Big Brother spoiler αποχωρηση 22/10: Ανατροπη! Αυτός αποχωρει σημερα

Big Brother spoiler αποχωρηση 22/10: Ποιος θα αποχωρήσει απόψε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού.

Το μεγάλο φαβορί και οι τελευταίες πληροφορίες…

Big Brother spoiler αποχωρηση 22/10: Οι υποψήφιοι

Το βέτο, κατά τη διάρκεια του χθεσινού αγωνίσματος, κέρδισε η Σαμάνθα Μίσοβιτς κάτι το οποίο έφερε ανακατατάξεις γιατί μέχρι τώρα ήταν υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Σαμάνθα έπαψε να είναι πλέον υποψήφια μετά τη νίκη της κι οι υποψηφιότητες διαμορφώθηκαν ξανά.

Ετσι μετά από αυτήν την αλλαγή οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού στο live της Παρασκευής είναι ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Ισίδωρος Δούνης, ο Μιχάλης Ευρυπιώτης, η Μαίρη Βαρσάμη και η Ανχελίτα.

Big Brother: Ανατροπή στο σπίτι – Η Ανχελίτα ζήτησε συγγνώμη από την Ευδοκία

Μια ειλικρινή συγγνώμη θέλησε να ζητήσει η Ανχελίτα από την Ευδοκία, για τη συμπεριφορά της σε έναν τσακωμό που είχε γίνει τις προηγούμενες ημέρες στο σπίτι του Big Brother.

Η Ανχελίτα έχει αποφασίσει εδώ και καιρό να μη μιλά στη συμπαίκτριά της, ωστόσο εκείνη τη μέρα της απευθύνθηκε μόνο και μόνο για να της πει κάτι κακό, όπως παραδέχτηκε η ίδια.

«Ήθελα να σου ζητήσω συγγνώμη για τις προάλλες που σου επιτέθηκα και σου μίλησα άσχημα που τσακώνονταν όλοι εδώ. Είχα πάρα πολλά νεύρα με όλα γενικά και με το πώς ξεκίνησε ο τσακωμός. Δεν συνηθίζω να σου απευθύνω τον λόγο και το έκανα μόνο για να σου πώ κάτι κακό. Γενικότερα δεν αναιρώ την άποψη που έχω σχηματίσει απλά θεωρώ ότι ήταν απαράδεκτη η συμπεριφορά μου. Δεν έχουμε κάτι να χωρίσουμε», είπε η Ανχελίτα με την Ευδοκία να απαντά:

«Εγώ τη δέχομαι. Ο κάθε άνθρωπος μπορεί να νιώσει όπως νιώθει. Μου έχεις κόψει και την καλημέρα, ή να σε ρωτάω αν θες μπρόκολο και να μη μου απαντάς. Αυτό είναι κάτι άλλο που λίγο ξεπερνάει αυτό που λες».

Big Brother: Η Ευδοκία και η «πανοπλία» από αλουμινόχαρτο

Η Ευδοκία βαρέθηκε και δεν είχε τι να κάνει μέσα στο σπίτι του Big Brother. Πήρε λοιπόν το αλουμινόχαρτο και τυλίχτηκε από τα πόδια μέχρι το κεφάλι.

Η «πανοπλία» από αλουμινόχαρτο ετοιμάστηκε και η Ευδοκία σχολιάζει:

«Βαριέμαι και θέλω να κάνω κάτι. Ψάχνω για κάποια απασχόληση, αλλά δεν βρίσκω τίποτα».

Big Brother spoiler αποχωρηση 22/10: Ανατροπη! Αυτός αποχωρει σημερα

Στο Big Βrother πραγματοποιήθηκε αγώνισμα για το βέτο κι ο κάτοχός του έφερε ανατροπές στο σπίτι.

Μετά από έναν ανατρεπτικό αγώνα, το βέτο κέρδισε η Σαμάνθα Μίσοβιτς κάτι το οποίο έφερε ανακατατάξεις γιατί μέχρι τώρα ήταν υποψήφια προς αποχώρηση.

Η Σαμάνθα δεν είναι πλέον υποψήφια μετά τη νίκη της κι οι υποψηφιότητες διαμορφώθηκαν ξανά.

Μετά από αυτήν την αλλαγή οι υποψήφιοι που θα διεκδικήσουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού στο live της Παρασκευής είναι ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Ισίδωρος Δούνης, ο Μιχάλης Ευρυπιώτης, η Μαίρη Βαρσάμη και η Ανχελίτα.

Ποιος παίκτης θα αποχαιρετήσει αύριο το σπίτι του Big Brother;

Μεγάλο φαβορί για αποχώρηση είναι ο Μιχάλη Ευριπιώτης.