ΑΣΕΠ – Προσλήψεις στο Δημόσιο: 1.209 μόνιμες θέσεις εργασίας (λίστα)

Εκδόθηκε η 6Κ/2020 Προκήρυξη (ΦΕΚ 28/6.8.2020/τ. ΑΣΕΠ) που αφορά στην πλήρωση 1.209 θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του Υπουργείου Υγείας.

Το Φ.Ε.Κ. της προκήρυξης έχει καταχωριστεί στην ιστοσελίδα του ΑΣΕΠ (www.asep.gr) και διατίθεται δωρεάν από το Εθνικό Τυπογραφείο (Καποδιστρίου 34, Αθήνα) και από το Τμήμα Εξυπηρέτησης Πολιτών του Α.Σ.Ε.Π. (Πουλίου 6, Αθήνα)

Οι υποψήφιοι πρέπει να συμπληρώσουν και να υποβάλουν ηλεκτρονική αίτηση συμμετοχής στο ΑΣΕΠ, αποκλειστικά μέσω του διαδικτυακού του τόπου (www.asep.gr), ακολουθώντας τις οδηγίες που παρέχονται στην Προκήρυξη (Παράρτημα ΣΤ΄).

 

Οι προθεσμίες υποβολής των ηλεκτρονικών αιτήσεων:

  • Υποψήφιοι Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης: από τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου έως την Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου και ώρα 14:00.
  • Υποψήφιοι Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης: από την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου έως την Πέμπτη 8 Οκτωβρίου και ώρα 14:00.

Τα απαραίτητα, κατά περίπτωση, δικαιολογητικά με τα οποία, αποδεικνύονται τα προσόντα, κριτήρια ή ιδιότητες που επικαλούνται οι υποψήφιοι με την αίτηση συμμετοχής τους, θα υποβληθούν, πριν την έκδοση των προσωρινών αποτελεσμάτων, μετά από σχετική Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ (ΚΕΦΑΛΑΙΟ Δ΄ και ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ Β΄ της προκήρυξης).

38 θέσεις εργασίας με προκήρυξη ΑΣΕΠ στα Ιωάννινα

Ανακοίνωση για την προκήρυξη πρόσληψης, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (Ι.Δ.Ο.Χ.), με ωριαία αποζημίωση και χρονικής διάρκειας μέχρι εννέα (9) μηνών, συνολικά τριάντα οκτώ (38) ατόμων (με κάλυψη της δαπάνης υπό τη μορφή ΑΝΤΙΤΙΜΟΥ), για τις ανάγκες των εκπαιδευτικών τμημάτων της Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α.Δ.Ι., ανά Τμήμα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την επισυναπτόμενη αίτηση και να την υποβάλουν μαζί με τα συνημμένα δικαιολογητικά, χωρίς τη φυσική τους παρουσία, είτε ηλεκτρονικά σε μορφή pdf στο e-mail: [email protected] , είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών-Κ.Ε.Π.Π.Ν.Α.Δ.Ι., Αγ. Μαρίνας 55, 45221, Ιωάννινα, απευθύνοντάς την στην Πρόεδρο κα. Ελένη Ακονίδου, υπόψη κ. Ζυγούρη Χριστίνα (τηλ. επικοινωνίας: 26510 83940). Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων
ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο χώρο ανακοινώσεων της υπηρεσίας μας, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Υποβολή της αίτησης συνεπάγεται την ανεπιφύλακτη αποδοχή των όρων της παρούσας προκήρυξης.

ΑΣΕΠ: 14 θέσεις εργασίας στο ΕΛΓΟ ΔΗΜΗΤΡΑ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ) Ιωαννίνων, Λάρισας και Καλαμπάκας που εδρεύουν στους νομούς Ιωαννίνων, Λάρισας & Τρικάλων και των Εργαστηρίων Ελέγχου Ποιότητας Γάλακτος Αχαΐας και Ρεθύμνου που εδρεύουν στους νομούς Αχαΐας και Ρεθύμνης, του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ και συγκεκριμένα του εξής ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

7 ΔΕ Φυλάκων
1 ΔΕ Τεχνικός Επεξεργασίας Γάλακτος -Τυροκόμος
1 ΔΕ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ
3 ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ
2 ΔΕ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΩΝ

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των Επαγγελματικών Σχολών (ΕΠΑ.Σ) Ιωαννίνων, Λάρισας και Καλαμπάκας που εδρεύουν στους νομούς Ιωαννίνων, Λάρισας & Τρικάλων και των Εργαστηρίων Ελέγχου Ποιότητας Γάλακτος Αχαΐας και Ρεθύμνου που εδρεύουν στους νομούς Αχαΐας και Ρεθύμνης, του ΕΛΓΟ – ΔΗΜΗΤΡΑ και συγκεκριμένα του εξής ανά υπηρεσία, τόπο απασχόλησης, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

7 ΔΕ Φυλάκων
1 ΔΕ Τεχνικός Επεξεργασίας Γάλακτος -Τυροκόμος
1 ΔΕ ΞΥΛΟΓΛΥΠΤΙΚΗΣ
3 ΠΕ ΓΕΩΠΟΝΩΝ
2 ΔΕ ΔΕΙΓΜΑΤΟΛΗΠΤΩΝ

Υποβολή αιτήσεων συμμετοχής

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.6 και να την υποβάλουν, είτε ηλεκτρονικά στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ([email protected] ) είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της Κεντρικής Υπηρεσίας του ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ στην ακόλουθη διεύθυνση:
ΕΛ.Γ.Ο. – ΔΗΜΗΤΡΑ,
Κουρτίδου 56-58 και Νιρβάνα,
Τ.Κ. 111 45 – Αθήνα, απευθύνοντάς την στη Γενική Διεύθυνση Διοικητικού Οικονομικού, υπόψιν κας Ελένης Ασημακοπούλου (τηλ. επικοινωνίας: 210- 8392068).

Προσλήψεις στον δήμο Σερρών

Πρόσληψη επιστημονικού προσωπικού και λοιπών ειδικοτήτων, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά δεκατεσσάρων (14) ατόμων και συγκεκριμένα δύο (2) ΠΕ Αρχαιολόγων, ενός (1) ΠΕ Τοπογράφου Μηχανικού, ενός(1) ΠΕ Συντηρητή Αρχαιοτήτων και Έργων Τέχνης και δέκα (10) ΔΕ Εξειδικευμένων Εργατοτεχνιτών, για την εκτέλεση επειγουσών αρχαιολογικών ανασκαφών, ήτοι την εκτέλεση προκαταρκτικών εργασιών του προγράμματος με θέμα ‘’Διενέργεια γεωφυσικής και γεωλογικής έρευνας στην περιοχή του Τύμβου Καστά Αμφίπολης κατά το έτος 2020, στο πλαίσιο τριετούς προγραμματισμού (2020-2022) στην 4 Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών που εδρεύει στις Σέρρες του Ν. Σερρών και για χρονικό διάστημα δύο(2) μηνών.

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλουν με τα συνημμένα δικαιολογητικά, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας μας στην ακόλουθη διεύθυνση: Εθνικής Αντίστασης 48, ΤΚ 621 22, Σέρρες, απευθύνοντάς την στην Εφορεία Αρχαιοτήτων Σερρών, από ώρα 09:00 έως 13:00 κατά τις εργάσιμες ημέρες (τηλ. επικοινωνίας: 2321021084) εντός προθεσμίας πέντε (5) εργάσιμων ημερών που αρχίζει από την επομένη της καταχώρισης στο διαδικτυακό κόμβο (ιστοσελίδα) της εφαρμογής ΔΙΑΥΓΕΙΑ (http://diavgeia.gov.gr) και του ΥΠ.ΠΟ.Α. (http://www.culture.gr) και της ανάρτησης της ανακοίνωσης στον πίνακα ανακοινώσεων της Υπηρεσίας μας (Εθνικής Αντίστασης 48, Σέρρες) και συγκεκριμένα από 08/09/2020 έως και 14/09/2020.

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Επισημαίνεται ότι, διόρθωση ή συμπλήρωση των αιτήσεων, επιτρέπεται μόνον μέχρι τη λήξη της προθεσμίας υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής στη διαδικασία (αρθ. 20 παρ. 7 του Ν.2738/1999).

Κάθε υποψήφιος δικαιούται να υποβάλει μία μόνο αίτηση και για θέσεις μίας μόνο κατηγορίας προσωπικού. Η σώρευση θέσεων διαφορετικών κατηγοριών προσωπικού σε μία ή περισσότερες αιτήσεις συνεπάγεται αυτοδικαίως σε κάθε περίπτωση ακύρωση όλων των αιτήσεων και αποκλεισμό του υποψηφίου από την περαιτέρω διαδικασία.

ΑΣΕΠ – Προσλήψεις στη ΔΕΗ: 72 νέες θέσεις εργασίας

Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα δύο (72) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ που εδρεύει στo 14ο χλμ. Πτολεμαΐδας – Κοζάνης του δήμου Κοζάνης – Νομού Κοζάνης και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

Ανακοίνωση του ΑΣΕΠ για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εβδομήντα δύο (72) ατόμων για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών του ΑΗΣ ΚΑΡΔΙΑΣ που εδρεύει στo 14ο χλμ. Πτολεμαΐδας – Κοζάνης του δήμου Κοζάνης – Νομού Κοζάνης και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα

ΑΠΑΡΑΙΤΗΤΑ ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΑ
Οι υποψήφιοι για την απόδειξη των ΑΠΑΙΤΟΥΜΕΝΩΝ ΠΡΟΣΟΝΤΩΝ (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Β), των λοιπών ιδιοτήτων τους και της εμπειρίας τους οφείλουν να προσκομίσουν όλα τα απαιτούμενα από την παρούσα ανακοίνωση και το «Παράρτημα ΣΟΧ/ΔΕΗ-ΛΙΓΝ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ» δικαιολογητικά, σύμφωνα με τα οριζόμενα «ΠΡΟΣΚΟΜΙΣΗ ΤΙΤΛΩΝ, ΠΙΣΤΟΠΟΙΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΒΕΒΑΙΩΣΕΩΝ» του Κεφαλαίου ΙΙ του ανωτέρω Παραρτήματος.
Κατά τα λοιπά ισχύουν τα οριζόμενα στο «ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΣΟΧ/ΔΕΗ-ΛΙΓΝ/ΧΕΙΑ, ΑΗΣ/ΥΗΣ, ΑΣΠ/ΤΣΠ».

Υποβολή Αιτήσεων από 07/09/2019 μέχρι 16/09/2019

115 νέες θέσεις εργασίας με ΑΣΕΠ στην Αθήνα

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, συνολικού αριθμού εκατόν δεκαπέντε (115) ατόμων, για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού COVID-19, στο Ν.Π.Δ.Δ. «Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.)», που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων (βλ. ΠΙΝΑΚΑ Α’), με τα αντίστοιχα απαιτούμενα (τυπικά και τυχόν πρόσθετα) προσόντα.

Ανακοίνωση για την πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, χρονικής διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, συνολικού αριθμού εκατόν δεκαπέντε (115) ατόμων, για την αντιμετώπιση της διασποράς του ιού COVID-19, στο Ν.Π.Δ.Δ. «Ειδικός Διαβαθμιδικός Σύνδεσμος Νομού Αττικής (Ε.Δ.Σ.Ν.Α.)», που εδρεύει στο Δήμο Αθηναίων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να υποβάλλουν αίτηση από Δευτέρα 7/9/2020 έως και Τρίτη 08-09-2020 και ώρες 08:30 – 14:00, στα Κεντρικά Γραφεία του ΕΔΣΝΑ, υπόψη κας. Δημητρίου Παναγιώτας (Διεύθυνση:
Άντερσεν 6 & Μωραΐτη 90, Νέο Ψυχικό, Τ.Κ. 11525, Τηλέφωνο: 2132148448). Επίσης μπορούν να υποβάλλουν αίτηση και ηλεκτρονικά, στο email: [email protected].

Προσλήψεις 91 ατόμων στον δήμο Αγίου Δημητρίου

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων -4-μηνών, συνολικού αριθμού ενενήντα ενός (91) ατόμων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών – πρόσκαιρων αναγκών για περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19, του Δήμου Αγίου Δημητρίου.

Πρόσληψη με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου διάρκειας τεσσάρων -4-μηνών, συνολικού αριθμού ενενήντα ενός (91) ατόμων, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών – πρόσκαιρων αναγκών για περιορισμό της διάδοσης του κορονοϊού COVID-19, του Δήμου Αγίου Δημητρίου

Oι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση και να την υποβάλλουν μαζί με τα απαιτούμενα από την παρούσα Ανακοίνωση δικαιολογητικά, ηλεκτρονικά στη διεύθυνση: [email protected] .

Η αίτηση – Υπεύθυνη Δήλωση που θα αποσταλεί με ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα πρέπει απαραιτήτως να εμφανίζεται υπογεγραμμένη με φυσική υπογραφή.

Ανυπόγραφες αιτήσεις δεν γίνονται δεκτές.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι από 05-09-2020 έως και 08-09-2020 μέχρι 12:00 το μεσημέρι.

Το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που αναγράφει το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο.

87 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Ρεθύμνης

Ο Δήμος Ρεθύμνης ανακοινώνει την πρόσληψη 87 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 4 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 07/09/2020-09/09/2020

Νέα προκήρυξη του ΑΣΕΠ για 34 θέσεις στην ΚτΠ, υποβολή αιτήσεων και προθεσμίες

Γνωστοποιείται ότι εγκρίθηκε από το ΑΣΕΠ η υπ’ αριθ. 7473 Προκήρυξη (ΦΕΚ 32/18-8-2020 Τεύχος Προκηρύξεων ΑΣΕΠ) για την πλήρωση τριάντα τεσσάρων (34) θέσεων επιστημονικού προσωπικού με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου τριετούς διάρκειας, που μπορεί να ανανεώνεται μόνο μια φορά, σύμφωνα με το Ν.4314/2014 (ΦΕΚ 265 Τεύχος Α΄ 2014), όπως ισχύει, της Εταιρείας ΚΟΙΝΩΝΙΑ της ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΑΣ (ΚτΠ) Α.Ε.

121 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στον Οργανισμό Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού

Ο Οργανισμός Απασχόλησης Εργατικού Δυναμικού για την κάλυψη εποχικών ή παροδικών αναγκών των βρεφονηπιακών παιδικών σταθμών του Ο.Α.Ε.Δ εντός του Νομού Αττικής και των Νομών Αιτωλοακαρνανίας, Άρτας, Αχαΐας, Δράμας, Ευρυτανίας, Ημαθίας, Θεσσαλονίκης, Θεσπρωτίας, Ιωαννίνων, Καβάλας, Καρδίτσας, Λάρισας, Μεσσηνίας, Ξάνθης, Ροδόπης, Σερρών, Τρικάλων, ανακοινώνει την πρόσληψη 121 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, έως 30/07/2021.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 08/09/2020-18/09/2020

Δείτε ΕΔΩ περισσότερα

30 άτομα με Σύμβαση Ορισμένου Χρόνου στο Δήμο Παιανίας

Ο Δήμος Παιανίας ανακοινώνει την πρόσληψη 30 ατόμων με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, διάρκειας 4 μηνών.

Περίοδος Υποβολής Αιτήσεων: 08/09/2020-10/09/2020

187 προσλήψεις στο Δήμο Πειραιά με προκηρύξεις ΑΣΕΠ

Τρεις νέες προκηρύξεις για συνολικά 187 θέσεις εργασίας στο Δήμο Πειραιά μέσω ΑΣΕΠ.

  • Ανακοίνωση για την πρόσληψη τριάντα εννέα (39) ατόµων µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών της Διεύθυνσης Αρχιτεκτονικού και Λοιπών Τεχνικών Έργων.
  • Την πρόσληψη τριάντα τριών (33) ατόµων µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού ΔικαίουΟρισμένου Χρόνου διάρκειας τεσσάρων (4) μηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών της Διεύθυνσης Περιβάλλοντος και Πρασίνου.
  • Την πρόσληψη εκατόν δεκαπέντε (115) ατόµων µε σχέση εργασίας Ιδιωτικού ΔικαίουΟρισμένου Χρόνου διάρκειας τριών (3) µηνών, για την αντιμετώπιση κατεπειγουσών εποχικών αναγκών της Διεύθυνσης Καθαριότητας και
    Ανακύκλωσης.

ΕΔΩ μπορείτε να διαβάσετε ολόκληρη την προκήρυξη 6Κ/2020 του ΑΣΕΠ για την πλήρωση με σειρά προτεραιότητας χιλίων διακοσίων εννέα (1.209) θέσεων τακτικού προσωπικού Πανεπιστημιακής, Τεχνολογικής, Δευτεροβάθμιας και Υποχρεωτικής Εκπαίδευσης σε φορείς του υπουργείου Υγείας.

-Ad-