bachelor spoiler αποχωρηση 8/10: Ποια αποχωρεί σήμερα;

bachelor spoiler αποχωρηση 8/10: Ποια θα αποχωρήσει σήμερα από τη βίλα. Ο Αλέξης Παππάς έχει πάρει την απόφασή του….

Απόψε στον Alpha TV ο Αλέξης Παππάς είναι έτοιμος για μία ακόμη αποχώρηση. Έχει κατασταλάξει μέσα του και ακολουθεί μια συγκλονιστική τελετή των ρόδων.

Ένας άνδρας, είκοσι γυναίκες. Ο Αλέξης Παππάς, ο πρωταγωνιστής του περσινού Survivor, αναζητά την αγάπη στα πρόσωπα των όμορφων παικτριών του reality.

Στον Alpha TV κάθε Πέμπτη και Παρασκευή ο έρωτας χτυπάει κόκκινο. Απόψε στις 21:00 μία ακόμη κοπέλα θα αποχωρήσει από την πολυτελή βίλα όπου βρίσκονται όλες τους μαζί.

Ο Αλέξης Παππάς πρόκειται να μοιράσει τα τριαντάφυλλα στις κοπέλες που ο ίδιος ακόμη θεωρεί ότι μπορούν να κάνουν ένα ευτυχισμένο ζευγάρι. Μία από τις διαγωνιζόμενες όμως δυστυχώς δεν πρόκειται να πάρει αυτό το δώρο.

Όποια δεν λάβει το τριαντάφυλλο από τον Αλέξη θα πρέπει να αποχωρήσει. Όπως κάθε Παρασκευή, τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στα χέρια του όμορφου ηθοποιού. The Bachelor 2!

«Ο Αλέξης Παππάς είναι η πιο ακριβή αρσενική βι…τα της Ελλάδας»

Όταν ο Κώστας Παπαδόπουλος του Survivor ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους για το The Bachelor, στο στόχαστρό του μπήκε ο Αλέξης Παππάς. Ο Κώστας Παπαδόπουλος χρησιμοποίησε πολύ σκληρούς χαρακτηρισμούς για τον πρώην συμπαίκτη του.

«Ο Αλέξης Παππάς, θα το πω, θα ακουστώ κακός, αλλά η αλήθεια είναι η πιο ακριβή ελληνική αρσενική βι…τα. Όλο αυτό εμένα δεν μου αρέσει, δεν με εκφράζει. Εγώ δεν θα το έκανα ποτέ. Είναι ένας ρόλος για τα λεφτά το να φιλιέσαι εδώ κι εκεί. Δεν είναι σωστό για έναν άντρα. Ελεύθερο παιδί είναι, αλλά όποια πέσει στα δίχτυα του, κακώς.

Έχω επαφές με όλους εκτός από τον Αλέξη Παππά.

Το The Bachelor την μειώνει τη γυναίκα και έχω κόρη. Εγώ δεν θα ήθελα να δω ποτέ την κόρη μου εκεί. Δεν θα την άφηνα να μπει και σε αυτόν τον αλήτη θα του έσπαγα το κεφάλι», δήλωσε ο Κώστας Παπαδόπουλος.

The Bachelor: «Πάγωσε» όταν ο Αλέξης την ρώτησε για το τατουάζ της

Ρομαντικό ραντεβού είχαν απόψε ο Αλέξης Παππας κι η Έλεν στο The Bachelor και προσπάθησαν να έρθουν πιο κοντά για να γνωριστούν καλύτερα.

Κατά το ραντεβού τους, ο Αλέξης την ρώτησε αν σημαίνουν κάτι τα νούμερα για την ίδια αλλά κι αν συμβολίζει κάτι το τατουάζ που έχει πάνω της και γράφει 21-08-2019. Η ίδια αρχικά πάγωσε που ρωτήθηκε για αυτό και στην συνέχεια απέφυγε να απαντήσει, λέγοντας: «Δεν έγινε κάτι. Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό. Το παρατήρησες καλά το τατουάζ. Ξαφνιάστηκα που με ρώτησε αλλά δεν είμαι ακόμα έτοιμη να μιλήσω για αυτό.»

Τι σημαίνει άραγε το τατουάζ της Έλεν, που την έφερε σε δύσκολη θέση;

The Bachelor: Έντονος καυγάς στην βίλα – Της έκλεισε την πόρτα στην μούρη

Σε αναμμένα κάρβουνα οι κοπέλες που διεκδικούν τον Αλέξη Παππά στο The Bachelor και τα λόγια φέρνουν λόγια.

Η αρχή έγινε όταν η Αθηνά new York ανέφερε πως η Ιζαμπέλα κλαίει συνέχεια επειδή δεν καταφέρνει αυτό που θέλει κι έχει πέσει ο στρατός της, εννοώντας τις παρέες της. Αυτό πυροδότησε την έκρηξη της Ιζαμπέλας, που ούρλιαζε στην Αθηνά για όσα είπε: «Πες ότι στενοχωρήθηκε, όχι ότι κλαίω γιατί δεν έχω κλάψει εδώ μέσα για κανένα στρατό και για καμία. Να λέμε την αλήθεια, όχι μ…ς. Την αλήθεια θα την λέτε μπροστά μου και δε θα λέτε ψέματα. Σιχαίνομαι τα ψέματα. Αν δεν ξέρει η Αθηνά ελληνικά να της μάθουμε. Δεν θα μου βγάλει το όνομα καμία. Τέλος συζήτησης, Δεν θέλω να πω κάτι άλλο, φτάνει.

Η Αθηνά έμεινε με το να απορεί γιατί η Ιζαμπέλα είχε τόσο έντονη αντίδραση.

bachelor spoiler αποχωρηση 8/10: Ποια αποχωρεί σήμερα;

Στο αποψινό επεισόδιο του The Bachelor, έχουμε φυσικά την τελετή των ρόδων. Η Φαίη ζητάει βοήθεια από την Άννα, έτσι ώστε να προσδιορίσει τι είναι αυτό που κάνει λάθος στην σχέση της με τον Αλέξη.

Αν και προθυμοποιείται να την βοηθήσει, η Άννα της δίνει εσφαλμένες οδηγίες στην Φαίη.

Ο μόνος λόγος για τον οποίο μοιράζεται τέτοιες πληροφορίες άλλωστε είναι για να την αποπροσανατολίσει.Έπειτα ένα παιχνίδι ανάμεσα στα κορίτσια θα σταθεί αφορμή για τον Αλέξη να κάνει τον διαιτητή.

Η Ιζαμπέλα εκφράζει την έντονη επιθυμία να γνωρίσει την μητέρα του Αλέξη Παππά, την οποία αποκαλεί μάλιστα πεθερούλα της.

Ποια θα αποχωρήσει από τη βίλα; Τις επόμενες ώρες το οριστικό spoiler.