Big Brother spoiler αποχωρηση 15/9: Αυτός φεύγει οικειοθελώς απόψε

Big Brother spoiler αποχωρηση 15/9: Αποχώρηση θα έχουμε απόψε από το σπίτι. Ποιος αποχωρεί και για ποιο λόγο. Δείτε τη διαρροή…

Big Brother: Μαίρη και Ισίδωρος σχολιάζουν τις κλίκες του σπιτιού

Η Μαίρη και ο Ισίδωρος έπιασαν μια γωνιά μέσα στο σπίτι του Big Brother και άρχισαν να σχολιάζουν τις κλίκες του σπιτιού.

«Έχω δώσει ευκαιρίες, αλλά δεν θα το ξανακάνω. Το έκανα με την Ανχελίτα που δεν είχαμε έρθει κοντά», είπε η Μαίρη.

Και τότε ο Ισίδωρος συμπλήρωσε: «Παρά το γεγονός ότι ανήκει στη λεγόμενη κλίκα είναι ένα άτομο που και μόνη της ανεξάρτητα πορεύεται».

«Και η Ευδοκία είναι μόνη της. Και στεναχωριέμαι που είναι μόνη της και βάλλεται από παντού», συνέχισε η Μαίρη…

«Η Γιώτα είπε ότι η Σύλια είναι Tik Toker, την ενδιαφέρει η ιδιότητα», σχολίασε ο Ισίδωρος.

«Καυτές» εξελίξεις αναμένονται στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στον «αέρα» η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Μετά τις εντάσεις ανάμεσα σε Μαίρη, Στηβ και Σύλια, το σκηνικό αλλάζει και γίνεται πιο ερωτικό, καθώς η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης Πέτσας έρχονται πολύ κοντά και προχωρούν σε ερωτικές περιπτύξεις στο μπάνιο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης, θα δούμε τα «πρώτα καυτά πλάνα» ανάμεσα στους δύο παίκτες και μάλιστα, όπως αποκάλυψε «έχει επέλθει ερωτική πράξη στο μπάνιο».

Big Brother spoiler αποχωρηση 15/9: Αυτός φεύγει οικειοθελώς απόψε

Την ίδια στιγμή, ο Γιάννης Πουλόπουλος αποκάλυψε ότι ο Κώστας ο αγρότης βρίσκεται ήδη εκτός σπιτιού, καθώς ήταν απόφασή του να αποχωρήσει από το σπίτι.

Big Brother spoiler: Εκτός εαυτού βγαίνει η Σύλια – «Ανάβουν τα αίματα» στο σπίτι

Μαλλιά κουβάρια θα γίνουν και απόψε οι παίκτες στο Big Brother.

Η Σύλια θα βγει εκτός εαυτού ενώ μιλά με τον Στηβ και θα σπεύσει να βρει τον Ισίδωρο και τη Μαίρη για εξηγήσεις. «Τώρα θα δεις» είπε κι άρχισε να τους ψάχνει στο σπίτι.

Η Μαίρη βλέποντάς τη να καταφθάνει με επιθετική στάση την πρόλαβε ζητώντας τη να λύσει τις όποιες διαφορές με το Στηβ και να τους αφήσει ήσυχους.