Αττική: 11.000 λίτρα αντισηπτικού σε αποθήκη! – Δείτε τις εικόνες

Στο πλαίσιο ενεργειών της Διεύθυνσης Ασφάλειας Αττικής σχετικά με τα μέτρα περιορισμού του κορονοϊού και έπειτα από κατάλληλη αξιοποίηση πληροφοριών, εντοπίστηκε το μεσημέρι της Δευτέρας (13/04), από αστυνομικούς της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας σε περιοχή της Δυτικής Αττικής, αποθήκη στην οποία βρέθηκαν 10.945 λίτρα αντισηπτικού υγρού.

Όπως σημειώνει σε σχετική ανακοίνωση η Ελληνική Αστυνομία, η έρευνα πραγματοποιήθηκε παρουσία εκπροσώπου της δικαστικής Αρχής.

Συγκεκριμένα βρέθηκαν:

-10.276 φιαλίδια των 1.000 ml
-4.140 φιαλίδια των 135 ml
-370 φιαλίδια των 300 ml

Άμεσα ενημερώθηκαν ο ΕΟΦ, η ΥΠΕΕ (πρώην ΣΔΟΕ) και η Γενική Γραμματεία Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, η οποία απεφάνθη, κατόπιν σχετικής έρευνας, ότι δεν είχε πραγματοποιηθεί η προβλεπόμενη καταχώρηση των παραπάνω προϊόντων στον ειδικό σύνδεσμο του κεντρικού ιστότοπου του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων, κατά παράβαση των μέτρων αντιμετώπισης της ανάγκης περιορισμού της διασποράς του κορονοϊού (COVID-19).

Οι ποσότητες των αντισηπτικών κατασχέθηκαν και παραλαμβάνονται από κλιμάκιο της Γενικής Γραμματείας Εμπορίου και Προστασίας Καταναλωτή του υπουργείου Ανάπτυξης και Επενδύσεων.

Στο πλαίσιο της έρευνας συντάσσεται σχετικό προανακριτικό υλικό από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Δυτικής Αττικής.

-Ad-