Big Brother spoiler αποχωρηση 15/10: Ποιος αποχωρει σημερα;

Big Brother spoiler αποχωρηση 15/10: Μετά τη χθεσινή ανατροπή, απόψε έχουμε ακόμη μία αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού. Ποιος αποχωρει;

Ανατροπή στις υποψηφιότητες του Big Brother είχαμε το βράδυ της Πέμπτης στο επεισόδιο που προβλήθηκε μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑϊ.

Και αυτό καθώς το βέτο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Μιχάλη Γαβαλά προκειμένου ένας ή μία συγκάτοικος του σπιτιού του Μεγάλου Αδελφού να είναι ασφαλής για αυτή την εβδομάδα. Όσο και αν οι περισσότεροι περίμεναν ένα άλλο πρόσωπο να «σωθεί» από τον συγκεκριμένο παίκτη, το βέτο πήγε σε άλλα χέρια!

Ο λόγος για την Σαμάνθα, η οποία τελικά δεν θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση την τρέχουσα εβδομάδα στο Big Brother. «Νιώθω μια ανακούφιση και ήταν έκπληξη για μένα καθώς περίμενα πως θα έσωζε τον Παναγιώτη» παραδέχθηκε η Σαμάνθα στον Big Brother.

Και έτσι μοιράστηκε ξανά η «τράπουλα» στις υποψηφιότητες του Big Brother…

Σφαγή στο Big Brother – «Έχουμε καταντήσει αηδία, θα ξεχάσουμε και ποιοι είμαστε»

Μια έντονη στιγμή είχαν στο Big Brother της Πέμπτης ο Παναγιώτης και ο Νίκος στην αυλή του σπιτιού του Μεγάλου Αδελφού στον ΣΚΑΪ. Ο λόγος δεν ήταν άλλος από την πρόσφατη κόντρα που ο πρώτος είχε με την Μαίρη. Οι δυο άντρες του ριάλιτι αντάλλαξαν μάλιστα λόγια σε ιδιαιτέρως υψηλούς τόνους!

«Θεωρώ λάθος ειλικρινά και στο λέω στα ίσα ένας άνθρωπος που είναι συναισθηματικά φορτισμένος και κλαίει, να του λέμε «γιατί κλαις». Αυτό δεν ήταν σωστό» ξεκαθάρισε αμέσως ο Νίκος μην αφήνοντας πολλά περιθώρια στον συγκάτοικο του. «Δεν είναι ωραίο γιατί εκείνη την ώρα μπορεί να είναι ευάλωτος».

Μα δεν της φώναξα καν, Νίκο μου. Ξανάρθε έξω. Και ξαναμπήκε μέσα και ξαναήρθε έξω. Γιατί φεύγεις μέσα κλαίγοντας αφού δεν σου είπα τίποτα; Αυτό το πράγμα είπα και το είπα πέντε, έξι φορές γιατί μου είχε γυρίσει την πλάτη και έφευγε. Συζητάγαμε, bro, συζητάγαμε! Δεν γύρισα ούτε να της φωνάξω ούτε να της μιλήσω άσχημα» έσπευσε να δικαιολογηθεί ο Παναγιώτης Πέτσας.

Νίκος: Δεν συμφωνώ σε αυτό, Πάνο!

Παναγιώτης: Δεν περίμενα να συμφωνήσεις.

Νίκος: Γιατί δεν το περίμενες ρε Πάνο; Έχουμε κάνει πολλές συζητήσεις και έχουμε κάτσει και έχουμε λύσει πέντε πράγματα.

Παναγιώτης: Γιατί Νίκο σου λέω τι έχει γίνει!

«Εδώ πέρα δάκρυζε και σηκώνεται και φεύγει. Της λέω, «Μαίρη, γιατί κλαις; Έλα κάτσε να μιλήσουμε». Πως να το πω… Αυτό έκανε» τόνισε ο Παναγιώτης στο Big Brother.

«Κάπου αηδία ρε φίλε, κάπου αηδία! Κάπου έχουμε καταντήσει αηδία, ρε φίλε! Θα ξεχάσουμε και ποιοι είμαστε, ρε φίλε» αναφώνησε ο παίκτης του Big Brother αποχωρώντας από τη συζήτηση με πολλά νεύρα για να ανταμώσει την Ανχελίτα.

Απίστευτος χαμός στο Big Brother – Ανέβηκαν επικίνδυνα οι τόνοι

Πανικός προκλήθηκε απόψε στο Big Brother, με την Μαίρη Βαρσάμη και τον Παναγιώτη Πέτσα να κάνουν χαμό με τις φωνές τους.

Όλα ξεκίνησαν όταν η ομάδα που έχει σχηματιστεί εναντίον της Ευδοκίας Τσαγκλή, δεν την άφησε να καπνίσει στο καπνιστήριο. Στο θέμα ενεπλάκη η Μαρία, ως αρχηγός της εβδομάδας αλλά κι η Μαρία Βαρσάμη, που θέλησε να βάλει τα πράγματα σε μία τάξη. Ο Παναγιώτης της ανέφερε με ειρωνικό ύφος ότι μπλέκεται συνέχεια, με την Μαίρη να ξεσπά σε κλάματα με την συμπεριφορά του. Οι φωνές ακούστηκαν παντού και τα λόγια έφεραν λόγια με την Μαίρη να αποχωρεί πικραμένη από την συζήτηση.

Ανέβηκαν επικίνδυνα οι τόνοι στο Big Brother.

Big Brother spoiler αποχωρηση 15/10: H ανατροπή

Το βράδυ της Πέμπτης υπήρξε ανατροπή στις υποψηφιότητες του Big Brother.

Και αυτό καθώς το βέτο χρησιμοποιήθηκε για πρώτη φορά από τον Μιχάλη Γαβαλά προκειμένου ένας ή μία συγκάτοικος του σπιτιού να είναι ασφαλής για αυτή την εβδομάδα.

Η Σαμάνθα, δεν θα είναι υποψήφια προς αποχώρηση την τρέχουσα εβδομάδα στο Big Brother.

«Νιώθω μια ανακούφιση και ήταν έκπληξη για μένα καθώς περίμενα πως θα έσωζε τον Παναγιώτη» παραδέχθηκε η Σαμάνθα στον Big Brother.

Big Brother spoiler αποχωρηση 15/10: Ποιος αποχωρει σημερα;

Ποιες θα είναι οι υποψηφιότητες του Big Brother:

Yποψήφιοι προς αποχώρηση σήμερα, 15 Οκτωβρίου είναι η Ευδοκία, ο Κωστής Στυλιανάκης, ο Παναγιώτης Πέτσας, και ο Νίκος!

Οσο για το ποιος θα φύγει; Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι η κοπέλα της παρέας είναι φαβορί.

Σε λίγες ώρες το οριστικό spoiler.