Big Brother spoiler αποχωρηση 17/9: Ποιος αποχωρει σημερα; Οι υποψηφιοι

Big Brother spoiler αποχωρηση 17/9: Βραδιά αποχώρησης η αποψινή. Τι έγινε στην… τελική… ψηφοφορία μεταξύ των παικτών και ποιος θα φύγει;

Υπενθυμίζεται ότι μέσα στην εβδομάδα έφυγε ο Στέφανος…

Mετά την οικειοθελή αποχώρηση της Γιώτας Μυλωνά από το Big Brother, από το σπίτι του Μεγάλου Αδερφού αποχωρεί οικειοθελώς και ο Στέφανος.

«Θα αποχωρήσω Big Brother. Το μυαλό μου έχει φύγει έξω. Ο λόγος είναι η σύντροφός μου και η οικογένεια μου», είπε ο Στέφανος στον Μεγάλο Αδελφό.

Χαιρέτησε τους συμπαίκτες του και με ένα τεράστιο χαμόγελο έφυγε από το σπίτι!

Big Brother spoiler αποχωρηση 17/9: Μαίρη και Ισίδωρος σχολιάζουν τις κλίκες του σπιτιού

Η Μαίρη και ο Ισίδωρος έπιασαν μια γωνιά μέσα στο σπίτι του Big Brother και άρχισαν να σχολιάζουν τις κλίκες του σπιτιού.

«Έχω δώσει ευκαιρίες, αλλά δεν θα το ξανακάνω. Το έκανα με την Ανχελίτα που δεν είχαμε έρθει κοντά», είπε η Μαίρη.

Και τότε ο Ισίδωρος συμπλήρωσε: «Παρά το γεγονός ότι ανήκει στη λεγόμενη κλίκα είναι ένα άτομο που και μόνη της ανεξάρτητα πορεύεται».

«Και η Ευδοκία είναι μόνη της. Και στεναχωριέμαι που είναι μόνη της και βάλλεται από παντού», συνέχισε η Μαίρη…

«Η Γιώτα είπε ότι η Σύλια είναι Tik Toker, την ενδιαφέρει η ιδιότητα», σχολίασε ο Ισίδωρος.

Big Brother spoiler: Εκτός εαυτού βγαίνει η Σύλια – «Ανάβουν τα αίματα» στο σπίτι

Μαλλιά κουβάρια θα γίνουν και απόψε οι παίκτες στο Big Brother.

Η Σύλια θα βγει εκτός εαυτού ενώ μιλά με τον Στηβ και θα σπεύσει να βρει τον Ισίδωρο και τη Μαίρη για εξηγήσεις. «Τώρα θα δεις» είπε κι άρχισε να τους ψάχνει στο σπίτι.

Η Μαίρη βλέποντάς τη να καταφθάνει με επιθετική στάση την πρόλαβε ζητώντας τη να λύσει τις όποιες διαφορές με το Στηβ και να τους αφήσει ήσυχους.

Big Brother – Στηβ στη Σύλια: «Έχω έρθει σε δύσκολη θέση γιατί σε γουστάρω τρελά, μου αρέσεις πάρα πολύ»

H Σύλια και ο Στηβ κάθισαν δίπλα δίπλα στον καναπέ του Big Brother για να ξεκαθαρίσουν τη σχέση τους.

«Δεν μου έχεις δώσει κανένα δικαίωμα, εγώ σε κυνηγάω. Θα σταματήσω να σε κυνηγάω και θα είμαστε φίλοι. Ούτε θα σου ξαναπώ κάτι στο ερωτικό επίπεδο για να σε βγάλω από τη δύσκολη θέση», είπε ο Στηβ που φαίνεται πως τρέφει αισθήματα για την Σύλια.

Από την μεριά της η Σύλια δέχτηκε όσα της είπε ο συμπαίκτης της και αναφέρθηκε στο λόγο που είχε φτάσει στο «αμήν»: «Ξαφνικά έπιασαν στο στόμα τους τη σχέση μου, που δεν έχω δώσει κανένα δικαίωμα για να πιάνει ο οποιοσδήποτε τη σχέση μου εδώ μέσα».

Μάλιστα, η Σύλια αναφέρθηκε και στη μεταξύ τους σχέση: «Δεν θεωρώ ότι σου έχω δώσει δικαιώματα, δεν θεωρώ ότι σου έχω δώσει ελπίδες, δεν θεωρώ ότι σε εκμεταλλεύομαι», με τον Στηβ να παίρνει το λόγο και να λέει:

«Έχω έρθει σε δύσκολη θέση γιατί σε γουστάρω τρελά, μου αρέσεις πάρα πολύ, αλλά ξέρω ότι δεν υπάρχει μέλλον. Σου έκανα ένα χαζοφλερτ για την παρέα, γιατί μου αρέσει και η παρέα σου, δεν μου αρέσεις μόνο εμφανισιακά. Σέβομαι τη σχέση σου και δεν μου αρέσει να είμαι τρίτος».

Big Brother spoiler αποχωρηση 17/9: Ποιος αποχωρει σημερα; Οι υποψηφιοι

H εβδομάδα πλησιάζει στο τέλος και όπως κάθε Πέμπτη έτσι και σήμερα ανακοινώθηκαν οι υποψήφιοι προς αποχώρηση από το Big Brother.

Οι προηγούμενες ημέρες ήταν αρκετά έντονες στο σπίτι του Μεγάλου Αδερφού, καθώς οι παίκτες ήρθαν αρκετές φορές σε σύγκρουση, με τους τόνους να ανεβαίνουν και τα αίματα να ανάβουν.

Γι’ ακόμα μια εβδομάδα είχαμε μία οικειοθελής αποχώρηση, αφού ο Στέφανος Νικολός αποφάσισε ότι δεν μπορεί να διαχειριστεί άλλο την κατάσταση που επικρατεί μέσα στο σπίτι και έτσι αποχαιρέτησε τους συμπαίκτες του και έφυγε.

Λίγο πριν από το live της Παρασκευής, οι παίκτες κλήθηκαν να ψηφίσουν εκείνους που θέλουν να αποχωρίσουν από τον διαγωνισμό.

Νικήτρια του βέτο στέφθηκε η Σαμάθα, η οποία επέλεξε να μην το χρησιμοποιήσει.

Έτσι, υποψήφιοι προς αποχώρηση είναι ο Στηβ Μιλάτος, η Σοφία Αλεξανιάν και η Ευδοκία Τσαγκλή.

Όλα δείχνουν ότι ένα από τα δύο κορίτσια θα αποχωρήσει.

Σε λίγες ώρες το οριστικό spoiler.

-Ad-