Big Brother spoiler αποχωρηση 1/10: Ποιος από τους 7 αποχωρεί σημερα;

Big Brother spoiler αποχωρηση 1/10: Η μονομαχία δόθηκε ανάμεσα σε Παναγιώτη, Ευδοκία και Μαίρη, η οποία όταν κέρδισε η Ευδοκία της φώναξε «τουλάχιστον είσαι εσύ».

Μεγάλη ανατροπή έφερε το βέτο που κέρδισε η Ευδοκία μετά το αγώνισμα ασυλίας στο Big Brother.

Η παίκτρια που αμφισβητείται περισσότερο από κάθε άλλη αλλά έχει το κοινό με το μέρος της κατάφερε να κερδίσει σε ένα παιχνίδι με στόχο κουβάδες.

Ο Νίκος όρισε τα ζευγάρια που θα έπαιζαν και σήκωσε θύελλα ειδικά από τον Παναγιώτη και τη Σαμάνθα που έκρινα ότι διάλεξε με σκοπιμότητα.

Η μονομαχία δόθηκε ανάμεσα σε Παναγιώτη, Ευδοκία και Μαίρη, η οποία όταν κέρδισε η Ευδοκία της φώναξε «τουλάχιστον είσαι εσύ».

Η Μαίρη βέβαια επιστρέφοντας στο σπίτι ήταν πολύ ανήσυχη για τη νίκη της Ευδοκίας ενώ την ίδια στιγμή ο Στιβ άρχισε «έρευνα» για το αν η Μαίρη είπε όντως τη φράση για την Ευδοκία.

Η κλίκα του Παναγιώτη ήταν εξίσου ενοχλημένη με αυτή τη φράση.

Φυσικά ο Στιβ ζήτησε τον λόγο από τη Μαίρη η οποία αρνήθηκε ότι είχε κακή χροιά η φράση της. Αμέσως μετά πήγε στην παρέα του που έκανε συζήτηση αναζητώντας ποιος ψήφισε τον Παναγιώτη και είναι στους υποψήφιους.

Ο Μεγάλος Αδελφός ανακοίνωσε τα τελικά ονόματα των υποψηφίων προς αποχώρηση μετά τη νίκη της Ευδοκίας.

Big Brother spoiler αποχωρηση 1/10: Ποιος από τους 7 αποχωρεί σημερα;

Η Μαίρη, ο Παναγιώτης, η Ανχελίτα, η Σαμάνθα, ο Στιβ, η Σύλια και ο Ισίδωρος, επτά άτομα στο σύνολο, το μισό σπίτι βρήκε στη σέντρα για να αποχωρήσει!

Ο Παναγιώτης μοιάζει ο πιο αδύναμος κρίκος. Σε λίγες ώρες θα έχουμε το οριστικό spoiler.

Big Brother: «Έχει κάνει πολλά λάθη ο Στηβ, δεν σεβάστηκε όσα είπαμε»

Ακόμα κι οι «φίλοι» του ξεκίνησαν να αποστασιοποιούνται από τον Στηβ Μιλάτο στο Big Brother.

Κώστας Στυλιανάκης και Σύλια Καραμολέγκου είναι ιδιαίτερα δυσαρεστημένοι στο πως φέρεται σε σχέση με τους ίδιους, με την Σύλια να τονίζει: «Όσο περνά ο καιρός μαθαίνεις ανθρώπους. Έχω αποστασιοποιηθεί από τον Στηβ γιατί τότε του είπα πως είναι φιλικό αλλά εκείνος φάνηκε ότι θα μπορούσε να το εκμεταλλευτεί κι έπαιρνε αέρα. Έχει κάνει λάθη κι έχει πει ότι σέβεται αυτό που έχω. Δέχομαι ότι με βλέπεις ερωτικά, με κολακεύει και νιώθω άσχημα να αποκόψω το ενδιαφέρον του. Όλοι κάνουν λες κι αποδέχομαι το φλερτ του αλλά απλά είμαι ευγενική.

Ερχόταν, με πείραζε και τελικά δεν φαινόταν ότι σεβόταν αυτό που του είπα. Όταν τσαντιζόμουν, μου έλεγε έχεις κάτι μαζί μου; Ερχόμουν σε δύσκολη θέση κι ίσως έπρεπε να το κόψω από την αρχή. Πίστευα ότι θα το καταλάβει ότι έχω βρει τον άνθρωπό μου, έχω σοβαρή σχέση, θέλω να παντρευτώ και να κάνω παιδιά.»

Big Brother: «Είναι επικίνδυνος παίκτης, θέλει να συνθλίψει τον στόχο του»

Τα απόνερα της ψηφοφορίας συζητιούνται έντονα ανάμεσα στους παίκτες του Big Brother κι ο Παναγιώτης Πέτσας προσπαθεί να βρει λόγους γιατί ψηφίστηκε τόσο ο ίδιος όσο και το ταίρι του, η Ανχελίτα.

Υπαίτιος θεωρεί πως είναι ένας παίκτης, που κατευθύνει τα πράγματα και δεν είναι άλλος ο Νίκος Τακλής, με τον οποίον δεν έχουν και τις πιο θερμές σχέσεις: «Η Μαίρη τον υπερασπίστηκε γιατί θέλει τηλεθέαση. Πώς βρεθήκαμε εμείς προτεινόμενοι; Μην μας περνούν για βλάκες, ήταν στημένο… Ο Νίκος αποδεικνύεται πως είναι επικίνδυνος παίκτης γιατί θεωρώ ότι αν βάλει έναν στόχο, θέλει να τον συνθλίψει. Σίγουρα ψήφισε εμένα και την Ανχελίτα γιατί είτε θέλει να χάσω την ψυχολογία μου είτε την θέση μου στο σπίτι. Δεν ξέρω γιατί τα έχει βάλει τόσο μαζί μου. Το έχει πάει πολύ στρατηγικά αλλά εγώ δεν θα πέσω τόσο. Έχω παλέψει πολύ για να είμαι στο επίπεδό μου με την ευγένεια και τον σεβασμό και τον περιμένω κάποια στιγμή να τα πούμε στα ίσα.»

Καζάνι που βράζει το Big Brother.