Αθανάσιος Λιόλιος: Νεκρός ο πρώην δήμαρχος Πάργας

Ο Αθανάσιος Λιόλιος ήταν ο πρώτος δήμαρχος του Καλλικρατικού Δήμου Πάργας. Είχε εκλεγεί το 2010 και είχε παραμείνει στο αξίωμα ως το 2014.

Νεκρός εντοπίστηκε το πρωί της Δευτέρας ο 61χρονος που αγνοούνταν από χθες το βράδυ στην περιοχή της Λούτσας στην Πρέβεζα. Πρόκειται για τον πρώην Δήμαρχο Πάργας, Αθανάσιο Λιόλιο, όπως μεταδίδει το epiruspost.

Συγκεκριμένα, τις πρωινές ώρες, σήμερα, ενημερώθηκε το Λιμεναρχείο Πρέβεζας ότι ένας 61χρονος είχε μεταβεί τις βραδινές ώρες χθες για διενέργεια υποβρύχιας αλιείας στη θαλάσσια περιοχή Λούτσας και έκτοτε αγνοούταν. Αμέσως ξεκίνησαν έρευνες από ένα περιπολικό σκάφος Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ., ιδιωτικά σκάφη, ιδιώτες δύτες και περιπολικό όχημα Λ.Σ.-ΕΛ.ΑΚΤ. από ξηράς.

Ο 61χρονος εντοπίστηκε λίγο αργότερα, χωρίς τις αισθήσεις του, πλησίον βραχώδους ακτής στην περιοχή των ερευνών και ανασύρθηκε από ναυαγοσώστες επιβαίνοντες σε σωστικό σκάφος. Μεταφέρθηκε στο αλιευτικό καταφύγιο Λυγιάς και στη συνέχεια με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Γενικό Νοσοκομείο Πρέβεζας, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του. Προανάκριση διενεργείται από τη Λιμενική Αρχή της Πρέβεζας, ενώ η σορός πρόκειται να μεταφερθεί στο Εργαστήριο Ιατροδικαστικής και Τοξικολογίας του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων για διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.