Ασέλγεια 12χρονης από ιερέα: Αποκάλυψη-βόμβα από το Χαμόγελο του Παιδιού (video)

Ασέλγεια 12χρονης από ιερέα: Σοκάρουν οι νέες αποκαλύψεις για στιγμές εφιαλτικές στιγμές που καταγγέλλει ότι έζησε στα χέρια του 57χρονου ιερέα στην Μάνη το 12χρονο κορίτσι.

Ασέλγεια 12χρονης από ιερέα: Σημειώνεται ότι η ανήλικη κατέθεσε στις αρχές ότι ο κληρικός την βίαζε κατ’ επανάληψη μέσα στο σπίτι του στο χωριό Οχιά και με σφιγμένο στομάχι οι αστυνομικοί άκουγαν το κοριτσάκι να τους αποκαλύπτει πως ο 57χρονος την έγδυνε, ασελγούσε πάνω της και την χτυπούσε με τη ζώνη του.

Την ώρα που ο παπάς αρνείται τα πάντα και η μητέρα της, ανασκευάζει, το Χαμόγελο του Παιδιού, τοποθετείται δια του προέδρου του, Κώστα Γιαννόπουλου.

Με δηλώσεις του στο Open, καταγγέλλει ότι το παιδί απειλήθηκε τόσο από τον κατηγορούμενο ιερέα όσο και από τη μητέρα του, με στόχο να αλλάξει την αρχική της κατάθεση. Σε αυτήν, υπενθυμίζεται, πως η μικρή είχε υποστηρίξει πως ο παπάς την βίαζε ενώ η μητέρα της βρισκόταν στο σπίτι.

«Η μικρή ήρθε σε εμάς κατόπιν εισαγγελικής εντολής. Όταν ηρέμησε το κορίτσι -πέρασαν δύο μήνες- και ανοίχτηκε στην παιδαγωγό. Η μητέρα ήταν υπέρ του ιερέα και μαζί με τον ιερέα και τον τότε δικηγόρο, είχαν δημιουργήσει τεράστια προβλήματα στο σπίτι (σ.σ.: χαμόγελο του Παιδιού), είχαν προπηλακίσει το παιδί, απείλησαν το κορίτσι να αλλάξει την κατάθεσή του.

Τον Απρίλιο του 2018 ήρθε σε εμάς και μετά από δύο μήνες κατήγγειλε όσα κατήγγειλε. Οι άνθρωποι στο χωριό, μίλησαν κι αυτό ήταν αρκετό για να παρέμβει ο εισαγγελέας. Στην πρώτη φάση όταν ήρθε το παιδί δεν υπήρχε σεξουαλική κακοποίηση. Ήρθε για την ποιότητα ζωής που ζούσε» είπε ο πρόεδρος του ιδρύματος, Κώστας Γιαννόπουλος.