Bachelor spoiler: Διέρρευσε η νικήτρια; Η πρώτη της φωτογραφία με τον Αλέξη Παππά εκτός ριάλιτι (pic)

Bachelor spoiler: Να σημειωθεί πως η ίδια στα επεισόδια που προβάλλονται φαίνεται να έχει μοναδική της αντίπαλο τη Γιώρα, η οποία για πολλούς ήταν εκείνη που τελικά θα επιλεγόταν από τον Παππά.

Τα γυρίσματα του «The Bachelor» ήδη από την πρεμιέρα του ριάλιτι βρίσκονταν σε πολύ προχωρημένο στάδιο, με τα τελευταία νέα να θέλουν τον Αλέξη Παππά να έχει ήδη επιλέξει τη νικήτρια.

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει η κυπριακή ιστοσελίδα showbiz.cyprustimes.com, με την κυκλοφορία φωτογραφίας που απεικονίζει τον Αλέξη Παππά σε τρυφερές περιπτύξεις με παίκτρια του «The Bachelor», σε λιμάνι της χώρα μας.

Πρόκειται για ένα από τα δύο μεγάλα φαβορί, την 19χρονη Κύπρια Άννα Ζένιου, την οποία η συγκεκριμένη ιστοσελίδα παρουσιάζει ως νικήτρια του δεύτερου κύκλου του ριάλιτι του ALPHA. Να σημειωθεί πως η ίδια στα επεισόδια που προβάλλονται φαίνεται να έχει μοναδική της αντίπαλο τη Γιώρα, η οποία για πολλούς ήταν εκείνη που τελικά θα επιλεγόταν από τον Παππά.

Άραγε θα υπάρξει απάντηση από πλευράς ALPHA;

Bachelor spoiler: Δείτε την εικόνα – spoiler:

Γιάννης Ζουγανέλης για The Bachelor: «Τι προσβλητικό είναι για τι γυναίκα αυτό το πράγμα»

Όταν ρωτήθηκε ο Γιάννης Ζουγανέλης στο Πρωινό για το The Bachelor, δεν μάσησε τα λόγια του…

«Απορώ με τις φεμινίστριες και με άλλα πράγματα. Είμαι αρκετά συμβιβασμένος αλλά δεν μου επιτρέπει αυτή η σύμβαση να μην καταγγείλω και το Bachelor και το κανάλι. Τι προσβλητικό είναι για τι γυναίκα αυτό το πράγμα! Δηλαδή, πού πάμε; Πάμε σε πρότυπο γυναίκα-τσόντα;», ανέφερε ο Γιάννης Ζουγανέλης.

«Κι εγώ είμαι άνθρωπος της τηλεόρασης και την αγαπώ την τηλεόραση, αλλά μέχρι ένα σημείο», σημείωσε ο ηθοποιός.

Πανικός στο The Bachelor – Tα «γκρέμισαν» όλα με τα ουρλιαχτά τους

Μαλλιά κουβάρια έγιναν στο The Bachelor και βγήκαν τα μαχαίρια ανάμεσα στις παίκτριες.

Όλα ξεκίνησαν όταν η Γιώτα ανέφερε στη Νικόλ ότι δεν μπορεί να διεκδικήσει τον Αλέξη Παππά και άρχισε να την βρίζει, με τα μπιπ να πέφτουν ασταμάτητα. Η Νικόλ δεν άντεξε και ξεκίνησε να ουρλιάζει σε όλη την βίλα: «Πες μου τι είπες τώρα! Παλιό…τι; Δεν επιτρέπω σε κανένα να με προσβάλει έτσι. Με έχουν ήσυχη και για αδιάφορη. Δεν έχω μιλήσει ποτέ άσχημα και με έχουν φέρει εκτός εαυτού. Δεν βγάζεις άκρη με αυτές.»

Στο κόκκινο οι κοπέλες του The Bachelor, που παλεύουν με νύχια και με δόντια για την προσοχή του Αλέξη.

The Bachelor: «Τώρα κάνει φιλάκια για καληνύχτα κάτω από το κρεβάτι μου»

Οι ισορροπίες αλλάζουν στο The Bachelor κι οι φιλίες ανατρέπονται, αφού έρχονται κοντά παλιές εχθροί.

Η Αθηνά New York δεν άντεξε και ξέσπασε, όταν είδε πως πλέον η Γιώτα κι η Ιζαμπέλα έχουν έρθει κοντά ενώ πριν τσακώνονταν συνέχεια. «Δεν πιστεύω τι έγινε με τη Γιώτα, τώρα κάνει φιλάκια για καληνύχτα κάτω από το κρεβάτι μου με την Ιζαμπέλα. Τι είναι αυτό; Οι παρέες αλλάζουν εδώ στη βίλα, τόσο γρήγορα όσο τρώω σπανακόπιτα. Ήμουν πολύ στεναχωρημένη που ο Αλέξης δεν με διάλεξε για το ατομικό ραντεβού,αλλά μετά το τετ-α-τετ, τώρα ξέρω με θέλει πάρα πολύ.

Έχει ένα μάτι με καρδιά και το άλλο με like. Έχουμε πολλή χημεία, το βλέπουν αυτό.»

Πηγές: showbiz.cyprustimes.com/dailymedia.com.gr

-Ad-