Big Brother Spoiler αποχωρηση 13/10: Αυτος αποχωρει σημερα

Big Brother Spoiler αποχωρηση 13/10: Οικειοθελή αποχώρηση θα έχουμε σύντομα στο Big Brother και συγκεκριμένα στο σημερινο επεισόδιο.

Σύμφωνα με όλα όσα είπε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στον αέρα του «Love it», η Βιολέτα παίρνει την απόφαση και φεύγει από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Στηβ Μιλάτος: «Γι’ αυτό περίμενα ότι θα αποχωρήσω από το Big Brother»

Καλεσμένος στο Όλα Γκουντ βρέθηκε το Σάββατο ο Στηβ Μιλάτος, λίγες ώρες μετά από την απρόσμενη αποχώρηση του από το σπίτι του Big Brother. Το μοντέλο και πρώην παίκτης του ριάλιτι του ΣΚΑΪ παραδέχθηκε πως αυτή την φορά ο ίδιος περίμενε πως θα φύγει από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού εξηγώντας μάλιστα και τους λόγους.

Πιο συγκεκριμένα, ο Στηβ Μιλάτος δήλωσε πως «αυτή την εβδομάδα φορά το περίμενα. Τις προηγούμενες ήξερα ότι δεν θα φύγω, αυτήν την φορά ήξερα ότι θα φύγω. Έχει να κάνει με το καρδιογράφημα του παίκτη. Ένιωθα αντί να ανεβαίνω πως κατεβαίνω».

«Χθες το πίστευα ότι θα αποχωρήσω. Σαν φαβορί στο εξής θεωρώ την Ευδοκία, τον Νίκο και τον Κωστή» πρόσθεσε ο πρώην παίκτης του Big Brother στη Νάταλι Κάκαβα και τον Γρηγόρη Γκουντάρα. «Δεν θεωρώ πως η αποχώρηση μου ήταν ούτε νίκη της Ευδοκίας και του Νίκου ούτε προσωπική μου ήττα. Θεωρώ απλά πως ένα όμορφο ταξίδι τελείωσε και ήταν η στιγμή μου γιατί κάποια στιγμή έρχεται και ο κορεσμός».

Παράλληλα, ο Στηβ Μιλάτος αναφέρθηκε στο φλερτ που υπήρξε προς την Σύλια Καραμολέγκου.

Big Brother: «Κατέρρευσε» ο Κωστής με την αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου

Η αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία στο σπίτι του Big Brother, καθώς κανείς δεν το περίμενε μιας κι ήταν ένας από τους διάσημους παίκτες.

Ο Κωστής Στυλιανάκης δεν άντεξε και ξέσπασε σε κλάματα με την ανακοίνωση του αποτελέσματος, αφού οι δυο τους, παρά τις εντάσεις τους είχαν έρθει πολύ κοντά. Ο ίδιος έπεσε στην αγκαλιά της Μαίρης Βαρσάμη, η οποία πολύ συγκινημένη ανέφερε: «Είναι κάποιοι άνθρωποι που δεν αντέχουν εδώ. Έκανε το ένα σφάλμα μετά το άλλο. Δεν είναι κακός αλλά δεν έχει ανάγκη από άλλα πράγματα. Είναι αυτός που είναι. Τίποτα άλλο. Το ξέρω ότι θα σου λείψει.»

Ο Κωστής, πνιγμένος από τα δάκρυα, είπε πως όσοι είναι κοντά του, αποχωρούν.

Big Brother: «Είναι νυφίτσα, αυτό που κάνει είναι ύπουλο»

Η αποχώρηση του Στηβ Μιλάτου από το Big Brother τάραξε τους πρώην συμπαίκτες του, που ήταν κοντά του κι ήδη καταστρώνουν στρατηγική για να αντιμετωπίσουν τον «τυφώνα» Ευδοκία.

Ο Κωστής Στυλιανάκης από την πλευρά του πρότεινε να «θυσιαστεί» και να τον βγάλουν οι φίλοι του υποψήφιο προς αποχώρηση καθώς θεωρεί πως πρέπει να παίξει στρατηγικά κι ότι ίσως έχει το κοινό με το μέρος του. Τι ήταν να το ακούσει αυτό ο Ισίδωρος Δούνης από την Μαίρη Βαρσάμη κι άρχισε να τον «στολίζει»: «Εγώ ξέρω ότι ο Κωστής είναι νυφίτσα.

Μπορώ να τον χαρακτηρίζω, όπως θέλω γιατί έχω δει κάτι από την αρχή. Αυτόν τον χαρακτηρισμό τον κάνω σε άτομα που θεωρώ ότι είναι πολύ πονηρά ή ύπουλα. Ένα άτομο έχει ζητήσει από όλη τη παρέα του αν τον ψηφίσουν για να βρεθεί αντιμέτωπος με την Ευδοκία, που είναι ήδη προτεινόμενη και με τον Νίκο, που θα τον ψηφίσουν. Άρα έχεις καταστρώσει ένα σχέδιο ύπουλο και πονηρό σαν τον φίλο σου τον Στηβ. Εσύ ο Κώστας, που έχει πει, ότι όποιος σκάβει τον λάκκο του άλλου πέφτει μέσα.

Πάει να κάνει το ίδιο. Και πώς είναι σίγουρος ότι αυτή είναι τριάδα της Παρασκευής και θα ρίξει τα υπόλοιπα παιδιά;»

Big Brother Spoiler αποχωρηση 13/10: Αυτος αποχωρει σημερα

Νέα αποχώρηση φαίνεται πως θα δούμε στο επεισόδιο της Τετάρτης (13/10)

Στην αρχή του φετινού Big Brother, είχαμε δει τη Γιώτα να αποχωρεί οικειοθελώς και φαίνεται πως ακόμη μία παίκτρια πήρε την απόφαση να βγει εκτός του σπιτιού του «Μεγάλου Αδερφού».

Σύμφωνα με τις πληροφορίες του «Love it» η Βιολέτα θα αποχωρήσει οικειοθελώς από το παιχνίδι. «Η Βιολέτα περνάει πολύ δύσκολες στιγμές με την αποχώρηση του Στηβ κι έτσι είναι σε δίλημμα αν θα αποχωρήσει ή όχι. Στο επεισόδιο θα δούμε τη Βιολέτα να αποχωρεί από το σπίτι του Big Brother οικειοθελώς», αποκάλυψε ο Κωνσταντίνος Αρτσίτας στο Love it και συμπλήρωσε:

«Πρέπει να μπήκε μόνο γι΄αυτόν. Εγώ αυτό κατάλαβα. Γνωριζόντουσαν από πριν οι δυο τους».