Bachelor spoiler αποχωρηση 15/10: Ποια αποχωρει σημερα;

Bachelor spoiler αποχωρηση 15/10: Χαμός και στο σημερινό επεισόδιο, με τον Αλέξη Παππά να δείχνει το δρόμο της εξόδου από τη βίλα σε μία κοπέλα.

Η νέα παίκτρια

Νέα ανατροπή στο «The Bachelor 2» καθώς στο επεισόδιο της Πέμπτης (14/10) η βίλα απέκτησε μια νέα κάτοικο και οι υπόλοιπες κοπέλες μια ακόμη ανταγωνίστρια για τη θέση στην καρδιά του Αλέξη Παππά.

Δηλητηριώδεις ατάκες και βλέμματα με την.. άκρη του ματιού συνέθεσαν την πρώτη γνωριμία της 23χρονης Μαρίας, φοιτήτριας δημοσιογραφίας και μοντέλου.

Δηλώνει ανοιχτόμυαλη και… βιβλιοφάγος. Συγκεκριμένα αγαπά πολύ τη Ψυχολογία και τη Φιλοσοφία. Θεωρεί, δε, πως με όπλο το χιούμορ της μπορεί να φτάσει ως τον τελικό και να γίνει εκείνη η εκλεκτή της καρδιάς του Αλέξη Παππά.

Bachelor spoiler αποχωρηση 15/10: Φαρμακερές ατάκες!

«Καλέ τί είναι αυτό που βλέπω; Πείτε μου ότι μου κάνουν πλάκα», είπε η Έλενα αρχικά και συνέχισε: «δεν μου φαίνεται και πολύ έντονη προσωπικότητα η Μαρία». Η Φένια, μάλιστα, προσκάλεσε την Έλενα να πάρει τη Μαρία και να πάνε μαζί στην Κύπρο. «Μην χάνουμε χρόνο να μας αδειάσετε τη γωνιά», ανέφερε και συμπλήρωσε: «δεν ανησυχείς για τις σπουδές σου, δεν θες να γυρίσεις πίσω;».

«Θα μου φάει πολύτιμο χρόνο από τον Αλέξη», ομολόγησε στην κάμερα η Αθηνά. «Πιστεύεις πως έχεις τα κατάλληλα προσόντα για να εντυπωσιάσεις έναν άντρα σαν τον Αλέξη;», τη ρώτησαν οι υπόλοιπες μεγάλη δόση ειρωνείας. Κι εκεί ήταν η πρώτη φορά που η Μαρία έδειξε πως μπήκε στο σόου έτοιμη να παλέψει. «Γιατί εσύ πιστεύεις πως τα έχεις;» ρώτησε με τη σειρά της τη συμπαίκτριά/ανταγωνίστριά της. Έπειτα, ανακοίνωσε: «ήρθα να ταράξω τα νερά»

Από την πρώτη επαφή των κοριτσιών με τη Μαρία απουσίαζαν τρεις κοπέλες: η Γιώτα, η Αθηνά New York και η Λένα. Όταν επέστρεψαν από το ραντεβού τους με τον Αλέξη, οι αντιδράσεις τους ήταν απολαυστικές. όπως καταγράφηκαν και στον επίσημο λογαριασμό της εκπομπής στο Twitter. Μια από τις πιο ξεχωριστές ήταν εκείνη της Αθηνάς New York που την είπε… πάπια με τις υπόλοιπες να γελούν.

The Bachelor: Αφού ξεζούμισαν τον Αλέξη στα φιλιά, το έριξαν στο… «μαλλιοτράβηγμα»!

Ραντεβού στα κύματα επιφύλαξε ο Bachelor στις υποψήφιες νύφες του ριάλιτι.

Η Αθηνά New York, η Γιώτα και η Λένα θα είχαν τη δυνατότητα να χαρούν τον πρίγκιπά τους με μαγιό όσο οι υπόλοιπες κοπέλες έβραζαν στο ζουμί τους.

Η δε Αθηνά εκστασιάστηκε που ο «άνδρας» της τη διάλεξε κι άρχισε μεμιάς τα χοροπηδητά. « Ο άνδρας μου θα είναι Ποσειδώνας» φώναξε.

Μόλις τον είδαν τον έπνιξαν στα φιλιά και άρχισαν τις μαντεψιές για την έκπληξη που τους ετοίμασε. Εκείνος τις ανέβασε σε βάρκα και πήραν κατεύθυνση για άλλη μία μέρα γεμάτη με θαλάσσια σπορ και συγκεκριμένα κατάδυση.

Η Γιώτα δεν χάρηκε πολύ το ραντεβού αφού λόγω της φοβίας της βγήκε γρήγορα στην επιφάνεια.

Έπειτα ακολούθησε τρελός καβγάς με τα κορίτσια αφού η Λένα ως η πιο τολμηρή έπνιξε τον εργένη στα φιλιά και αυτό δεν άρεσε καθόλου. Τα παιχνίδια της Γιώτας δε νευρίασαν την Αθηνά αφού μπήκε νερό στα μάτια της…

«Έχω μπλε μάτια και δεν μπορώ να βλέπω» της είπε αυστηρά.

Bachelor spoiler αποχωρηση 15/10: Ποια αποχωρει σημερα;

Ο εργένης Αλέξης κάνει νερά μέσα στο σπίτι και μερικά κορίτσια δείχνουν τον εκνευρισμό τους μέσα στο ριάλιτι του Alpha. Οι αντιδράσεις για τις επιλογές τους φέρνουν τσακωμούς, ενώ πλέον σχολιάζουν και τον ίδιο τον Αλέξη.

Ο Αλέξης Παππάς αρχίζει να εκνευρίζει πολλές παίκτριες με τις επιλογές του στα κορίτσια. Αυτό βέβαια που δεν μπορούν να καταλάβουν ότι και να πούνε τον τελευταίο λόγο τον έχει εκείνος.

Σήμερα μάλιστα η δοκιμασία που βάζει τις κοπέλες να αναμετρηθούν δημιουργεί ακόμα περισσότερα προβλήματα, αφού τους ζητάει να απαντήσουν σε διάφορες ερωτήσεις η μια για την άλλη.

Ποια λέει τα περισσότερα, ποια είναι εκείνη που λέει τα περισσότερα ψέματα και το σόου μόλις τώρα ξεκινάει.

Σήμερα το βράδυ έχουμε την τελετή των Ρόδων και όπως όλα δείχνουν η επιλογή που κάνει ο Αλέξης Παππάς για την κοπέλα που θα διώξει τον έχει βασανίσει πολύ….

Δείτε το αποψινό trailer και θα επιστρέψουμε με την παίκτρια που θα αποχωρήσει σήμερα