Αυγέρη: Το εκλογικό αποτέλεσμα θα έχει μπροστά το ψηφίο «δύο» για τον ΣΥΡΙΖΑ

Για το πόθεν έσχες του Στέφανου Κασσελάκη, αλλά και τις ευρωεκλογές που πλησιάζουν μίλησε η Δώρα Αυγέρη.

Η πρώην εκπρόσωπος τύπου και υποψήφια ευρωβουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, μίλησε στο Live News για την χθεσινή παρουσίαση του πόθεν έσχες του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ενώ αναφέρθηκε και στο ψηφίο «2» που θα έχει μπροστά το ποσοστό τις 9ης Ιουνίου

«Προσπαθεί να αλλάξει την ατζέντα ο κ. Μητσοτάκης, γιατί ξέρει πολύ καλά ότι όσο πλησιάζει ο καιρός και η ώρα της κάλπης αυτό το «δεν μπορούμε άλλο, κάντε κάτι» της μεγάλης πλειοψηφίας της ελληνικής κοινωνίας θα αποτυπωθεί και εκλογικά. Θέλει να δημιουργήσει ένα κλίμα ότι κάτι τρέχει με τον πρόεδρο της αξιωματικής αντιπολίτευσης. Ο κ. Κασσελάκης (το πόθεν έσχες) με τον πλέον εμφατικό και εμβληματικό τρόπο είναι ξεκάθαρο και είναι στη κρίση των πολιτών κι απαντήθηκαν οι ερωτήσεις», σημείωσε η Δώρα Αυγέρη.

«Στις Ευρωεκλογές θα πάμε με το «πόθεν» του κ. Μητσοτάκη που δεν έχει απαντηθεί»

Ερωτηθείσα για την στιγμή που παρουσίασε το πόθεν έσχες του ο κ. Κασσελάκης κι αν ήταν κατάλληλη απάντησε η κα Αυγέρη: «Δεν θα πάμε στις ευρωεκλογές με το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη, που ξεκαθάρισε, αλλά με το «πόθεν» του κ. Μητσοτάκη που δεν έχει απαντηθεί». Ενώ σχολιάζοντας η Δώρα Αυγέρη τα λεγόμενα του Άδωνι Γεωργιάδη για το πόθεν έσχες του κ. Κασσελάκη είπε «το επιλήψιμο σε σχέση με το πόθεν και το έσχες είναι αν ο κ. Γεωργιάδης περίμενε να είναι ο κ. Κασσελάκης φτωχότερος;». Και συμπλήρωσε: «ο κ. Γεωργιάδης θέλει να υποτιμήσει τον κ. Κασσελάκη, όπως συνήθως κάνει, γιατί θέλει να υποβαθμίσει τον αντίπαλο».

«Το αρχικό ψηφίο το ποσοστό του ΣΥΡΙΖΑ στις Ευρωεκλογές θα έχει μπροστά το ψηφίο «2» ενώ αναφερόμενη στις Ευρωκλογές δήλωσε: «Νομίζω ότι το μήνυμα της κάλπης και του ελληνικού λαού θα είναι ισχυρό σε βάρος του κ. Μητσοτάκη και θετικά ισχυρό προς τον ΣΥΡΙΖΑ-ΠΣ που θα διαμορφωθούν οι όροι και οι προϋποθέσεις την επόμενη μέρα για την πολιτική αλλαγή μέσω των βουλευτικών εκλογών, όταν αυτές γίνουν.»