Big Brother: Αυτός είναι ο παίκτης που πάει κατευθείαν στον τελικό!

Μπορεί το Big Brother να έχει μπει στην τελική ευθεία για τον μεγάλο τελικό ο δρόμος όμως προς τα 100.000€ θα είναι δύσκολος και γεμάτος μέχρι την τελευταία στιγμή από ανατροπές.

Στο αποψινό αγώνισμα – το δεύτερο κατά σειρά – για την ασυλία που θα στείλει έναν παίκτη στον τελικό οι ένοικοι έπρεπε να κρατήσουν σταθερό έναν κουβά με νερό για όση περισσότερη ώρα μπορούσαν.

Αυτοί που τα κατάφεραν ήταν ο Χρήστος, ο Ζακ και ο Γρηγόρης.

Αργότερα, ο Μεγάλος Αδελφός θέλοντας να δώσει ένα προβάδισμα σε έναν από τους τρεις για την τελική δοκιμασία πριν από την ασυλία τους κάλεσε σε μία ακόμη μονομαχία.

Έπρεπε να βρουν τον κρυμμένο Άγιο Βασίλη ανάμεσα σε δεκάδες κουτιά που βρίσκονταν στο σπίτι και όποιος τα κατάφερνε θα έπαιρνε και το πολυπόθητο bonus.

Αυτός που κέρδισε το πλεονέκτημα ήταν ο Χρήστος Βαρουξής.

Στην τελική δοκιμασία, η τριάδα κλήθηκε να μπει μέσα σε σιδερένια «κλουβιά» και να προσπαθήσουν να ελευθερωθούν ανοίγοντας τα λουκέτα με τα οποία τους είχαν κλειδώσει.

Ο Βαρουξής είχε ένα λιγότερο λουκέτο καθότι ήταν ο νικητής στην προηγούμενη αναμέτρηση.

Ο πρώτος που θα «έλυνε» τα δεσμά του αυτομάτως θα πέρναγε στον τελικό ενώ ο δεύτερος θα λάμβανε ένα σημαντικό προβάδισμα στην επόμενη δοκιμασία για τη δεύτερη ασυλία.

Τη θέση του στον τελικό εξασφάλισε ο Ζακ που άνοιξε πρώτος τις κλειδαριές ενώ τον ακολούθησε ο δίδυμος του ριάλιτι.

Πηγή: znews.gr