Big Brother spoiler αποχωρηση 22/10: Ποιος αποχωρει σημερα;

Big Brother spoiler αποχωρηση 22/10: Ακόμη μια βραδιά αποχώρησης αναμανένεται απόψε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού!

Ποιος θα φύγει τελικά; Ποιοι οι υποψήφιοι!

Ημέρα αποχώρησης είναι η Παρασκευή για το Big Brother και η αγωνία των παικτών βρίσκεται στο κόκκινο.

Στο χθεσινό επεισόδιο (21/10) πραγματοποιήθηκε το αγώνισμα για το βέτο και ο κάτοχός του έφερε τα πάνω κάτω στο σπίτι.

Συγκεκριμένα, το κέρδισε η Σαμάνθα, η οποία ήταν υποψήφια προς αποχώρηση.

Μετά τη νίκη της όμως σώθηκε και η λίστα με τους παίκτες που βγήκαν στον τάκο διαμορφώθηκε ξανά.

Την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού στο αποψινό live λοιπόν, διεκδικούν ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Ισίδωρος Δούνης, ο Μιχάλης Ευρυπιώτης, η Μαίρη Βαρσάμη και η Ανχελίτα.

«Δέχθηκα σεξουαλική παρενόχληση στον εργασιακό χώρο»

Στη γραμμή ζωής του Big Brother βρέθηκε σε πρώτο πλάνο η Μαίρη τη νύχτα της Παρασκευής στον ΣΚΑΪ. Η παίκτρια του ριάλιτι εγκλεισμού προχώρησε, μάλιστα, σε μια εξομολόγηση ψυχής για την σεξουαλική παρενόχληση που δέχθηκε στον χώρο εργασίας της.

Πιο συγκεκριμένα, η Μαίρη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «το 2008 ολοκληρώνω τις σπουδές μου στην διοίκηση επιχειρήσεων. Μια πολύ μεγάλη πολυεθνική μού δίνει την ευκαιρία και με επιλέγει ανάμεσα σε πάρα πολλούς. Η μεγαλύτερη δυσκολία ήταν να είσαι μια γυναίκα νεαρής ηλικίας και να μπορέσεις να κάνεις τη δουλειά σου όσο πιο σωστά γίνεται και να μπορέσουν να σε αντιμετωπίσουν και οι άλλοι με τον ίδιο σεβασμό και να έχεις ίσες ευκαιρίες. Και τις είχα».

«Ενώ ήμουν πολύ χαρούμενη που ήμουν στην πολυεθνική, αποφασίζω να φύγω και να πάω σε μικρότερες εταιρείες. Βίωσα την παρενόχληση. Πιο συγκεκριμένα, μου ζητήθηκε να αλλάξει ο χώρος εργασίας και να ακολουθήσω τον διευθυντή μου για να δουλέψουμε μόνοι μας. Όχι απλά αρνήθηκα αλλά απευθύνθηκα και σε άλλους ανθρώπους για αυτό. Δυστυχώς τότε δεν εισακούστηκα με αποτέλεσμα να φύγω από την δουλειά και να δηλώσω παραίτηση».

«Αν μπορούσα να πω με μια λέξη αυτό που ένιωσα είναι θυμός και σοκ» πρόσθεσε η παίκτρια του Big Brother στο live της Παρασκευής.

Big Brother spoiler αποχωρηση 22/10: Big Brother: «Εδώ μέσα θα γίνει μακελειό»

Τα στρατόπεδα ανταλλάσσουν πυρά στο Big Brother και τα «πηγαδάκια» δεν σταματούν λεπτό για τις σχέσεις που διαταράσσονται μέσα στο σπίτι.

Έντονο αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση δίπλα στον Παναγιώτη Πέτσα στο live της Παρασκευής. Η Ανχελίτα θεώρησε ότι θα είναι μάλλον ο Ισίδωρος Δούνης κι η Μαίρη Βαρσάμη κι ότι θα γίνει μακελειό με τις αντιδράσεις τους, προκαλώντας ένα νέο κύκλο αντιδράσεων.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε δύο στρατόπεδα καλώς ή κακώς. Ομάδες ανθρώπων που έχουν κοινά μεταξύ τους… Είμαστε λιγότεροι, βαλλόμεθα από παντού κι είμαστε άοπλοι.»

Big Brother: Στα άκρα η κόντρα ανάμεσα σε Σαμάνθα και Μαίρη

Ένα σχόλιο της Μαίρης Βαρσάμη στο Big Brother πυροδότησε νέες εντάσεις. Συγκεκριμένα σχολίασε το πως ψήφισαν οι παίκτες για τον υποψήφιο προς αποχώρηση στο live της Παρασκευής.

Η Μαίρη ανέφερε ότι τής έκανε εντύπωση πως ενώ έχουν πρόβλημα με την Ευδοκία Τσαγκλή, η Σαμάνθα κι η παρέα της ψήφισαν τον Ισίδωρο Δούνη κι οι αντιδράσεις δεν άργησαν να έρθουν. Η Σαμάνθα εκνευρίστηκε, που η Μαίρη επεμβαίνει συνέχεια και χαρακτήρισε τoν Ισίδωρο ψεύτικο καθώς ανέφερε ότι από την μια χαμογελά κι από την άλλη δεν θέλει να δείξει κάτι άλλο στον κόσμο για να μην φανεί κακός. Ο καυγάς έφτασε στο κόκκινο κι η Σαμάνθα ανέφερε: «Κατ’ αρχάς αν θέλεις να ακούσεις άκου. Μην φωνάζεις πάνω στους άλλους, μην αρχίσω. Όχι, δεν θα ηρεμήσω γιατί πρέπει να ακούσεις και την άποψή μου.»

Η κόντρα τους έληξε χωρίς κάποιο συγκεκριμένο αποτέλεσμα.

Big Brother spoiler αποχωρηση 22/10: Ποιος αποχωρει σημερα;

Στο επεισόδιο της Πέμπτης (21/10) είδαμε στο σπίτι του Big Brother να πραγματοποιείται το αγώνισμα του βέτο το οποίο έφερε μεγάλες ανατροπές!

Νικήτρια του αγωνίσματος ήταν η Σαμάνθα Μίσοβιτς η οποία αρχικά ήταν υποψήφια προς αποχώρηση, όμως «έσωσε» τον εαυτό της μετά τη νίκη της και έτσι οι υποψηφιότητες διαμορφώθηκαν ξανά.

Αυτοί που διεκδικούν τη ψήφο του τηλεοπτικού κοινού στο σημερινό live του Big Brother, είναι ο Παναγιώτης Πέτσας, ο Ισίδωρος Δούνης, ο Μιχάλης Ευρυπιώτης, η Μαίρη Βαρσάμη και η Ανχελίτα.

Ποιος θα πει… αντίο;

Ακόμη δεν υπάρχει οριστικό spoiler, ωστόσο μεγάλο φαβορί μοιάζει ο Μιχάλης.

Σε λίγες ώρες το οριστικό spoiler.