Αταμάν: «Δε θα πάρουμε παίκτη, ο Μήτογλου είναι ο καλύτερος από όσους υπάρχουν στην αγορά»

Ο Παναθηναϊκός AKTOR μετράει αντίστροφα για τη σπουδαία αυριανή αναμέτρηση με την Αρμάνι στο Μιλάνο και κατά την αναχώρηση των πρωταθλητών από το αεροδόμιο “Ελευθέριος Βενιζέλος”, ο Εργκίν Αταμάν σχολίασε τόσο τη δυσκολία του αγώνα όσο και την πιθανότητα μεταγραφής σέντερ στον Παναθηναϊκό.

Ο Τούρκος τεχνικός απέκλεισε το ενδεχόμενο μεταγραφής λέγοντας ξεκάθαρα πως ο Μήτογλου είναι ο καλύτερος σέντερ, από τους σέντερ που κυκλοφορούν στην αγορά.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του:

Για την περίπτωση μεταγραφής: «Δεν θα κάνουμε καμία προθήκη. Το ρόστερ μας είναι αρκετό. Θα δώσω περισσότερες ευθύνες στη θέση “5” στον Μήτογλου, που είναι πολύ καλύτερος παίκτης από όσους είναι τώρα στην αγορά. Θα συνεχίσουμε έτσι και θα περιμένουμε όσο πιο σύντομα γίνεται πρώτα τον Γιούρτσεβεν σε 3-4 βδομάδες και μετά τον Λεσόρ. Σε αυτό το σημείο της σεζόν δεν θα ήθελα να προσθέσω έναν νέο παίκτη αν δεν είναι κάποιος ιδιαίτερα καλός και μέχρι τώρα δεν βρήκαμε κάποιον τέτοιο παίκτη στην αγορά. Και κάποιους παίκτες που είδαμε οι ομάδες τους ήθελαν να τους πουλήσουν με αστρονομικά ποσά. Δεν πρόκειται να πληρώσουμε τέτοια buy out σε παίκτες που δεν έχουν δείξει ακόμα τι μπορούν να κάνουν στο υψηλό επίπεδο στην Euroleague».

Για το ματς με την Αρμάνι: «Η Αρμάνι έχει έναν μεγάλο και έμπειρο προπονητή. Έχασαν κάποιους σημαντικούς παίκτες όπως ο Μίροτιτς, που για αυτούς είναι σημαντικός παίκτης, αλλά σίγουρα στην έδρα τους θα παίξουν ένα επιθετικό παιχνίδι. Ειδικά αφού θέλουν να αντιδράσουν μετά τη βαριά ήττα την περασμένη εβδομάδα στην Κωνσταντινούπολη. Θα είναι πολύ δύσκολο παιχνίδι, όπως τα περισσότερα εκτός έδρας. Έχουν έμπειρους παίκτες όπως ο Σιλντς, ο Μάνιον, ο Μπολμάρο και ο ΛεΝτέι, που είναι σημαντικοί παίκτες».

Για το σημεία-κλειδιά της αναμέτρησης: «Το πιο σημαντικό λάθος όταν παίζεις εκτός έδρας είναι να μην κάνεις λάθη. Γιατί έτσι δίνεις την ευκαιρία για εύκολους πόντους στον αιφνιδιασμό σε καταστάσεις τρανζίσιον. Αλλά για μένα και η επίθεση είναι σημαντική. Θα πρέπει να έχουμε ισορροπία και να δώσουμε επιθετικά ριμπάουντ».

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Θεσσαλονίκη: Ταυτοποιήθηκε ο δράστης της θανάτωσης γατών στην Τούμπα
6 Μαρτίου, 2025
Μεγάλη επιχείρηση της ΕΛ.ΑΣ. για την εξάρθρωση εγκληματικής οργάνωσης λαθρεμπορίου καπνικών προϊόντων – 24 προσαγωγές μέχρι στιγμής
6 Μαρτίου, 2025
Ημαθία: Στο νοσοκομείο Βέροιας ο μαθητής Λυκείου που παρασύρθηκε από τρένο – Πώς έγινε το ατύχημα
6 Μαρτίου, 2025
Καιρός – Μαρουσάκης: Θερμοκρασίες πάνω από 20 βαθμούς για μέρες, επιστρέφει ο χειμώνας στα μέσα Μαρτίου
6 Μαρτίου, 2025
Εγγραφές Νηπιαγωγεία 2025: Οι ημερομηνίες και η διαδικασία για την ηλεκτρονική αίτηση
6 Μαρτίου, 2025
Ισραήλ: Πατέρας αυτοκτόνησε από ενοχές επειδή δεν μπόρεσε να σώσει την κόρη του από τη Χαμάς στο μουσικό φεστιβάλ Nova
6 Μαρτίου, 2025
Σοφία Βογιατζάκη: Δεν έκοψα τον ομφάλιο λώρο, με τη μαμά μου είχα παθολογική αγάπη
6 Μαρτίου, 2025
Ζάκυνθος: Έναν Ρομά βλέπουν οι αρχές ως δράστη της δολοφονίας της 69χρονης συμβολαιογράφου
6 Μαρτίου, 2025
Επίθεση Τραμπ στους Δημοκρατικούς για «έλλειψη σεβασμού» στην ομιλία του στο Κογκρέσο – Εκτίμησε ότι «θα πρέπει να χάσουν τις ενδιάμεσες εκλογές»
6 Μαρτίου, 2025
Δημοσίευμα Εστίας: E-mail Τριαντόπουλου φέρεται να τον «καίει» για το μπάζωμα των Τεμπών
6 Μαρτίου, 2025