Big Brother Spoiler: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός του σπιτιού – Μεγάλες ανατροπές

Μεγάλες ανατροπές κρύβει για ακόμη μία εβδομάδα το σπίτι του Big Brother.

Κι αυτό γιατί αυτή τη φορά το πρόσωπο που θα αναλάβει την αρχηγία στο σπίτι δεν προκύπτει μέσα από ψηφοφορία μεταξύ των παικτών, αλλά από δοκιμασία.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αρχηγός του σπιτιού για αυτή την εβδομάδα αναδεικνύεται ο Χρήστος Βαρουξής. Ο ένας εκ των διδύμων -που είχε πέσει ψυχολογικά την πρώτη εβδομάδα που αποχώρησε ο αδελφός του- κερδίζει όχι μόνο την αρχηγία, αλλά και την ασυλία.

Και βέβαια αυτό σημαίνει ότι δεν θα είναι υποψήφιος για αποχώρηση.

Ο Χρήστος δείχνει να έχει βρει τις ισορροπίες του μέσα στο παιχνίδι, μετά την αποχώρηση του αδελφού του που του στοίχισε τόσο. Έχει καταλάβει ότι πλέον δεν έχει τον Παναγιώτη να τον υποστηρίζει και ότι πολλοί μέσα στο σπίτι του Bg Brother τον θεωρούν “κόκκινο πανί” γιατί μεταφέρει τα λεγόμενα των παικτών.

Big Brother Spoiler: Αυτός είναι ο νέος αρχηγός του σπιτιού – Μεγάλες ανατροπές

Αυτός ίσως είναι και ο λόγος που προσπαθεί τόσο πολύ σε όλες τις δοκιμασίες, καθώς γνωρίζει ότι μόνο με το βέτο ή την αρχηγία, μπορεί να μην είναι υποψήφιος για αποχώρηση.

Στο επεισόδιο που θα δούμε σήμερα το βράδυ λίγο μετά τις 23.00 στον ΣΚΑΪ, οι ισορροπίες αλλάζουν πολύ μετά την αποχώρηση του αντιδήμαρχου. Και δικαιολογημένα αφού η ομάδα που είχε ο αντιδήμαρχος μαζί με τον Δημήτρη Πυργίδη, τη Ραμόνα και τον Χρήστο Βαρουξή σπάει.

Η Άννα Μαρία, βλέποντας ότι η Ραμόνα αποδείχθηκε πολύ σκληρή για να… αποχωρήσει, προσπαθεί να βρει νέες συμμαχίες, ενώ ο Πυργίδης θα την πλησιάσει ξανά. Πώς θα αντιδράσει σε όλα αυτά η Σοφία που βρίσκεται στην αντίπαλη ομάδα και τι θα γίνει με τον Γρηγόρη που ήταν στην ομάδα τους και τώρα δείχνει να υποστηρίζει η Άννα Μαρία; Οι εξελίξεις στο σημερινό επεισόδιο θα είναι συγκλονιστικές.

Πηγή: znews.gr