Big Brother: Άγριος καβγάς στο σπίτι – «Τρελάθηκε» η Σοφία (vid)

Άγριος καβγάς ξέσπασε στο σπίτι του Big Brother, με τη Σοφία να «τρελαίνεται» με τις Άννα Μαρία και Ραμόνα.

Όλα ξεκίνησαν όταν ο «Μεγάλος Αδερφός» επέβαλε ποινή σε όλους τους παίκτες. Ο Δημήτρης Πυργίδης έριξε την Άννα Μαρία στην πισίνα και καταστράφηκε το μικρόφωνό της.

Αυτό είχε ως αποτέλεσμα να ακυρωθούν τα χρήματα που μάζεψαν από την εβδομαδιαία αποστολή και να μείνουν μόνο στον προϋπολογισμό για τα ψώνια τους τα 100 ευρώ που είχαν μαζέψει οι Χρήστος και Παναγιώτης Βαρουξής.

Μετά από αυτή την εξέλιξη η Χριστίνα Ορφανίδου δήλωσε: «Δεν πειράζει, έχουμε ξαναπεράσει έτσι την εβδομάδα, θα τα καταφέρουμε» με την Σοφία Δανέζη και τον Δημήτρη Κεχαγιά να ξεσπούν εναντίον της.

Η Σοφία δεν έκρυψε την ενόχλησή της για τα λόγια της φίλης της και ενώ έτρωγαν, συζητούσαν γι’ αυτό το περιστατικό και κάπου εκεί ξεκίνησαν όλα.

Τα λόγια της προκάλεσαν την έκρηξη της Άννας Μαρίας, η οποία θεώρησε ότι ένα λάθος, γίνεται τεράστιο ζήτημα. «Σταυρώνουμε έναν άνθρωπο, επειδή έκανε ένα λάθος», φώναζε έξαλλη και συνέχισε υποστηρίζοντας ότι εκείνη δεν είπε ούτε λέξη όταν έμαθε από την Ραμόνα ότι η Σοφία είχε πει για την ίδια ότι «όποιος βρίσκεται κοντά της γίνεται στόχος».

Η Σοφία αρνήθηκε ότι έχει πει αυτά τα λόγια και κάπου εκεί η κατάσταση ξέφυγε, αρχίζοντας να ουρλιάζει, με τον Δημήτρη Κεχαγιά να προσπαθεί να τη συγκρατήσει.

«Δεν αντέχω άλλο αυτή την επίθεση από το πουθενά», δήλωσε στο δωμάτιο επικοινωνίας και ζήτησε από την παραγωγή ένα ταξί για να αποχωρήσει!