big brother spoiler αποχωρηση 10/12: Ανατροπή! Αυτός αποχωρει σημερα

big brother spoiler αποχωρηση 10/12: Οι υποψήφιοι, εκείνος που προκρίθηκε ήδη στον τελικό. Ποια η διαρροή για την αποχωρηση σημερα απο το σπιτι!

Το «Big Brother» φτάνει σιγά σιγά στο τέλος του και στο επεισόδιο που προβλήθηκε την Πέμπτη (09/12) στον ΣΚΑΪ, ο Παναγιώτης Πέτσας πήρε την απευθείας πρόκριση στον τελικό που θα γίνει την Παρασκευή (17/12).

Συγκεκριμένα, η ανάδειξη του νικητή του «χρυσού» εισιτηρίου έγινε μέσω αγωνίσματος, στον τελικό γύρο του οποίου συμμετείχαν ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ευδοκία, με νικητή τον πρώτο.

Έτσι, η Ανχελίτα ανέφερε για τη νίκη του Παναγιώτη Πέτσα: «Το σηκώσαμε. Ό,τι και να πω, δεν μπορεί να περιγράψει αυτό που αισθάνομαι αυτή τη στιγμή.

Τι χαρά έχω πάρει, πόσο περήφανη είμαι γι’ αυτό το παιδί. Είναι σαν να έχω πάει εγώ στον τελικό. Τόση μεγάλη χαρά θα πάθω τίποτα!».

Από την πλευρά του, ο Παναγιώτης Πέτσας σημείωσε: «Είχα την καλύτερη κερκίδα του κόσμου όλου, γιατί η Ανχελίτα μού έδινε πολύ μεγάλη δύναμη.

Είναι η δύναμή μου εδώ μέσα, είναι το στήριγμά μου. Ξέρω ότι χάρηκε με τη χαρά μου και αυτό είναι το πιο σημαντικό. Ακόμα δεν έχω συνειδητοποιήσει ότι είμαι αυτός που έχει φτάσει στον τελικό σίγουρα.

Με αγχώνει το γεγονός ότι το αμόρε μου είναι στον τάκο και είμαστε τόσο κοντά σε αυτό που θέλουμε, να φύγουμε από το σπίτι μαζί, ή έστω με μια διαφορά. Είναι αυτό που θέλω».

Ως εκ τούτου, η Ανχελίτα, η Ευδοκία Τσαγκλή, ο Νίκος Τακλής και η Μαίρη Βαρσάμη είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση και τίθενται στη διάθεση του τηλεοπτικού οπότε εκείνος/-η που θα λάβει τις λιγότερες θετικές ψήφους θα αποχωρήσει κατά τη διάρκεια της live εκπομπής που θα προβληθεί την Παρασκευή (10/12), με παρουσιαστές τον Γρηγόρη Γκουντάρα και τη Ναταλί Κάκκαβα.

Πάρτι με πίτσες για τις 100 μέρες… εγκλεισμού

«Σήμερα κλείνετε 100 μέρες στο σπίτι του Big Brother. Πίτσες και μπύρες σας περιμένουν στο δωμάτιο επικοινωνίας» ανακοίνωσε ο Μεγάλος Αδελφός στους εναπομείναντες συγκατοίκους λίγο πριν από τον τελικό του φετινού ριάλιτι.

Και φυσικά οι αντιδράσεις ενθουσιασμού δεν έλειψαν.

Οι συγκάτοικοι πλέον ετοιμάζονται για τον τελικό που πλησιάζει.

Δεν ήταν όμως το μοναδικό δώρο που είδε το σπίτι.

Η Ευδοκία αποφάσισε να κάνει ένα γλυκό για να το προσφέρει στον Νίκο για τη γιορτή του.

Αργότερα βέβαια τα πράγματα έγιναν πιο… θερμά μεταξύ τους με την Ευδοκία να προσπαθεί να εκδηλώσει με… παιχνίδι τα αισθήματά της και φυσικά το Twitter δεν άφησε ασχολίαστο!

big brother spoiler αποχωρηση 10/12: Ανατροπή! Αυτός αποχωρει σημερα

Στα μέχρι τώρα αποτελέσματα έχουμε έκπληξη αφού Νίκος και Ανχελίτα είναι πολύ κοντά με τελευταίο τον Νίκο.

Μικρή όμως η διαφορά των ψήφων. Κανένα πρόβλημα η Ευδοκία και λογικά όπως φαίνεται προς το παρόν δεν έχει πρόβλημα η Μαίρη.

Η ιστορία θα παιχτεί κατά την διάρκεια του LIVE που ξέρουμε ότι ψηφίζουν τα περισσότερα τηλεθεατόπουλα. Να δούμε και η παραγωγούλα ποιον παίχτη θα σπρώξει περισσότερο στην πόρτα της εξόδου, ή αντίθετα ποιον θα μπουστάρει περισσότερο.

Θα επανέρθουμε με νεότερη εικόνα των αποτελεσμάτων και όπως κάθε φορά με σιγουριά θα έχετε πρώτοι τον παίχτη που θα αποχωρήσει.

Πηγή: sports365.gr