Astrazeneca: Ξέσπασμα Ευαγγελάτου για τις αποφάσεις της επιτροπής (vid)

Την ώρα που οι πιο δύσπιστοι πρέπει να πειστούν για να σηκώσουν μανίκια, ήρθε η νέα οδηγία για το Astrazeneca να ταράξει τα νερά και ν’ ανοίξει νέο κύκλο αμφισβήτησης.

Τέλος το Astrazeneca για τους κάτω των 60 όμως και στους άνω των 60 που συστήνεται η ανασφάλεια είναι πλέον μεγάλη.

Την μεγάλη ανησυχία την έχουν όσοι έχουν κάνει ήδη την πρώτη δόση με Astrazeneca. Από το Λουξεμβούργο ο Έλληνας υπουργός Υγείας τους προτρεπει να μη διστάσουν να κάνουν και τη δεύτερη δόση με το ίδιο εμβόλιο.

Η διάκριση αυτή κάνει αυτούς που έσπευσαν να εμβολιαστούν με Astrazeneca – και δη τους 30ρηδες που δεν είχαν άλλη εναλλακτική – να νιώθουν σήμερα πολίτες β’ κατηγορίας.

«Δεν ξέρω όμως οι διαθεσιμότητα που υπήρχαν τότε στα εμβόλια γιατί το ύψιστο ήταν να εμβολιαστεί ταχύτερα ο πληθυσμός», είπε ο καθηγητής μικροβιολογίας Αλκιβιάδης Βατόπουλος.

«Πρέπει να δοθούν σαφείς οδηγίες, να βγει η Πρόεδρος της Επιτροπής Εμβολιασμού και να δώσει σαφείς οδηγίες», ανέφερε η Ματίνα Παγώνη.

Το ξέσπασμα του Νίκου Ευαγγελάτου

Στη σημερινή εκπομπή LIVE NEWS, ο γνωστός δημοσιογράφος Νίκος Ευαγγελάτος, σχολιάζοντας τις αποφάσεις της επιτροπής των ειδικών, εξέφρασε τις απορίες, πετώντας «καρφιά».

Δείτε το σχόλιό του: