Getty Images

Μπάκιγχαμ: Από τραύμα στο κεφάλι ο θάνατος του Τόμας Κίνγκστον

Νέες εξελίξεις στην υπόθεση θανάτου του Τόμας Κίνγκστον, συζύγου της Λαίδης Γκαμπριέλα και γαμπρού του πρίγκιπα Μάικλ, πρώτου εξάδελφου της βασίλισσας Ελισάβετ.

Σύμφωνα με την αστυνομία ο θάνατός του προήλθε από τραύμα στο κεφάλι, πιθανά από πυροβολισμό. Δίπλα στο πτώμα εντοπίστηκε όπλο.

Ο Κίνγκστον βρέθηκε νεκρός την περασμένη Κυριακή από τους γονείς του, ενώ αρχικά δεν δόθηκαν λεπτομέρειες στη δημοσιότητα για τον ξαφνικό θάνατο του άνδρα, ο οποίος ήταν μόλις 45 ετών, ζητώντας να γίνει σεβαστή η ιδιωτικότητα της οικογένειας.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Sky News ο Κίνγκστον την Κυριακή επισκέφθηκε το σπίτι των γονέων του και γευμάτισε μαζί τους, λίγη ώρα αργότερα ωστόσο εξαφανίστηκε, με την μητέρα του να τον αναζητά, ενώ ο πατέρας του παραβιάζοντας την είσοδο σε ένα κλειδωμένο κτήριο βρήκε τον γιο του νεκρό με τραύμα στο κεφάλι, ενώ στο σημείο υπήρχε ένα όπλο.

Η αστυνομία δεν θεωρεί τον θάνατο του ύποπτο, εκτιμώντας ότι πρόκειται για αυτοκτονία, ενώ η σύζυγός του Γκαμπριέλα, σε δήλωσή της αναφέρει ότι ο ξαφνικός θάνατος του Τόμας Κίνγκστον ήταν ένα μεγάλο σοκ για την οικογένεια.