Αττική Οδός: Τι είπε ο αδερφός του 62χρονου που έπαθε έμφραγμα

Στην εκπομπή “Καλημέρα Ελλάδα” και στον Γιώργο Παπαδάκη, μίλησε ο αδερφός του 62χρονου άνδρα που νοσηλεύεται με έμφραγμα μετά την πολύωρη παραμονή του εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό.

Όσον αφορά στη κατάσταση της υγείας του αδερφού του, είπε: “Είναι σταθερός στη Μονάδα Εμφραγμάτων του Ερυθρού Σταυρού και προγραμματίζεται για στεφανιογραφία και πιθανώς αγγειοπλαστική με στεντ, αυτό που λέμε μπαλονάκι”.

Ο αδερφός του 62χρονου, είπε ακόμη πως περίμενε περισσότερο από 12 ώρες: “Γνωρίζω ότι μπήκε από την Αττική Οδό στην είσοδο της Παλλήνης από τις 11 το πρωί και απεγκλωβίστηκε με την βοήθεια στρατιωτών μετά τις 12 τη νύχτα.”

Και συνέχισε: “Είχε δυσφορία εντός του αυτοκινήτου και επειδή δεν ήταν δυνατή η πρόσβαση στο ΕΚΑΒ, βγήκε να περπατήσει και αυτό ήταν επιβαρυντικό.”

Τέλος ο αδερφός του 62χρονου που υπέστη έμφραγμα όσο ήτα εγκλωβισμένος στην Αττική Οδό, μίλησε για τον προβληματισμό του σχετικά με το γιατί δεν ήταν ανοιχτή έστω η ΛΕΑ.

Να σημειωθεί ότι ακόμη και σήμερα εκατοντάδες αυτοκίνητα παραμένουν εγκλωβισμένα στην Αττική Οδό.

Εκτέλεση Ζαμπούνη: «Γνωρίζουν πάρα πολύ καλά ότι όποιος μιλήσει τελειώνει»
16 Ιανουαρίου, 2024
Τραμπ: «Βρίσκομαι σε σοβαρές συζητήσεις με τον Πούτιν για τον τερματισμό του πολέμου στην Ουκρανία»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τηλεφωνική επικοινωνία Μητσοτάκη – Μερτς: «Σημαντική νίκη για το ΕΛΚ και την Ευρώπη»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Σχηματισμός κυβέρνησης στη Γερμανία: Οι επιλογές του Μερτς – Οι συσχετισμοί και οι διαπραγματεύσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Τέμπη: Συγκλονίζει η μητέρα του μοναδικού επιζώντα του πρώτου βαγονιού – «Ο Γεράσιμος ακόμη ανασαίνει αλλά όπως ήταν δεν θα γυρίσει ποτέ ξανά»
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πλημμεληματική δίωξη σε έξι πρόσωπα για τον θάνατο 2,5 ετών κοριτσιού στον «Άγιο Στυλιανό» Θεσσαλονίκης
24 Φεβρουαρίου, 2025
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
Συντάξεις: Έξτρα έως και 12.000 ευρώ αν έχετε τόση σύνταξη
24 Φεβρουαρίου, 2025
Διπλωματικές ζυμώσεις στη Γενική Συνέλευση του ΟΗΕ: Με δικό τους ψήφισμα για την Ουκρανία οι ΗΠΑ – Η Γαλλία αναμένεται να προτείνει τροπoποιήσεις
24 Φεβρουαρίου, 2025
Φάμελλος: Η δικαιοσύνη δεν πρέπει να λειτουργεί ως μακρύ χέρι της κυβέρνησης – Η ευθύνη για την σύγκρουση των τρένων από το 2019 και μετά
24 Φεβρουαρίου, 2025
Μενίδι: Συναγερμός για ύποπτο αντικείμενο – Επί τόπου τα ΤΕΕΜ
24 Φεβρουαρίου, 2025
Πέθανε σε ηλικία 88 ετών η τραγουδίστρια Ρομπέρτα Φλακ – Γνωστή για το “Killing Me Softly With His Song”
24 Φεβρουαρίου, 2025