Bachelor spoiler αποχωρηση 22/10: Ποια αποχωρει σημερα

Bachelor spoiler αποχωρηση 22/10: Ακόμη μια… γνωστή τελετή αποχώρησης έφτασε στο ριάλιτι της… αγάπης!

Ποια είναι η κοπελα που αποχωρεί απόψε ύστερα από υπόδειξη του Αλέξη Παππά!

The Bachelor: Η σφήκα που τσίμπησε την Φένια και το μάθημα oriental χορού της Αθηνάς NY, με τα φλουριά στη μέση

Στο επεισόδιο του «The Bachelor» της Πέμπτης 21/10 μια μεγάλη σκακιέρα περίμενε τα κορίτσια στην ομαδική δοκιμασία, εκεί όπου «βασιλιάς» ήταν ο Αλέξης Παππάς και τα πιόνια, που έπρεπε να φτάσουν σε αυτόν, ήταν 8 κοπέλες, η Φένια, η Ιζαμπέλα, η Γιώτα, η Άννα, η Σταύη, η Μαρία, η Αθηνά.

Τα κορίτσια έπρεπε να επιλέξουν μία απάντηση από τις τρεις που τους δίνονταν, η οποία θα έπρεπε να ταιριάζει με αυτή του γοητευτικού εργένη.

Όπως για παράδειγμα πόσα παιδιά θέλει να κάνει ή ποια πόλη είναι πιο ρομαντική. Η κοπέλα που θα είχε στην ερώτηση την ίδια απάντηση με τον «Εργένη» θα μπορούσε να κάνει μια κίνηση είτε μπροστά είτε στο πλάι της σκακιέρας. Αν μια κοπέλα έφτανε σε τετράγωνο που είχε πάνω του μια καρδιά είχε το πλεονέκτημα να βγάλει εκτός παιχνιδιού μια άλλη κοπέλα.

Κατά τη διάρκεια του παιχνιδιού επικράτησε ένταση ανάμεσα στην Ιζαμπέλα και τη Νικόλ, καθώς η πρώτη αποκάλυψε ότι η δεύτερη είχε παρατήσει το δώρο του Αλέξη στην πισίνα.

Η Νικόλ προσπάθησε να εξηγήσει στον «The Bachelor» τι συνέβη στο σπίτι, τονίζοντας ότι είχε χάσει το κερί και δεν το έβρισκε. Μάλιστα, ρώτησε την Ιζαμπέλα μήπως το πήγε εκείνη εκεί επίτηδες.

Όσο οι άλλες τσακώνονταν, μια σφήκα τσίμπησε τη Φένια, η οποία ωστόσο το πήρε ψύχραιμα. Δεν συνέβη το ίδιο με τους χρήστες στο Twitter που βρήκαν την ευκαιρία να βγάλουν… το φτυάρι.

The Bachelor 2: «Λύγισε» η Αθηνά – «Η μητέρα μου πέθανε, εγώ ποτέ ξανά δεν θα έχω μια αγκαλιά»

Σε μια συγκινητική εξομολόγηση προέβη η Αθηνά New York στο αποψινό επεισόδιο του «The Bachelor».

Η 26χρονη παίκτρια δεν μπόρεσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, μιλώντας για τον θάνατο της μητέρας της. Εκείνη «έσβησε» πριν από τρία χρόνια, βυθίζοντας σε βαρύ πένθος την Αθηνά, αφού της είχε τεράστια αδυναμία.

«Είσαι τυχερή που έχεις δίπλα σου τη μητέρα σου και τον πατέρα σου δίπλα σου. Εγώ δεν έχω, η μητέρα μου πέθανε. Δεν νομίζω ότι τα κορίτσια εδώ έχουν καταλάβει πόσο τυχερά είναι, γιατί εγώ δεν μπορώ να πάρω τηλέφωνο τη μαμά μου.

Ποτέ δεν μπορώ να έχω μια αγκαλιά. Οι κοπέλες εδώ, μπορεί να φύγουν από τη βίλα, όμως θα πάνε να δουν τις οικογένειές τους. Εγώ δεν μπορώ να το κάνω αυτό.

Είναι πολύ τυχεροί άνθρωποι και πρέπει να το γνωρίζουν αυτό. Η μάνα μου πέθανε πριν από τρία χρόνια αλλά κάθε ημέρα είναι ίδια από την ημέρα που πέθανε. Ήταν τόσο καλή μάνα, έκανε τα πάντα για τον πατέρα μου και εμένα. Γι’ αυτό είμαι και εγώ έτσι. Είμαι πολύ χαρούμενη κοπέλα γιατί η μαμά μου μού έδωσε πολλή αγάπη στη ζωή μου και εγώ μπορώ να δώσω αγάπη γιατί είχα καλό παράδειγμα», ανέφερε χαρακτηριστικά η Αθηνά.

The Bachelor 22/10: Τι θα δούμε στο αποψινό επεισόδιο

Η Αθηνά από τις Ηνωμένες Πολιτείες ή αλλιώς Αθηνά New York ελιναι μια γυναίκα πληθωρική, με κέφι και ζωντάνια που δεν περνούν απαρατήρητα. Ο Αλέξης έχει ήδη δείξει την συμπάθειά του (και όχι μόνο) προς το πρόσωπό της. Την ίδια στιγμή, η Αθηνά έχει καταφέρει κάτι αξιοπερίεργο.

Οι περισσότερες κοπέλες στο σόου την συμπαθούν και κάνουν παρέα μαζί της. Παρά το ανταγωνιστικό του παιχνιδιού, οι υπόλοιπες διαγωνιζόμενες έχουν εκτιμήσει τον ειλικρινή και ευθύ χαρακτήρα της. Την έχουν αγκαλιάσει και εκείνη το απολαμβάνει.

Γι’ αυτό λοιπόν και εκμυστηρεύεται στα κορίτσια πως έχει αρχίσει να ερωτεύεται τον Αλέξη, που θεωρεί τον ιδανικό άνδρα. Ονειρεύεται πως θα ζήσουν μαζί και ελπίζει οι φαντασιώσεις της να γίνουν σύντομα πραγματικότητα. Απόψε όμως υπάρχει ένα ακόμη challenge που θα πρέπει όλες οι κοπέλες να προσπαθήσουν να περάσουν με επιτυχία.

Μια σκακιέρα και ένα παιχνίδι ερωτήσεων με φόντο την συγκατοίκηση. Ο Αλέξης έχει συγκατοικήσει στο παρελθόν, στη Νέα Υόρκη για 3 ολόκληρα χρόνια. Η απόσταση και οι συγκυρίες όμως τον ανάγκασαν να διακόψει αυτή την σχέση. Οι κοπέλες πώς θα επεξεργαστούν αυτές τις πληροφορίες; Ποιες έχουν και οι ίδιες συγκατοικήσει στο παρελθόν και πώς θα ένιωθαν στην προοπτική μιας συγκατοίκησης με τον Αλέξη τους;

Bachelor spoiler αποχωρηση 22/10: Ποια αποχωρει σημερα

Στο τέλος της βραδιάς θα έχουμε και μία ακόμη αποχώρηση. Ο Αλέξης Παππάς θα μοιράσει τριαντάφυλλα σε εκείνες που θεωρεί πως θα μπορούσαν να έχουν κάποιο μέλλον μαζί του.

Μία όμως κοπέλα δεν θα έχει την ευκαιρία να το αποδείξει αυτό, καθώς θα πρέπει να αποχωρήσει από το σπίτι. Ποια θα είναι αυτή η κοπέλα και ποιες θα συνεχίσουν;

Σύμφωνα με τα spoiler, η παίκτρια που θα αποχωρήσει θα είναι η καινούργια Μαρία.

Δείτε το βίντεο:

-Ad-