Bachelor spoiler 22/9: Τι θα δούμε απόψε – Χαμός με το ροζ βίντεο παίκτριας – Τι θα κάνει ο Παππάς

Bachelor spoiler 22/9:  Πολύ έντονα συζητείται τις τελευταίες ημέρες η ύπαρξη ενός ροζ βίντεο παίκτριας του φετινού κύκλου. Τι θα δούμε απόψε;

Ο κακός χαμός αναμένεται να γίνει στο νέο επεισόδιο του Bachelor την Τετάρτη.

Να θυμίσουμε ότι την Παρασκευή αποχώρησε από το παιχνίδι η Ειρήνη, με τα υπόλοιπα κορίτσια να συνεχίζουν τη διεκδίκηση του Αλέξη Παππά.

Στο προηγούμενο επεισόδιο εκτός από την αποχώρηση της Ειρήνης, η Φένια τα έβαλε με την Άννα με την Φένια να ισχυρίζεται ότι η σχέση της με την Άννα είναι πιο φιλική όταν δεν είναι κοντά η Ιζαμπέλα.

Τι θα δούμε απόψε

Στο επίκεντρο είναι ξανά η Ιζαμπέλα και στο επόμενο επεισόδιο, καθώς μερικά κορίτσια θα της επιτεθούν με μομφές ότι προσπαθεί να αυτοαναδειχθεί σε αρχηγός και ότι υπάρχουν κοπέλες που την ακολουθούν σαν στρατιωτάκια.

Εκτός από τους καυγάδες των κοριτσιών, όμως, τα βλέμματα θα κλέψει το ρομαντικό ραντεβού του Αλέξη με τη Γιώτα. Αναμένεται σε αυτό το ραντεβού να δούμε μια άλλη πλευρά του Αλέξη Παππά.

Η Γιώτα, μάλιστα, παραδέχεται ότι την έχει “σαν πριγκίπισσα” μετά τα δώρα που της έκανε: παπούτσια, ένα grande φόρεμα και κοσμήματα. Στη συνέχεια, θα βρεθούν σε ένα ρομαντικό δείπνο πρόσωπο με πρόσωπο με live μουσική. Μένει να δούμε πόσο καυτά θα είναι τα φιλιά που θα ανταλλάξουν και πόσο θα επηρεάσουν τη καθημερινότητα στο σπίτι, αλλά και τις υπόλοιπες εξελίξεις που θα αφορούν τις σχέσεις των κοριτσιών στο σπίτι, τις κλίκες και τις φιλίες, αλλά και τις κινήσεις που ενδεχομένως υποδηλώσουν τις προθέσεις του Bachelor!

Bachelor spoiler 22/9: Τι θα δούμε απόψε – Χαμός με το ροζ βίντεο παίκτρια – Τι θα κάνει ο Παππάς

Λίγες μέρες έχει που ξεκίνησε ο δεύτερος κύκλος του ριάλιτι “The Bachelor” και ήδη ξέσπασε η πρώτη “θύελλα”.

Σύμφωνα με δημοσιεύματα, παίκτρια που βρίσκεται στη βίλα εμφανίζεται σε καυτό ερωτικό βίντεο, που κυκλοφορεί στο διαδίκτυο τις τελευταίες μέρες. Λίγο μετά την είσοδο της στο παιχνίδι, η νεαρή κοπέλα είδε να γίνεται αρνητική πρωταγωνίστρια στην υπόθεση αυτή και πλέον έχει να αντιμετωπίσει και αυτό.

Το βίντεο αυτό παρουσιάζει τη νεαρή κοπέλα σε περιπτύξεις με έναν άνδρα, ο οποίος χωρίς ενδοιασμούς βιντεοσκοπεί την πράξη, με την ίδια προφανώς να γνωρίζει ότι καταγράφεται.

Από το βράδυ του Σαββάτου το συγκεκριμένο βίντεο άρχισε να κάνει την εμφάνισή του, με το ριάλιτι του Alpha να έχει κάνει αρκετά καλά νούμερα και την κοπέλα να αποκτά αναγνωρισιμότητα.

Η νεαρή φαίνεται ότι έχει ενημερωθεί για τη διαρροή του εν λόγω βίντεο στο διαδίκτυο, αλλά παραμένει μέσα στη βίλα του “The Bachelor”. Άγνωστο τι θα σημαίνει αυτό για τον Αλέξη Παππά…

Ανθή Βούλγαρη για Bachelor: «Δεν μου αρέσει αυτό, από ραντεβού σε ραντεβού και φιλιόμαστε με όλες»

Στην εκπομπή “Ποιος είναι πρωινιάτικα;” μίλησε η Ανθή Βούλγαρη, η οποία απάντησε, μεταξύ άλλων, και για το Bachelor.

«Λίγο που έχω δει το Bachelor δεν μου αρέσει αυτό που γίνεται με τις κοπέλες, θεωρώ ότι αδικούν τον εαυτό τους. Τσαντίζομαι πολλές φορές. Και δεν μου αρέσει και αυτό που γίνεται με τον Αλέξη Παππά, αλλά και με τον προηγούμενο… Δεν μου αρέσει αυτό που βλέπω, από ραντεβού σε ραντεβού και φιλιόμαστε με όλες, δεν μου κάνει εμένα σαν άνθρωπο», είπε η Ανθή Βούλγαρη για το Bachelor.

«Δεν μου έχει γίνει κάποια άλλη επαγγελματική πρόταση. Η αλήθεια είναι ότι έχει ανοίξει η όρεξή. Ποια εγκυμοσύνη; Το λένε όλοι εκτός από μένα και τον σύζυγό μου. Αυτό θα φανεί κάποια στιγμή. Τα νούμερα τηλεθέασης τα κοιτάω κάθε πρωί. Ποτέ δεν λέω ποτέ για την ψυχαγωγία, αλλά αυτή τη στιγμή με νοιάζει να μείνω στο πρωινό», είπε μεταξύ άλλων η Ανθή Βούλγαρη.