big brother spoiler αποχωρηση 19/11: Οριστικό! Αυτός αποχωρει σημερα

big brother spoiler αποχωρηση 19/11: Φαίνεται πως έχει «κλειδώσει» η σημερινή αποχώρηση από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Ποιο το οριστικό spoiler.

DWTS: Έρχονται σημαντικές αλλαγές -τι ρόλο παίζει το «Big Brother»

Το «DWTS» δεν ανταποκρίνεται μέχρι στιγμής στις προσδοκίες των υπευθύνων του Star από άποψη τηλεθέασης. Το φαντασμαγορικό show Star βλέπει σταθερά την «πλάτη» της σειράς του Mega «Η γη της ελιάς», πράγμα που τα στελέχη του καναλιού ελπίζουν ότι θα διορθωθεί σύντομα με τις αλλαγές που έρχονται.

Όπως «μαρτύρησε» λοιπόν η Βίκυ Καγιά στην κάμερα του «Happy Day» η βασική αλλαγή που έρχεται αφορά στην ημέρα προβολής. Από τις 24 Νοεμβρίου το λαμπερό talent show μετακομίζει την Παρασκευή -από Κυριακή που είναι σήμερα- την ώρα που σήμερα προβάλλεται στον Σκάι το «Big Brother».

Μα είναι λόγος, θα πείτε, το «Big Brother», που διαγράφει απογοητευτική πορεία στους πίνακες τηλεθέασης, για να επηρεάζει τον προγραμματισμό του Star;
Είναι, όπως αποκάλυψε η Τίνα Μεσσαροπούλου, η οποία εξήγησε ότι οι δύο εκπομπές -τα live- βγαίνουν από το ίδιο πλατό, το Κάππα 2, και μοιράζονται το ίδιο control, με αποτέλεσμα να πρέπει να ολοκληρωθεί το «Big Brother» πριν μετακινηθεί στη συγκεκριμένη ώρα το «DWTS».

Επίσης, το «DWTS» θα ενισχυθεί με celebrities που θα μας δείξουν τα χορευτικά προσόντα τους, ανάμεσά τους και η παρουσιάστρια της εκπομπής Βίκυ Καγιά.

big brother: Πώς φτάσαμε στους προετεινόμενους

Στην ψηφοφορία, η οποία έγινε την Τετάρτη ανάμεσα στους παίκτες του Big Brother οι πρώτοι υποψήφιοι ήταν η Μαίρη Βαρσάμη, ο Παναγιώτης Πέτσας, η Άννα Ελευθερίου, ο Νάσος Ντάλλης κι η Μαρία Αλεξόγλου.

Στο επεισόδιο τώρα της Πέμπτης (18/11) στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού αρχικά η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης Πέτσας, οι οποίοι εξαρχής δεν τα πάνε και τόσο καλά με την Μαίρη, τοποθετήθηκαν σε μια συζήτηση που είχαν μεταξύ τους λέγοντας η Ανχελίτα χαρακτηριστικά πως: «Είναι ξεκάθαρο ότι τους έχει πιπιλήσει το μυαλό η Μαίρη».

Η ταυτόχρονη υποψηφιότητα της Μαίρης, της Άννας και της Μαρίας τις έχει στεναχωρήσει πολύ. Ο Παναγιώτης και ο Νάσος βρίσκονται στην ίδια θέση ως υποψήφιοι όμως το αγώνισμα για το veto μπορoύσε να ανατρέψει τα πάντα!

big brother spoiler: Τι ισχύει μεβέτο

Ο κάτοχος του βέτο αποκτάει ασυλία και αν αυτός είναι υποψήφιος θα πάρει τη θέση του ο αμέσως επόμενος στις ψήφους. Αν δεν είναι υποψήφιος μπορεί να το χρησιμοποιήσει για να σώσει κάποιον από τον… τάκο. Ο Νίκος ως αρχηγός δεν αγωνίζεται.

Στο αγώνισμα έπρεπε να χωριστούν οι συγκάτοικοι σε δυάδες και ο αρχηγός θα διαμόρφωνε τις τρεις αρχικές δυάδες και θα όριζε έναν συγκάτοικο, ο οποίος θα πήγαινε απευθείας στον ημιτελικό. Οι νικητές της πρώτης και δεύτερης δυάδας θα πήγαιναν στον πρώτο ημιτελικό και ο νικητής της τρίτης δυάδας και ο συγκάτοικος που είχε προκριθεί απευθείας στον ημιτελικό θα αγωνίζονταν στον δεύτερο ημιτελικό. Στον τελικό προκρίνονταν οι νικητές των δύο ημιτελικών.

Στην αρένα είχαν οριστεί δύο διαδρομές. Στο άκουσμα της κόρνας, έπρεπε να πάρουν τους τρεις κρίκους και να τρέξουν στην μαύρη επιφάνεια. Από εκείνο το σημείο έπρεπε να βάλουν έναν κρίκο σε μία από τις δύο υποδοχές του πασάλου. Αφού τοποθετούσαν έναν κρίκο, έπρεπε να επιστρέψουν στην αρχή της διαδρομής και να τοποθετήσουν στον πίνακα το γράμμα που τους αντιστοιχούσε σε οποιοδήποτε τετράγωνο ήθελαν.

Στην συνέχεια συνέχιζαν την προσπάθειά τους για την τοποθέτηση και δεύτερου κρίκου και δεύτερου γράμματος, μέχρι ένας από τους δυο συγκάτοικους να δημιουργούσε τρίλιζα. Στην περίπτωση που έμπαιναν στον πίνακα όλα τα γράμματα, αλλά δεν δημιουργούνταν τρίλιζα, οι παίκτες θα συνέχιζαν την προσπάθεια με την ίδια διαδικασία, μετακινώντας ένα γράμμα δικό τους σε άλλη θέση.

Tο βέτο – Οι υποψήφιοι

Νικήτρια του αγωνίσματος του βέτο ήταν η Ανχελίτα για δεύτερη σερί φορά και τρίτη στο σύνολο χάρη στην βοήθεια των φίλων της – όπως τόνισε – και όπως ανακοίνωσε το χρησιμοποιεί για να σώσει τον Παναγιώτη Πέτσα.

Ο Νίκος ως αρχηγός κλήθηκε να πάρει αποφάσεις που αφορούσαν στο συγκεκριμένο αγώνισμα, ωστόσο η Ευδοκία είχε αντίθετη άποψη, γιατί όπως του δήλωσε θα μπορούσε να ευνοήσει κάποιον, με τον οποίο είναι κοντά. Ο Νίκος της είπε ότι τον κάνει να νιώθει υπεύθυνο που θα βγει υποψήφια.

Η μεταξύ τους ένταση έγινε αντιληπτή από τους συγκατοίκους και όπως είναι αναμενόμενο σχολιάστηκε από όλους. Ευδοκία και Νίκος έχουν έρθει κοντά στο παιχνίδι από την προηγούμενη εβδομάδα και έχουν εκφράσει τα συναισθήματά τους ο ένας για τον άλλον, έτσι η Ευδοκία περίμενε ότι ο Νίκος θα την ευννούσε στις αποφάσεις του, αφού του είχε δοθεί από τον Μεγάλο Αδελφό ένα… αβαντάζ.

big brother spoiler αποχωρηση 19/11: Οριστικό! Αυτός αποχωρει σημερα

Στο τέλος του επεισοδίου και μετά την απόφαση της Ανχελίτα ο Μεγάλος Αδελφός ανακοίνωσε τους τελικούς υποψήφιους προς αποχώρηση στο αποψινό live. Αυτοί είναι η Μαίρη μετά από την ανοιχτή ψηφοφορία, ο Νάσος, η Άννα, η Μαρία, η Ευδοκία.

Σύμφωνα με την διαρροή μας η Άννα είναι τελευταία στην προτίμηση του κοινού, και μετά είναι ο Νάσος. Με διαφορά είναι η Μαίρη κα ακολουθούν πολύ πιο άνετες Ευδοκία και Μαίρη.