεινή» πλευρά του δράστη, που έκρυβε ζήλεια, καυγάδες ακόμα και παρακολουθήσεις. Μία από τις καλύτερες φίλες της άτυχης εκπαιδευτικού αποκάλυψε πως ο δράστης τη ζήλευε φρικτά, είχε χακάρει τον υπολογιστή της, τους κωδικούς της στα social media, παρακολουθούσε το τηλεφώνό της και της έλεγε μέχρι και τι ρούχα θα φορέσει.

«Αυτός ήταν πολύ ζηλιάρης, τη ζήλευε. Είχε καταλάβει αυτή όταν μένανε μαζί, έγινε άλλος άνθρωπος, δεν την άφηνε και την έλεγχε τα πάντα, μέχρι και στους λόγαριασμούς της στα προφίλ που είχε έμπαινε. Έλεγχε με ποιους μιλούσε, ποιους έκανε φίλους. Είχε τους κωδικούς για τα πάντα. Και αυτό που τη στεναχώρησε πολύ ήταν ότι της έσβησε φωτογραφίες πολλών ετών» είπε η φίλη της.

Ενάμιση μήνα μετά τον χωρισμό, όταν η Ντόρα επέστρεψε στο πατρικό της άρχισε να ανοίγεται στους δικούς της. Και πάλι, όμως, όπως λένε δεν ανησύχησαν, γιατί η άτυχη κοπέλα δεν έδειχνε να φοβάται.

«Ήτανε ψυχασθενής το παιδί. Μας τα είπε απέξω – απέξω αλλά δε δώσαμε σημασία. Αυτός δεν πήρε τηλέφωνο, δεν έστειλε μήνυμα να της πει ότι τέλος πάντων σε αγαπάω, ότι θα ήθελα να γυρίσεις πίσω, τίποτα. Εξαφανίστηκε, αλλά ήτανε ύπουλος τελικά» είπε η θεία της.

Σήμερα καταθέτει η γειτόνισσα της Ντόρας

Σύμφωνα με το STAR, η κοπέλα την τελευταία εβδομάδα ήταν πολύ χαρούμενη καθώς είχε χωρίσει από τον άνθρωπο που την καταπίεζε. Μάλιστα είχε εκμυστηρευτεί στους δικούς της ότι φοβόταν μην καταλήξει σαν την Καρολάιν.

«Ασε με, άσε με δεν αντέχω άλλο»: Τα τελευταία λόγια της Δώρας πριν τη δολοφονία;

Αύριο αναμένεται να καταθέσει μια γειτόνισσα της άτυχης κοπέλας, η οποία λίγη ώρα πριν από τη δολοφονία άκουσε μια κραυγή και μια γυναικεία φωνή που φώναζε «άσε με, άσε με δεν αντέχω άλλο».