Bachelor spoiler αποχωρηση 24/9: Ποια αποχωρεί σήμερα;

Bachelor spoiler αποχωρηση 24/9: Ο Αλέξης Παππάς έτοιμος για να… διώξει ακόμη μία κοπέλα απόψε από τη βίλα. Ποια θα είναι η άτυχη; Οι εντάσεις συνεχίζονται.

Ποδόσφαιρο, πάρτι, μουσική, εντάσεις και αποχώρηση!

ΟΛΑ τα έχει το αποψινό επεισόδιο του The Bachelor.

Τι θα δούμε απόψε:

Εντάσεις βέβαια είχαμε και χθες… The Bachelor: Ξέσπασε η Φαίη – “Δεν αντέχω άλλο – Δεν είναι καμία του επιπέδου μου…”

Στο νέο επεισόδιο του “The Bachelor” το βράδυ της Πέμπτης ο Αλέξης Παππάς επέλεξε μερικές κοπέλες, ώστε να πραγματοποιήσει ένα ομαδικό ραντεβού.

Έτσι λοιπόν, όσες έμειναν πίσω στη βίλα προσπάθησαν να περάσουν δημιουργικά το χρόνο τους.

Η Φαίη θέλησε να μιλήσει με την Άννα και την Σταύη ώστε να κατανοήσει τον λόγο της “επίθεσης” προς το πρόσωπό της. Η ίδια θέλησε να λύσει την παρεξήγηση που έχει δημιουργηθεί μεταξύ τους.

Ωστόσο, η συζήτηση των τριών κοριτσιών δεν πήγε τόσο καλά και άρχισαν πάλι να τσακώνονται.

«Ονομάζεσαι μυθομανής. Είσαι ένα ψέμα από μόνη σου. Ο Αλέξης το τριαντάφυλλο που σου έδωσε στο έδωσε γιατί σε λυπήθηκε αγάπη μου και είναι το τριαντάφυλλο της δεύτερης ευκαιρίας που έχεις, δεν θα έχεις άλλη», είπε η Άννα υψώνοντας τον τόνο της φωνής της.

Τότε, η Φαίη αποχώρησε από τον κήπο και επέστρεψε έξαλλη στη βίλα.

«Έχω φτάσει στα όρια μου. Δεν είναι του επιπέδου μου αυτές οι κοπέλες. Δεν αντέχω άλλο. Πήγα κάτω να τα βρούμε και πάλι μου κάνουν επίθεση. Δεν μπορώ να συζητήσω με αυτά τα κορίτσια, δεν είναι του επιπέδου μου. Δεν αντέχω καμία», είπε η Φαίη εκνευρισμένη.

Bachelor spoiler αποχωρηση 24/9: Ποια αποχωρεί σήμερα;

Ας επιστρέψουμε στα σημερινά. Οπως είπαμε, έχουμε και απόψε τελετή… αποχώρησης, με τον Αλέξη Παππά να καλείται να αποφασίσει, ποιο κορίτσι θα… πετάξει εκτός σπιτιού.

Ποια δεν θα συνεχίσει το ταξίδι της διεκδίκησης;

Τις επόμενες ώρες αναμένεται το οριστικό spoiler.

Παναγιώτης Βασιλάκος: Ο χωρισμός από τη νέα σχέση, το μονόπετρο που κράτησε η Νικολέττα και η συνάντηση με τον Αλέξη Παππά

Καλεσμένος στην εκπομπή «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Παρασκευής ο Παναγιώτης Βασιλάκος.

Ο προηγούμενος Bachelor ήταν αρκετά αποκαλυπτικός και μεταξύ άλλων εξομολογήθηκε ότι χώρισε με την σχέση του, αλλά αναφέρθηκε και στη Νικολέττα Τσομπανίδου.

«Η Νικολέττα προχώρησε πολύ γρήγορα στην προσωπική της ζωή, οπότε δεν υπήρχε λόγος να κρατήσουμε επαφές. Τα συζητήσαμε και καταλήξαμε ότι δεν ταιριάζουμε σε κάποια πράγματα. Δεν έχω απολύτως κανένα πρόβλημα να της μιλήσω. Εγώ ήμουν με μια κοπέλα, αλλά δεν προχώρησε είναι η αλήθεια», είπε ο Παναγιώτης Βασιλάκος και στη συνέχεια σχολίασε την επιλογή της Νικολέττας να κρατήσει το μονόπετρο που της πρόσφερε:

«Καλά κάνει η Νικολέττα και κράτησε το μονόπετρο, μικρό κορίτσι είναι. Η αλήθειά είναι ότι η παραγωγή το αγόρασε, αλλά εγώ της το έδωσε. Είναι ένα δώρο που της αρέσει. Το δαχτυλίδι του “Bachelor” έχει να κάνει με όλες τις μνήμες και τις εμπειρίες»

Στη συνέχεια ο Παναγιώτης αποκάλυψε πως συναντήθηκε με τον Αλέξη Παππά πριν ξεκινήσει τα γυρίσματα για το “The Bachelor”:

«Με είχε πάρει ο Αλέξης τηλέφωνο πριν πάει στο The bachelor. Είχαμε βρεθεί και με ρώτησε για την εμπειρία μου. Μετά το πρώτο γύρισμα πάλι με πήρε τηλέφωνο. Γνωριζόμαστε 10-11 χρονιά. Τον είχα παροτρύνει να μπει. Του είπα να μην έχει αρνητικές και άσχημες σκέψεις, να μπει και να το ζήσει. Βλέπω τον Αλέξη λίγο μαγκωμένο, δεν βλέπω τον πραγματικό του χαρακτήριζα»

-Ad-