ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ – «Ας Μαγειρέψουμε»: Τέσσερις νέες συνταγές!

Με 4 νέες συνταγές εμπλουτίστηκε η σειρά «Ας Μαγειρέψουμε» της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ:

Η αγαπημένη σειρά «Ας Μαγειρέψουμε» ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ εμπλουτίστηκε με 4 νέες συνταγές, που φέρνουν στο καθημερινό μας τραπέζι το ελληνικό φαγητό, όπως το έχουμε αγαπήσει και ακόμα καλύτερο!

Πατάτες γιαχνί: η πιο νόστιμη «μαμαδίστικη» συνταγή στα καλύτερα της! Απολαύστε τις με φέτα για το απόλυτο comfort food ή και ως βάση για δημιουργία ευφάνταστων και απολαυστικών πιάτων.

Φασόλια γίγαντες από την Καστοριά: η απόλυτη, θρεπτική επιλογή για τις κρύες μέρες του χειμώνα, και όχι μόνο! Χωρίς μούλιασμα, ιδανικά τόσο για σούπα, όσο και για τον φούρνο, θα μας δώσουν ένα πιάτο αυθεντικής γεύσης γεμάτο Ελλάδα!

Μπριαμ με μπάμιες: μια συνταγή εμπνεόμενη από την κρητική κουζίνα, γνωστή και ως “σοφεγάδα” ή “συμπεθεριό”! Ένα διαφορετικό μπριάμ, με μπάμιες και φασολάκια να προστίθενται στην κλασική συνταγή του μπριάμ, ικανοποιώντας και τους πιο απαιτητικούς ουρανίσκους.

Ρεβίθια με μελιτζάνες: τα αγαπημένα μας ρεβίθια βρήκαν το πιο νόστιμο ταίρι τους! Σε έναν πρωτότυπο συνδυασμό, τα πλούσια σε πρωτεΐνες όσπρια συνδυάζονται με τις μελιτζάνες, και μαζί με καρότο, ντομάτα, κρεμμύδι και μαϊντανό απογειώνουν τη γεύση, τη θρεπτικότητα και τη νοστιμιά! Και το πιο σημαντικό: δεν χρειάζονται καθόλου χρόνο για μούλιασμα!

Η σειρά «Ας Μαγειρέψουμε» ΜΠΑΡΜΠΑ ΣΤΑΘΗΣ αποτελείται πλέον από17 διαφορετικές ελληνικές συνταγές, δίνοντας έτσι τη δυνατότητα να έχουμε στην κατάψυξή μας, κάθε μέρα, έτοιμα κομμένα λαχανικά και όσπρια, στις ιδανικές αναλογίες. Έτσι, μπορούμε να απολαμβάνουμε περισσότερα, μαγειρεύοντας σε λιγότερο χρόνο, χωρίς προετοιμασία και με μεγάλη ευκολία!