Bachelor spolier: Αυτό είναι το ανάρμοστο πλάvο που «κόβει» το ριάλιτι

Bachelor spolier: Το κερασάκι στην τούρτα της ήδη επιβαρυμένης θέσης του ριάλιτι μαθαίνουμε πως προκάλεσε ένα από τα σχετικά πρόσφατα «διόλου κατάλληλα» πλάvα, το οποίο απεικονίζει νεαρή παίκτρια να… δείχνει τα προσόντα της στον Παππά αλλά και τους τηλεθεατές.

Πολλές είναι οι ανάρμοστες – αντιαισθητικές εικόνες που έχουν φτάσει στον τηλεθεατή κατά τη διάρκεια προβολής του πρώτου και του δεύτερου κύκλου του «The Bachelor», εκ των οποίων ορισμένες έχουν καταφέρει να προκαλέσουν δυσμενή σχόλια στα social media, τόσο για τον ALPHA όσο και για τις συμμετέχουσες στο πολυσυζητημένο αυτό project.

Όπως επιβεβαιώθηκε δια στόματος Βαγγέλη Περρή στο «Πρωινό», το «The Bachelor» κουνά μαντήλι στους τηλεθεατές στο φινάλε της τρέχουσας σεζόν, καθώς οι ιθύνοντες του ALPHA επιθυμούν διακαώς να μην υπάρχει πλέον η παραμικρή σύνδεση του brand τους με ευτελή τηλεοπτικά προϊόντα – τρανή απόδειξη, το γεγονός πως επενδύουν πλέον πάρα πολλά σε τεράστιες παραγωγές μυθοπλασίας.

Οι άνθρωποι του καναλιού κατάλαβαν πως είναι αδιανόητο μία υπερπαραγωγή σαν τον «Σασμό» να δίνει πάσα στο συγκεκριμένο ριάλιτι και οδηγήθηκαν σε μια απόφαση που ήταν μονόδρομος. Το ευτελές περιεχόμενο σε συνδυασμό με τα χαμηλά νούμερα τηλεθέασης έφεραν το οριστικό τέλος.

Bachelor spolier: Αυτό είναι το ανάρμοστο πλάvο που «κόβει» το ριάλιτι

Το κερασάκι στην τούρτα της ήδη επιβαρυμένης θέσης του ριάλιτι μαθαίνουμε πως προκάλεσε ένα από τα σχετικά πρόσφατα «διόλου κατάλληλα» πλάvα, το οποίο απεικονίζει νεαρή παίκτρια να… δείχνει τα προσόντα της στον Παππά αλλά και τους τηλεθεατές.

Φυσικά, η συγκεκριμένη εικόνα δεν ήταν η αιτία του τέλος, απλά μία (ακόμα) αφορμή. Οι άνθρωποι του καναλιού κατάλαβαν ότι ένα πρόγραμμα που παρουσιάζει τη γυναίκα ως τρόπαιο δεν μπορεί να έχει θέση στην τηλεόραση του 2021. Και πλάνα σαν αυτό επιβεβαιώνουν το ορθόν της απόφασής τους.

Bachelor spolier: Έμεινε άναυδη με την γυναίκα «μυστήριο» που εμφανίστηκε μπροστά τους

Στο ράλλυ του έρωτα μπήκαν ο Αλέξης Παππάς κι η Τζωρτζίνα στο The Bachelor κι οι δυο τους μέσα από την συζήτηση για την αγάπη ήρθαν πολύ κοντά.

Η βόλτα τους συνεχιζόταν με χαμόγελα, όταν μία γυναίκα μπήκε μέσα σε ένα ράλλυ και κατευθύνθηκε προς τους δυο. Ξαφνικά η Τζωρτζίνα πάγωσε και ξέσπασε σε κλάματα με την έκπληξη του Αλέξη. Η γυναίκα δεν εμφανίστηκε για να χαλάσει το ραντεβού του Αλέξη και της Τζωρτίνας αλλά μάλλον για να δημιουργήσει συγκινητικά συναισθήματα στην τελευταία καθώς ήταν η αδερφή της.

Οι δυο κοπέλες αγκαλιάστηκαν και συζήτησαν για κάποια ώρα, με την Τζωρτζίνα να τής εξομολογείται πόσο όμορφα νιώθει με τον Αλέξη.

The Bachelor: Απογοήτευσε τον Αλέξη Παππά, δεν της έδωσε τριαντάφυλλο κι αποχώρησε

Aκόμη ένα κοκτέιλ party ολοκληρώθηκε στη βίλα του The Bachelor και όλες οι κοπέλες προσπάθησαν να διεκδικήσουν τον Αλέξη και να περάσουν όσο το δυνατόν περισσότερο χρόνο μαζί του.

Ανάμεσα σε όσα είδαμε στο αποψινό επεισόδιο λίγο πριν την Τελετή των Ρόδων, ήταν η Μαρία να αποκαλύπτει στον Αλέξη ότι της αρέσουν οι ταινίες του Ακίρα Κουροσάβα, ενώ η Λένα να βρίσκει την ευκαιρία να ξεκαθαρίσει την κατάσταση με την Αθηνά New York, για την κόντρα που έχει ξεσπάσει ανάμεσα τους.

Στην Τελετή των Ρόδων ο Αλέξης Παππάς είχε να πάρει μια δύσκολη απόφαση, αφού οι κοπέλες μειώνονται αισθητά και τα συναισθήματά του για κάποιες από αυτές είναι πιο έντονα. Τελικά ο Αλέξης Παππάς δεν έδωσε τριαντάφυλλο στην Σταύη, καθώς θεωρεί πως δεν έχουν έρθει κοντά ενώ νωρίτερα κατάλαβε ότι λειτουργεί αρκετά ατομικά στον έρωτα.

Bachelor spolier: Η Λένα ξεκίνησε το «θάψιμο» και τάραξε τον Αλέξη

Μία εξομολόγηση έκανε η Λένα στον Αλέξη Παππά στο The Bachelor, μόνο που πήρε και σήκωσε κάποιες κοπέλες.

Συγκεκριμένα, η νεαρή παίκτρια δεν αντέχει την συμπεριφορά κάποιων κοριτσιών και τις «κάρφωσε» στον Αλέξη Παππά: «Είχα πρόβλημα με την Αθηνά New York κι όταν είχα παίξει μαζί σας, παρεξηγήθηκε, μου είπε ότι είμαι αγενής και δεν ντρέπομαι. Και σε άλλες φάσεις μου έχει μιλήσει άσχημα και με είχε προσβάλει. Συν τοις άλλοις είχα πρόβλημα και με την Ιωάννα και δεν θα ανεχτώ ποτέ τέτοια συμπεριφορά.»

Ο Αλέξης Παππάς έμεινε να την κοιτά αποσβολωμένος καθώς δεν πίστευε πως οι δύο κοπέλες συμπεριφέρονται έτσι, ειδικά η Αθηνά New York.