Αυγέρη: Σε αυτές τις εκλογές θα χάσει η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης

Για όλους και για όλα μίλησε η Δώρα Αυγέρη σε συνέντευξη που παραχώρησε ενόψει των ευρωεκλογών.

«Νομίζω θα πάμε καλά στις Ευρωεκλογές. Ζητάμε ψήφο που θα συνδέσουν ξανά την Ελλάδα με την Ευρώπη. Η Ελλάδα βρίσκεται πολύ κάτω από την Ευρώπη. Υπάρχουν θέματα με το κράτος δικαίου. Ο Στέφανος Κασσελάκης είπε πως δεν βγάζει κυβέρνηση αυτή η κάλπη αλλά στέλνει ένα σαφές πολιτικό μήνυμα. Πιστεύουμε πως το αποτέλεσμα θα είναι τέτοιο που θα διαμορφωθούν οι πολιτικοί όροι για να γίνουν οι αλλαγές. Όταν δίνεις μία μάχη τη δίνεις για να βγεις πρωταθλητής κόντρα σε όλα τα δημοσιεύματα που σε θέλουν δεύτερο» είπε η κ. Αυγέρη, μιλώντας στο Live News.

«Σε αυτές τις εκλογές δεν θα χάσει ο ΣΥΡΙΖΑ, θα χάσει η ΝΔ και ο κ. Μητσοτάκης»., είπε χαρακτηριστικά, ενώ αναφέρθηκε και στο πολύπαθο χώρο του ΕΣΥ: «Στη Θεσσαλονίκη κλείνουν νοσοκομεία, και στη Κοζάνη κλείνει Μονάδα Εντατικής Θεραπείας ενώ την ίδια στιγμή ξεφυτρώνουν ιδιωτικά νοσοκομεία».

Σχολιάζοντας τις αντιδράσεις που προκάλεσε η δήλωση του Στέφανου Κασσελάκη για τη βάπτισή του, είπε: «Δεν δικαιούνται να μιλούν(σ.σ ΝΔ) γιατί έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης για την εργαλειοποίηση της θρησκείας αλλά και για τα ποσοστά που πήρε η ακροδεξιά. Επίσης, έχουν ευθύνη για τους μπροστινούς του κ. Κασιδιάρη που μπήκαν στη Βουλή ενώ εμείς λέγαμε για τη ρύθμιση. Ας μην καμώνεται λοιπόν ο κ. Μητσοτάκης πως είναι προοδευτικός. Έφερε ένα νόμο για τα ομόφυλα ζευγάρια, για το οποίο ΄΄έβαλε πλάτη΄΄ ο ΣΥΡΙΖΑ, γιατί διαχρονικά έχει αυτήν την άποψη, και άφησε ελευθέρας στους βουλευτές του να μην πάνε να ψηφίσουν».

Τέλος, αναφέρθηκε και στην υποψηφιότητά της στις Ευρωεκλογές, λέγοντας:

«Είναι πιο δύσκολο για τους ανθρώπους που δεν είναι από το κέντρο. Θέλω να πιστεύω πως εκφράζω και αυτούς τους ανθρώπους. Είναι σημαντικό για εμένα η ερημοποίηση της ελληνικής υπαίθρου και το δημογραφικό».