Ασύλληπτη τραγωδία – Έβαλε το βρέφος της στον φούρνο και πέθανε

Ένα βρέφος στις Ηνωμένες Πολιτείες Αμερικής είχε τραγική κατάληξη, όταν η μητέρα του τοποθέτησε μέσα στον φούρνο.

Με την κατηγορία της δολοφονίας του νεογέννητου παιδιού της, το οποίο έβαλε στον φούρνο, οι αρχές προχώρησαν στη σύλληψη της 26χρονης Maria Thomas στο Κάνσας Σίτι των Ηνωμένων Πολιτειών Αμερικής.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η Maria Thomas έκανε την κίνηση αυτή μπερδεύοντας τον φούρνο με την κούνια του παιδιού.

Η τραγωδία σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή όταν οι αστυνομικοί ενημερώθηκαν για ένα παιδί ενός μηνός που δεν ανέπνεε.

Όταν οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι βρήκαν την μικρή Ζαράια, όπως ήταν το όνομα του βρέφους, γεμάτη με εγκαύματα και τα ρούχα της να είναι καμμένα.

«Πίστευε ότι είναι παιδί»
«Η Maria είχε ψυχολογικά προβλήματ από όσο ξέρω και δεν είχε την πνευματική ικανότητα ενήλικα. Πίστευε ότι η ίδια είναι παιδί» δήλωσε φίλη της 26χρονης.

Πρώτος για την τραγωδία ενημερώθηκε ο παππούς του βρέφους όταν δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από την 26χρονη, ενημερώνοντάς τον πως «κάτι κακό έχει συμβεί με το παιδί, έλα γρήγορα σπίτι».

Το μωρό βρέθηκε νεκρό σε κάθισμα αυτοκινήτου με θερμικά τραύματα σε διάφορα σημεία του σώματός του ενώ οι αστυνομικοί συνέλεξαν και μια καμμένη παιδική κουβέρτα.

«Αναγνωρίζουμε τη φρικιαστική φύση αυτής της τραγωδίας και οι καρδιές μας βαραίνουν από την απώλεια αυτής της πολύτιμης ζωής. Εμπιστευόμαστε το σύστημα ποινικής δικαιοσύνης και αναμένουμε να ανταποκριθεί κατάλληλα σε αυτές τις απαίσιες συνθήκες», σημείωσε χαρακτηριστικά ο Jean Peters Baker, εισαγγελέας της κομητείας Jackson.

-Ad-