Όλα όσα έγιναν το μοιραίο βράδυ: «Μπάμπη, υπάρχει τώρα κάτι που θες να μας πεις;»

Νέα στοιχεία έρχονται στο φως της δημοσιότητας σχετικά με το έγκλημα που έλαβε χώρα στα Γλυκά Νερά, πριν από περίπου ένα μήνα.

Ο 32χρονος δολοφόνος της Καρολάιν, μεταφέρθηκε χθες το πρωί με ελικόπτερο στη ΓΑΔΑ, όπου μετά από πολύωρη κατάθεση ομολόγησε την πράξη του.

Ο καθ’ ομολογία δράστης της δολοφονίας της 20χρονης βρέθηκε αντιμέτωπος με δύο αξιωματικούς του Τμήματος Ανθρωποκτονιών επί περισσότερες από 6 ώρες για να δώσει εξηγήσεις σε σχέση με τα νέα στοιχεία και δεδομένα που η αστυνομία είχε πλέον στα χέρια της.

Όσα μέχρι σήμερα είχε πει στους αστυνομικούς ο πιλότος άρχισαν να καταρρέουν ένα προς ένα, μέχρι που τελικά ομολόγησε στις 21:30.

«Μπάμπη, είναι κάτι που θες να μας τώρα;»

Πριν οι αστυνομικοί δείξουν στον πιλότο τα νέα στοιχεία που είχαν στη διάθεσή τους, είπαν το εξής: «Μπάμπη, υπάρχει τώρα κάτι που θες να μας πεις, σχετικά με το τι έγινε εκείνο το βράδυ»;

Τότε εκείνος ξεκίνησε τις περιγραφές από τη στιγμή που γνώρισε την Καρολάιν, που με τα χρόνια ξεκίνησαν οι καβγάδες.

Ο πιλότος παραδέχθηκε ότι είχαν συχνά προστριβές, καθώς και ότι η Καρολάιν ήθελε να χωρίσουν. Υποστήριξε, δε, ότι δεν είχε προσχεδιάσει κάτι και πως αφού έγινε ό,τι έγινε, επιχείρησε να καλύψει τα ίχνη του. Αυτή είναι η εξήγηση για τη «σκηνοθεσία» στο χώρο της δολοφονίας, που μεταξύ άλλων περιλαμβάνει το κρέμασμα του σκυλιού της οικογένειας, την αφαίρεση της ψηφιακής κάρτας από το καταγραφικό μηχάνημα του σπιτιού, ακόμη και το γεγονός ότι βρέθηκε δεμένος…

-Ad-