Big brother spoiler 23/9: Οι 3 υποψήφιοι – Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Big brother spoiler 23/9: Οι κακές σχέσεις, η τακτική αλλά κι οι έντονοι χαρακτήρες ήταν όσα που πρωταγωνίστησαν για άλλη μια φορά στην ψηφοφορία.

Άλλο ένα επεισόδιο του Big Brother προβλήθηκε το βράδυ της Τετάρτης. Μάλιστα, οι τηλεθεατές λίγο πριν το τέλος του επεισοδίου έμαθαν και ποιοι θα είναι οι τρεις υποψήφιοι προς αποχώρηση.

Οι κακές σχέσεις, η τακτική αλλά κι οι έντονοι χαρακτήρες ήταν όσα που πρωταγωνίστησαν για άλλη μια φορά στην ψηφοφορία.

Πρώτη υποψήφια προς αποχώρηση είναι η Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία σύμφωνα με τους συμπαίκτες της δεν έχει αλλάξει και συνεχίζει να έχει έντονες αντιδράσεις.

Δεύτερος υποψήφιος είναι ο Νίκος Τακλής, καθώς οι συμπαίκτες του θεωρούν ότι πλέον δεν είναι τόσο ήρεμος όσο στην αρχή κι ότι λειτουργεί με τακτική και τρίτος υποψήφιος είναι ο Νικόλας Τσίρλης, ο οποίος δεν είναι τόσο συμπαθής στο σπίτι και δεν έχει δώσει το δικό του στίγμα.

Big brother spoiler 23/9: Ποιος παίκτης αποχωρεί;

Αν και ακόμη είναι νωρίς, όλα δείχνουν ότι ένα από τα δύο αγόρια δεν θα συνεχίσουν στο παιχνίδι…

Big Brother – Έξαλλη η Ανχελίτα με τον Μεγάλο Αδελφό

Στο επεισόδιο που παρακολούθησαν το βράδυ της Τρίτης (21/9) ο Big Brother είχε αναθέσει στον Παναγιώτη Πέτσα μία δύσκολη μυστική αποστολή.

Συγκεκριμένα ο Παναγιώτης έπρεπε να πείσει την Ανχελίτα να πάρει κάποιον άλλον μαζί της στο Captain’ s room!

Φυσικά κάτι τέτοιο ήταν πολύ δύσκολο, καθώς οι δύο τους είναι ζευγάρι και θέλουν να περνούν συνέχεια χρόνο μαζί.

Τελικά λέγοντας της κάποιες δικαιολογίες που αφορούσαν τον φίλο του, Στηβ Μιλάτο, ότι τάχα έχει κάποιο προσωπικό πρόβλημα και δεν μπορεί να τον αφήσει μόνο, κατάφερε να τη νευριάσει μεν αλλά και να την πείσει ότι πρέπει να το κάνει.

Ο Παναγιώτης Πέτσας μετά από προτροπή του Big Brother έβαλε στο «κόλπο» και τη Σύλια για να τον βοηθήσει να αλλάξει γνώμη στην Ανχελίτα.

Τελικά ο Παναγιώτης Πέτσας κέρδισε την αποστολή και εκτός από το Captain’ s room το ερωτευμένο ζευγάρι κέρδισε και ένα ρομαντικό δείπνο για δύο

Big Brother – Απασφάλισε ο Στηβ Μιλάτος – «Με πιάνει μια αηδία»

Ειδικότερα ο Στηβ Μιλάτος είπε για την Μαίρη πως «από εκεί που ήταν μόνο με τον Νίκο και τον Κωστή και μίλαγε λίγο πιο σπαστά με τους υπόλοιπους από τη στιγμή που έφυγε η Σοφία, ξεκίνησε λίγο να ανοίγεται, να απλώνεται και να μιλάει. Ή το κάνει στρατηγικά… Την κρατάω και γω σε μια απόσταση μέχρι να καταλάβω το ποιόν της και να μπορέσω να βγάλω μια ολοκληρωμένη γνώμη για αυτήν».

«Το ότι ήρθα χωρίς στρατηγική και θέλω απλά να περάσω καλά δεν ισχύει για κανέναν λόγο! Έχει έρθει με απόλυτη στρατηγική και ξέρει καλά τι κάνει» πρόσθεσε ο Στηβ Μιλάτος στις συμπαίκτριες του στον κήπο του Big Brother.

«Το σέβομαι και την σέβομαι σαν αντίπαλο πλέον. Την είχα υποτιμήσει. Με πιάνει μια αηδία και όταν με πιάνει μια αηδία δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό.

Έχω την απάθεια αλλά μέχρι ένα σημείο. Μετά από κάποιο σημείο όμως θέλω να ανοίξω το στόμα μου…».

-Ad-