Bachelor spoiler 1/10: Εκπληξη! Αυτά τα τρία νέα κορίτσια μπαίνουν στη βίλα

Bachelor spoiler 1/10: Ανατρεπτικό θα είναι απόψε το νέο επεισόδιο του Bachelor. Πιο συγκεκριμένα, θα μπουν τρία νέα κορίτσια για να διεκδικήσουν τον Αλέξη Παππά.

Η «Super Katerina» μας ενημερώνει για το παρασκήνιο γύρω από τα τρία νέα κορίτσια που θα μπουν στη βίλα για να διεκδικήσουν την καρδιά του Αλέξη Παππά.

Και ο Χάρης Λεμπιδάκης κάνει τις δικές του αποκαλύψεις καθώς έδωσε πληροφορία πως γνωστή τραγουδίστρια θα τραγουδήσει για τον Bachelor και τα κορίτσια!

Bachelor spoiler 1/10: Η Άννα «την είδε» Angelina Jolie και άφησε άφωνο τον Αλέξη λέγοντάς του ότι πιστεύει στους δεινόσαυρους

Το ατομικό ραντεβού του Αλέξη και της Άννας ήταν ιδιαίτερα διαχυτικό. Στην Άννα βέβαια βγήκε το κυπριακό και απαιτούνταν διερμηνέας σε πολλές περιπτώσεις, το βέβαιο όμως είναι ότι δήλωσε ξεκάθαρα στον Αλέξη πως θέλει να μην φιλάει άλλες!

Κάποια στιγμή την «είδε» Angelina Jolie και ζήτησε από τον Αλέξη να αναπαραστήσουν τη σκηνή με το… μπούτι, πράγμα που ο Bachelor δέχτηκε με χαρά.

Το σκηνικό μεταξύ τους άλλαξε όταν η Άννα ξαφνικά άρχισε να λέει στον Βachelor ότι εκείνη και η φίλη της πιστεύουν στους transformers αλλά και στους δεινόσαυρους αφήνοντας άφωνο τον Αλέξη που πίστεψε ότι έχει ιδιόμορφο χιούμορ.

Φυσικά αυτό ήταν βούτυρο στο ψωμί των τουιτεράδων που έκαναν το Twitter Jurassic Park!

The Bachelor: Η Άννα πήρε τριαντάφυλλο με ερωτική βουτιά… αλλά δεν ήξερε τι κόλαση την περίμενε στη βίλα!

Το ακατάληπτο ξέσπασμά της
Η Άννα πήρε τριαντάφυλλο με τον πιο εντυπωσιακό τρόπο. Ο Αλέξης Παππάς την πήγε στη δική του βίλα, τη σήκωσε στα χέρια και βούτηξαν μαζί στην πισίνα του.

Αφού ερωτοτρόπησαν για ώρα, της έφερε σαμπάνια και μαζί το τριαντάφυλλο της ασυλίας.

Αυτό που δεν ήξερε η Άννα ήταν η κόλαση που την περίμενε γυρνώντας στη βίλα.

Σίγουρες οι συνυποψήφιές της ότι θα πάρει τριαντάφυλλο ήταν έτοιμες να την κάνουν να νιώσει άσχημα.

«Δεν περνάω καλά» έλεγε συνέχεια η Ιζαμπέλα ακούγοντας την Άννα. «Δεν φοράω τυχαία μαύρα, θρηνώ με αυτά που ακούω, τάχα φίλη» ήταν τα λόγια της.

Με μία κουβέντα της η Ιωάννα κατάφερε να εξαφανίσει την Άννα. «Πόσα ψέματα λες σήμερα κοπέλα μου; Πότε ξεκίνησες να νιώθεις συναισθήματα εσύ και να εκδηλώνεσαι τόσο εύκολα; Μου φαίνεται ψέμα» της είπε και την έκανε να ξεσπάσει στο booth με έναν ακατάληπτο τρόπο.

Βέβαια βρήκε δικηγόρο στο πρόσωπο της Σταύης.

The Bachelor: Θριαμβεύτρια γύρισε η Ιζαμπέλα μετά το ατομικό ραντεβού αλλά το Twitter πρότεινε… αντιλυσσικό στον Αλέξη!

Η Ιζαμπέλα γύρισε θριαμβευτικά στη βίλα μετά το ατομικό της ραντεβού με τον Αλέξη καθώς πήρε τριαντάφυλλο.

Στη βίλα βέβαια δεν υποδέχτηκαν με ανοιχτές αγκάλες και ειδικά η Γιώτα που «ξίνισε» τα μούτρα αλλά και η δύο Αθηνές.

Μάλιστα καθώς κατευθυνόταν στο υπαίθριο σαλόνι της βίλας, η Ιζαμπέλα παραπάτησε φωνάζοντας «με φάγατε».

Το Twitter βέβαια θεωρεί ότι ο Αλέξης Παππάς χρειάζεται αντιλυσσικό ορό!

Bachelor spoiler 1/10: Πλάνταξε η Άννα – «Κανείς δεν ξέρει τι κουβαλάω στην πλάτη μου»

Η Άννα έχει έρθει πάρα πολύ κοντά με τον Αλέξη Παππά στο The Bachelor αλλά αρκετές από τις συμπαίκτριές της είναι σκεπτικές για τα συναισθήματά της κι αν είναι όντως αληθινά.

Χαρακτηριστικά η Ιωάννα της είπε πως θεωρεί ότι είναι όλα ψεύτικα κι ότι δεν μπορεί να ένιωσε τόσο γρήγορα κι απότομα συναισθήματα για τον Αλέξη, με την Άννα να μην μπορεί να συγκρατήσει τα δάκρυά της: «Μπορεί κι εγώ μερικές φορές να λέω αλλά αφού κάποια κορίτσια ξέρουν πως πραγματικά νιώθω πράγματα για τον Αλέξη, δεν μου αρέσει να λένε πράγματα. Δεν θα αλλάξω τον χαρακτήρα μου για καμία εδώ μέσα, Θα διορθώσω τον εαυτό μου όταν θεωρήσω εγώ πως πρέπει. Δεν θα χάσω τον εαυτό μου κι είπα ότι όταν συμβεί, θα φύγω. Αλλά ταυτόχρονα θέλω να το παλέψω μέχρι το τέλος γιατί πραγματικά νιώθω πράγματα για τον Αλέξη και δεν μου αρέσει να με λένε ψεύτρα.

Λένε κοίταξε τι όμορφη που είναι η Άννα αλλά όταν ανοίξει το στόμα της είναι άλλος άνθρωπος. Όμως κανείς δεν γυρνά να πει τι κουβαλά η Άννα πίσω από την πλάτη της κι είναι έτσι. Αυτό με πληγώνει και με ενοχλεί γιατί κανείς δεν καταλαβαίνει και δεν ρώτησε το γιατί.»