Ατρόμητος – Ολυμπιακός 0-1

Τη νίκη (1-0) πήραν οι «ερυθρόλευκοι» στο Περιστέρι με δράστη τον Μπρούμα, με τους γηπεδούχους ωστόσο να φωνάζουν για τις διαιτητικές αποφάσεις

Ο Ολυμπιακός έκανε ένα ακόμη βήμα για την κατάκτηση και του φετινού τίτλου, καθώς συνέχισε το αήττητο σερί του και στο Περιστέρι, επικρατώντας σήμερα του Ατρόμητου με 1-0, στο πλαίσιο της 18ης αγωνιστικής της Super League. Η ομάδα του Πειραιά πήρε τους τρεις βαθμούς με το γκολ του Μπρουμά στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου, ενώ είχε ευκαιρίες για να πετύχει κι άλλα γκολ.

Από την πλευρά του ο Ατρόμητος φωνάζει για κάποιες αποφάσεις του διαιτητή τόσο στο πρώτο μέρος όσο και στο δεύτερο ημίχρονο. Το ματς έδειξε από το ξεκίνημα του ότι θα έχει ένταση μιας και στο 3ο λεπτό της αναμέτρησης ο Στρούγγης έπεσε στην περιοχή του Ολυμπιακού μετά από εκτέλεση κόρνερ και μονομαχία με τον Μπα, με τους γηπεδούχους να φωνάζουν για πέναλτι.

Τέσσερα λεπτά αργότερα ήρθε η πρώτη ευκαιρία του αγώνα και ήταν για τον Ολυμπιακό, όταν ο Ρέαμπτσιουκ έκανε τη σέντρα από αριστερά, ο Αραμπί έκανε την καρφωτή κεφαλιά, έβγαλε αρχικά με το αριστερό χέρι ο Μανδάς και στη συνέχεια μπλόκαρε σταθερά.

Στο 16ο λεπτό ο Ελ Αραμπί μέσα από την περιοχή και δεξιά έκανε το γύρισμα, ο Μπουχαλάκης βρέθηκε πεσμένος από μαρκάρισμα του Γούτα, ωστόσο “παίζετε” έδειξε ο Τσαγκαράκης.

Στο 39ο λεπτό ο Μπουχαλάκης έκανε ένα δυνατό μαρκάρισμα στον Χαρίση με τον διαιτητή να του δείχνει την κίτρινη κάρτα, με τους ανθρώπους του Ατρομήτου να διαμαρτύρονται για κόκκινη κάρτα. Στη συνέχεια της φάσης ο Γκάλο εκτέλεσε το φάουλ ο Μπα έκανε κεφαλιά και η μπάλα βρήκε στο χέρι του Σεμέδο με τους παίκτες του Ατρόμητου να ζητούν πέναλτι ωστοσο δεν καταλόγισε παράβαση ο διαιτητής Τσαγκαράκης.

Και δυο λεπτά αργότερα ήρθε η φάση του γκολ για τον Ολυμπιακό όταν ο Στρούγγης προσπάθησε να προστατέψει τη μπάλα μετά τη βαθιά μπαλιά του Μπουχαλάκη, ο Μανδάς είχε βγει για να μπλοκάρει, ο Μπρούμα ακριβώς πίσω από τον στόπερ του Ατρόμητου έβαλε το πόδι και σκόραρε. Η φάση ελέγχθηκε στο VAR για να διαπιστωθεί αν ο Μπρούμα έσπρωξε τον Στρούγγη και τελικά το τέρμα μέτρησε για το 1-0 του Ολυμπιακού.

Η συγκεκριμένη φάση έφερε το ξέσπασμα των ανθρώπων του Ατρομήτου, με τον τεχνικό της ομάδας Νταμίρ Κάναντι να διαμαρτύρεται στους διαιτητές στο φινάλε του πρώτου μέρους.

Στο 55ο λεπτό ο Βαλμπουενά πάσαρε στον Καμαρά αλλά αυτός άργησε να εκτελέσει και τον πρόλαβε ο Μανδάς. Πέντε λεπτά αργότερα ο Μπα μάρκαρε τον Μάτιτς, με τον Αφρικανό αμυντικό να κλωτσάει τον Σέρβο και τους ανθρώπους του Ατρομήτου να ζητάνε κόκκινη κάρτα. Τελικά κάτι τέτοιο δεν συνέβη και ο Πέδρο Μαρτίνς απέσυρε στον πάγκο τον Μπα για να περάσει τον Σισέ. Στη συνέχεια δεν άλλαξε κάτι και ο Ολυμπιακός έφυγε με τη νίκη από το Περιστέρι.

Ατρόμητος (Νταμίρ Κάναντι): Μανδάς, Κιβρακίδης, Γούτας, Στρούγγης, Νάτσος (72΄Νταβιώτης), Χαρίσης, Σάλομον (62΄Ούμπιδες), Ραμπέγιο (61′ Μουνίθ), Γκάλο, Λάζαρος (62΄Μανούσος), Μάτιτς (78΄Αγκάγιεφ).

Ολυμπιακός (Πέδρο Μαρτίνς): Σα, Ανδρούτσος, Μπα (64΄Σισέ), Σεμέδο, Ρέαμπτσιουκ, Εμβιλά, Μπουχαλάκης, Καμαρά (90΄Χολέμπας), Βαλμπουενά (64΄Φορτούνης), Μπρούμα (79΄Ραντζέλοβιτς), Ελ Αραμπί (90΄Πέπε).

Πηγή: onsports

-Ad-