Big Brother: «Μου λείπει το σεξ – Με έχει επηρεάσει»

Οι παίκτες βρίσκονται στο σπίτι παραπάνω από έναν μήνα και ήδη κάποιοι αρχίζουν και νιώθουν περίεργα και τους λείπουν πράγματα και καταστάσεις.

Στο επεισόδιο της Δευτέρας (12/10) είδαμε τον Γρηγόρη να μπαίνει στο δωμάτιο επικοινωνίας και να κάνει μία βαθιά εξομολόγηση στον «Μεγάλο Αδερφό».

Ο 31χρονος αρχικά ανέφερε πως είναι αγχωμένος καθώς δεν έχει ιδέα με το τι συμβαίνει έξω, τώρα που η πανδημία του κορονοϊού υπάρχει στη ζωή μας. Τόνισε πως έχει ξεπεράσει τα όριά του με τον εγκλεισμό, καθώς στη ζωή του πάντα έκανε πράγματα και δεν καθόταν, ενώ ανέφερε πως του έχουν λείψει περισσότερο οι φίλοι του.

Στη συνέχεια ο Γρηγόρης αναφέρθηκε στο κομμάτι των γυναικών, ακόμα ένας τομέας που τον έχει επηρεάσει συναισθηματικά.

«Το θέμα των γυναικών έχει παίξει καθοριστικό ρόλο. Γι΄ αυτό έχω τα κάτω μου. Με έχει επηρεάσει η αποχή», ανέφερε αρχικά.

«Είναι θέμα ψυχολογίας και δεν ξέρω πως να το χειριστεί. Το σεξ προσφέρει χαρά, είναι αγχολυτικό, προσφέρει ηρεμία, αισιοδοξία, τελειώνει και αρχίζει καλύτερα η μέρα σου. Όταν λείπει αυτό από τη ζωή σου χάνεις τρομερή ψυχική δύναμη», συμπλήρωσε ο Γρηγόρης.

Ενώ στην έρωτηση του Big Brother, αν του έχει ξανασυμβεί αυτό, απάντησε: «Δεν μου έχει ξανασυμβεί αυτό για τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα από τα 18 μου και μετά».