Big brother spoiler 24/9: Ανατροπή! Τέσσερις τελικά οι υποψήφιοι – Ποιος αποχωρεί;

Big brother spoiler 24/9: Τεράστια ανατροπή στο χθεσινό επεισόδιο με τους υποψήφιους προς αποχώρηση να αλλάζουν. Τα νέα πρόσωπα. Ποιος αποχωρεί;

Καθορίστηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση για αυτήν την εβδομάδα στο Big Brother.

Αλλαγές υπήρξαν στο Big Brother σε σχέση με τους υποψήφιους προς αποχώρηση για το αυριανό live.

Από την χθεσινή ψηφοφορία ανάμεσα στους συγκάτοικους του σπιτιού, οι υποψήφιοι που προέκυψαν ήταν η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νίκος Τακλής κι ο Νικόλας Τσίρλης. Ωστόσο το αποτέλεσμα δεν είχε κλειδώσει, αφού εκκρεμούσε η διαδικασία του βέτο, όπου ο νικητής της θα εξασφάλιζε την ασυλία. Μεγάλη νικήτρια της δοκιμασίας αναδείχθηκε η Ευδοκία, όπου ανακάτεψε ξανά την τράπουλα, μιας κι εξαιρέθηκε από την διαδικασία αποχώρησης. Βέβαια τη νίκη της, της την χάρισε ο Νίκος, αφού επέλεξε για να εγκαταλείψει την προσπάθειας, δίνοντάς της μια ευκαιρία.

Όπως ανακοίνωσε ο Big Brother, οι τελικοί υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Στηβ Μιλάτος, ο Νικόλας Τσίρλης κι η Μαίρη Βαρσάμη.

Big brother spoiler αποχωρηση 24/9: Ποιος αποχωρει σημερα

Ποιος θα είναι ο παίκτης που θα αποχωρήσει στο live της Παρασκευής;

Φαβορί ένας από τους δύο… Νίκους.

Σε λίγες ώρες το οριστικό spoiler.

Big Brother: «Τα πήρε» ο Πέτσας με όσα άκουσε και το ρομαντικό ραντεβού διαλύθηκε

Ερωτικό ραντεβού είχαν ο Παναγιώτης Πέτσας κι η Ανχελίτα στο Big Brother, μόνο που τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν και πολύ καλά.

Ξαφνικά η ρομαντική ατμόσφαιρα άλλαξε και το βλέμμα του Παναγιώτη σκοτείνιασε, μόλις άκουσε τις δεύτερες σκέψεις Ανχελίτας. Συγκεκριμένα, η ίδια του ανέφερε πως έχει περάσει από το μυαλό της, ότι όλο αυτό μεταξύ τους δεν είναι αληθινό κι ότι είναι το σύστημά του για να πάει στον τελικό. Όσα του είπε, τον έκαναν έξαλλο και δεν μπορούσε να κρύψει την δυσαρέσκειά του σε όλη την διάρκεια του ραντεβού, με την Ανχελίτα τελικά να του ζητά συγγνώμη.

Ο εκνευρισμός του Παναγιώτη παρέμεινε και το πρωί, όπου εξήγησε το σκηνικό στον Στηβ Μιλάτο.

Big Brother: «Τους έχω δει πολύ κοντά, έχω δει φιλάκια στην κουζίνα»

Για τις σχέσεις και τα φλερτ συζήτησαν η Μαίρη Βαρσάμη κι η Ευδοκία Τσαγκλή στο Big Brother.

Η Μαίρη ξεκίνησε να αναφέρει το πως επικράτησε αυτή η παγωμάρα σε σχέση με την ίδια και την Σύλια Καραμολέγκου κι ότι η τελευταία φάνηκε να ζήλευε το γεγονός ότι αρχικά είχε έρθει πολύ κοντά με τον Στηβ Μιλάτο. Μάλιστα, η Μαίρη τόνισε ότι η Σύλια τον διεκδικούσε εξ΄αρχής, παρόλο που έχει δηλώσει ότι έξω από το σπίτι, έχει σχέση. Στο τέλος, συμπλήρωσε πως τους είχε δει πολύ κοντά στην κουζίνα, όπου έδιναν φιλάκια κι αυτό δεν ήταν καθόλου φιλικό.

Συμβαίνει κάτι τελικά μεταξύ του Στηβ και της Σύλιας στο Big Brother ή είναι μόνο από την πλευρά του ίδιου;

Big Brother – Παναγιώτης Πέτσας: Ο πατέρας του καμαρώνει για τα πλάνα στο μπάνιο

Όσο ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα αναστατώνουν τους συγκατοίκους τους στο Big Brother, το θέμα της σχέσης τους απασχολεί και κόσμο που είναι έξω από το σπίτι. Ο Βασίλης Πέτσας, πατέρας του Παναγιώτη, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, για τον γιο του και όσα συμβαίνουν μέσα στο Big Brother.

«Η Ανχελίτα είναι η καινούρια μας νύφη, από ό,τι καταλαβαίνω. Ο Παναγιωτάκης είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει κάθε στιγμή. Να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε… το μυαλό μου πήγε ότι εκεί στόχευσε και νομίζω το πέτυχε. Εννοείται ότι εγκρίνω. Καμάρωνα τον γιο μου όταν είδα τα πλάνα στο μπάνιο.

Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα… και πληγώνεται. Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει αρκετό καιρό να είναι μόνος του, γιατί μετά το GNTM είχε πληγωθεί από μια σχέση. Του στοίχησε και όλο αυτό το διάστημα ήταν μόνος του. Μπήκε στο Big Brother συνειδητοποιημένα, ήξερε τι έκανε», λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα.

-Ad-