Big Brother spoiler αποχωρηση 29/10: Ποιος αποχωρεί σήμερα;

Big Brother spoiler αποχωρηση 29/10: Ακόμη μια βραδιά αποχώρησης απόψε από το σπίτι του Μεγάλου Αδελφού. Ποιοι οι τρεις υποψήφιοι. Ποιος αποχωρεί;

Βραδιά αποχώρησης είναι η σημερινή για το Big Brother, καθώς κάθε Παρασκευή πραγματοποιείται το live, που ένας παίκτης αποχαιρετά μαζεύει τα πράγματά του και αποχαιρετά τους υπόλοιπους ενοίκους.

Οι αρχικοί υποψήφιοι της εβδομάδας ήταν ο Ισίδωρος Δούνης, η Ανχελίτα και η Σαμάνθα Μίσοβιτς. Το χθεσινό επεισόδιο η Μαίρη Βαρσάμη και η Μαρία Αλεξόγλου κέρδισαν το βέτο και έτσι είχαν τη δυνατότητα να «σώσουν» έναν από τους υποψήφιους από τη διαδικασία της αποχώρησης.

Οι δύο γυναίκες, λοιπόν, αποφάσισαν να αφαιρέσουν τον Ισίδωρο Δούνη από τη λίστα των υποψηφίων και έτσι τη θέση του πήρε η Ευδοκία Τσαγκλή. Συνεπώς, Ανχελίτσα, Σαμάνθα Μίσοβιτς και Ευδοκία Τσαγλή θα διεκδικήσουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού.

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Άννα – «Έσκυψα, κρατούσα το κεφάλι μου και κοιτούσα να φεύγουν σίδερα»

Την δική της γραμμή ζωής χάραξε η Άννα Ελευθερίου στο Big Brother κι ανάμεσα σε άλλα μίλησε για το ατύχημα που είχε με το αυτοκίνητο και παρά λίγο να της κοστίσει τη ζωή αλλά και τη νίκη της στο Power of Love.

«Γεννήθηκα το 1985 στην Κύπρο και το 1993 η αδερφή μου, η Ιζαμπέλα. Το 1996 ακούσαμε στο ραδιόφωνο ότι πνίγηκε ένα παιδάκι κι ήταν ο ξάδερφός μου. Το 2001 ήρθε στην ζωή ο αδερφός μου. Το 2002 πέρασα δημοσιογραφία στην Θεσσαλονίκη. Το 2008 επέστρεψα στην Κύπρο κι άνοιξα κατάστημα με ρούχα. Μετά με πήραν τηλέφωνο για casting δίπλα από έναν παρουσιαστή και ξεκίνησαν τα πρώτα δειλά βήματα στην τηλεόραση.

Το 2015 είναι μια χρονιά που με στιγμάτισε. Έβρεχε, το αυτοκίνητο μου έπεσε σε μια λακούβα με νερό και προσπάθησα να το επαναφέρω. Το αυτοκίνητο ανατράπηκε και θυμάμαι πως σκέφτηκα ότι αυτές μπορεί να είναι οι τελευταίες στιγμές της ζωής μου. Έσκυψα, κρατούσα το κεφάλι μου και κοιτούσα από το καθρεφτάκι να φεύγουν σίδερα από το αμάξι και φοβόμουν μην πέσει επάνω μου άλλο αυτοκίνητο και χάσω την ζωή μου. Σκεφτόμουν τους γονείς μου και τον πόνο που θα περνούσαν.

Το 2018 δήλωσα συμμετοχή στο Power of Love και κέρδισα. Δεν πέρασα τόσο καλά γιατί κάποιοι παίκτες προσπάθησαν να θίξουν την αξιοπρέπειά μου.»

Big Brother: «Εδώ μέσα θα γίνει μακελειό»

Τα στρατόπεδα ανταλλάσσουν πυρά στο Big Brother και τα «πηγαδάκια» δεν σταματούν λεπτό για τις σχέσεις που διαταράσσονται μέσα στο σπίτι.

Έντονο αντικείμενο συζήτησης αποτέλεσε ποιοι θα είναι οι υποψήφιοι προς αποχώρηση δίπλα στον Παναγιώτη Πέτσα στο live της Παρασκευής. Η Ανχελίτα θεώρησε ότι θα είναι μάλλον ο Ισίδωρος Δούνης κι η Μαίρη Βαρσάμη κι ότι θα γίνει μακελειό με τις αντιδράσεις τους, προκαλώντας ένα νέο κύκλο αντιδράσεων.

Στην συνέχεια πρόσθεσε: «Είμαστε δύο στρατόπεδα καλώς ή κακώς. Ομάδες ανθρώπων που έχουν κοινά μεταξύ τους… Είμαστε λιγότεροι, βαλλόμεθα από παντού κι είμαστε άοπλοι.»

Big Brother spoiler αποχωρηση 29/10: Ποιος αποχωρεί σήμερα;

Η Σαμάνθα, ο Ισίδωρος και η Ανχελίτα βγήκαν υποψήφιοι προς αποχώρηση έπειτα από την ψηφοφορία των παικτών.

Το βέτο όμως πάντα φέρνει ανακατατάξεις όπως άλλωστε και στο χθεσινό επεισόδιο. Έτσι ήρθε με έκπληξη το βέτο αφού το κέρδισαν δύο άτομα. Στο αγώνισμα που έβαλε Big Brother στους παίκτες εκείνες που υπερτέρησαν ήταν η Μαίρη και η Μαρία που κράτησαν το πολυπόθητο ατού στα χέρια τους. Επέλεξε να το χρησιμοποιήσει και να σώσει τον Ισίδωρο γεγονός που έφερε ανατροπή στους υποψήφιους. Και έτσι η Ευδοκία βγήκε στον τάκο παίρνοντας τη θέση του Ισίδωρου στις υποψηφιότητες.

Τις περισσότερες πιθανότητες για να αποχωρήσει από το Big Brother έχει η Σαμάνθα και μετά ή Ανχελίτα