Big Brother spoiler αποχωρηση 5/11: Ανατροπή! Αυτός αποχωρει σημερα

Big Brother spoiler αποχωρηση 5/11: Μετά το βέτο και την ανατροπή στους υποψηφίους πάμε για ανατροπή και στο ποιο φεύγει!

Ολοκληρώθηκε η διαδικασία του βέτο στο Big Brother, η οποία έφερε ανατροπή στους υποψήφιους προς αποχώρηση.

Η χθεσινή ψηφοφορία ανέδειξε ως υποψήφιους προς αποχώρηση την Ανχελίτα, τον Ισίδωρο Δούνη και τον Νάσο Ντάλλη, που αυτή την εβδομάδα έχουν στρέψει τα βλέμματα των συμπαικτών τους επάνω τους για τους λάθος λόγους.

Στην αποψινή δοκιμασία του βέτο, νικητής ήταν ο Κώστας Στυλιανάκης, ο οποίος επέλεξε να σώσει την Ανχελίτα. Έτσι την θέση της στους υποψήφιους πήρε η Μαίρη Βαρσάμη.

Ισίδωρος, Νάσος και Μαίρη… Ποιος θα αποχωρήσει αύριο στο live του Big Brother;

Δύσκολες ώρες για τον Ισίδωρο – Ενημερώθηκε ότι έφυγε από τη ζωή δικός του άνθρωπος

Μία από τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής του και δη μέσα στο σπίτι του Big Brother έζησε ο Ισίδωρος, ο οποίος έμαθε ξαφνικά ότι έφυγε από τη ζωή του ο αγαπημένος του παππούς.

Ο παίκτης κλήθηκε στο δωμάτιο επικοινωνίας και του δόθηκε ένα τηλέφωνο στο οποίο συνομίλησε με τη μητέρα του, η οποία του μετέφερε το δυσάρεστο γεγονός.

«Επικοινώνησε νωρίτερα η μητέρα μου μαζί μου για να με ενημερώσει για το χειρότερο σενάριο που θα μπορούσε να συμβεί. Το να χάσω έναν δικό μου άνθρωπο, όσο εγώ είμαι εδώ. Έχασα τον παππού μου, τον πατέρα της μητέρας μου. Τον άντρα της ζωής μου γιατί από τότε που έφυγε ο πατέρας μου, αυτός ήταν ο μόνος άντρας που είχαμε στην οικογένεια. Τον είχα πρότυπο, τον αγαπούσα και με αγαπούσε και δεν πρόλαβα να τον χαιρετήσω.

Ήταν ο πιο καλόκαρδος άνθρωπος που γνώρισα ποτέ στη ζωή μου και που είμαι τυχερός που ήταν ο παππούς μου. Ο παππούς μου ο Γιώργος. Με έβλεπε, ξενυχτούσε για να με δει και ήταν μαζί μου από όταν το ανακοίνωσα και γι αυτόν ακριβώς τον λόγο θα συνεχίσω για όσο πάει. Ξέρω ότι η οικογένειά μου με στήριξε, ξέρω ότι από τη στιγμή που θα φύγω δεν θα ξαναγυρίσω. Θα τους δω όταν αποφασίσει ο κόσμος ότι για μένα αυτό το ταξίδι τελείωσε», είπε χαρακτηστικά στον Big Brother.

Η Μαίρη, πολύ καλή φίλη του Ισίδωρου μέσα στο παιχνίδι, δεν μπορέσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, λέγοντας στον Big ότι δεν ξέρει πώς να τον βοηθήσει.

Big Brother: Το παιχνίδι της Ευδοκίας έφερε την «έκρηξη» του Νάσου

Μέσα από ένα δικό της παιχνίδι θέλησε να βγάλει τη σειρά των παικτών που αγωνίστηκαν για το βέτο στο Big Brother η αρχηγός Ευδοκία, το οποίο ωστόσο δεν δέχτηκε να παίξει η Ανχελίτα αλλά και άλλοι παίκτες μέσα στο σπίτι.

poster

Η Ευδοκία έφτιαξε μικρούς «πλανήτες» από αλουμινόχαρτα, όπου μέσα έγραφε τα ονόματα των συμπαικτών της και τα έκρυψε στο σπίτι, έτσι ώστε να τα βρουν. Όταν εξήγησε τον τρόπο που παίζεται η Ανχελίτα αντέδρασε, ενώ τόσο η Μαίρη όσο και ο Ισίδωρος προσπάθησαν να της εξηγήξουν ότι δεν είναι η κατάλληλη ώρα για παιχνίδι, αφού είχε προηγηθεί η ψηφοφορία.

Όταν η Ευδοκία προσπάθησε να εξηγήσει στον Νάσο τι ήθελε να κάνει, εκείνος ξέσπασε, αφήνοντας υπονοούμενα για κάποιους από τους συμπαίκτες του.

«Ο Νίκος επέλεξε να το κάνει στην τύχη, εσύ ήθελες παιχνίδι, είναι δεκτοί όλοι οι τρόποι. Δεν υπάρχει παιχνίδι στο βέτο. Θα το πω πολύ τίμια, αν έχω φτάσει στα 35 μου, κάποιοι άλλοι είναι στα 30 τους, κάποιοι στα 32 και κάποιοι στα 36 και τρέμει το φιλοκάρδη σου να βγεις στην ψηφοφορία, αλλάζει ο χαρακτήρας σου, κάνεις προσευχές, επικαλείσαι Θεούς και δαίμονες και πουλάς την ψυχή σου στον διάολο για να παραμείνεις…

Την Παρασκευή πριν φύγω θα κάνω έναν μονόλογο στην πόρτα και θα δείτε ποιος το κάνει. Έχουμε δει πολλούς να αλλάζει η ψυχολογία τους όταν είναι προτεινόμενοι και όταν δεν είναι. Εδώ παίζουμε το θέατρο του παραλόγου. Όταν παίζεις έναν παιχνίδι πρώτα πρέπει να ξέρεις να χάνεις. Όταν βγαίνεις προτεινόμενος, αν γίνεσαι δράκος, σου φταίνε όλοι, είσαι το ταπεινό χαμομηλάκι κλπ, είσαι τραγικός. Δεν θα μιλήσω νωρίτερα γιατί δεν θέλω να επηρεάσω το κοινό», είπε σε μια συζήτηση με την Ευδοκία, τη Μαίρη, την Άννα και τον Ισίδωρο.

Η Άννα κάνει υπομονή

Σε μια συζήτηση που είχε η Άννα με τον Big Brother του τόνισε ότι κάνει υπομονή με την Ευδοκία.

«Θέλει να βγάζει όλους τους άλλους λάθος, μιλάει απότομα, είναι ειρωνική και όταν ο άλλος δεν της απαντά τόσο ευγενικά παραξενεύεται και δεν μπορώ να καταλάβω όλο αυτό που γίνεται. Χρησιμοποιεί λέξεις περίεργες με ένα στυλ πολύ ειρωνικό. Όταν μου μιλάει έτσι δεν μπορώ να μην της απαντήσω ειρωνικά», τόνισε.

Big Brother spoiler αποχωρηση 5/11: Ποιος αποχωρει σημερα;

Απόψε στο Big Brother έχουμε ένα ακόμα live με τριάδα φωτιά: ΙσίδωροςΜαίρη και Νάσος. Ποιος θα αποχωρήσει άραγε;

Σύμφωνα με πληροφορίες, στα μέχρι τώρα αποτελέσματα η Μαίρη έχει πολύ υψηλά ποσοστά δημοφιλίας. Πριν καιρό είχε και ο Ισίδωρος, αλλά όχι πλέον. Χάνει αρκετό κόσμο τελευταία, και έχει λογική εξήγηση, αφού ουσιαστικά δεν συμμετέχει σε πολλά και έχει απομονωθεί. Όλη μέρα σε σχόλια για όλους τους συμπαίχτες του. Απέχει από οτιδήποτε άλλο. Αντίθετα ο Νάσος είναι σε άνοδο, και κερδίζει συνεχώς φίλους στα social. Αν γινόταν αυτή η ψηφοφορία πριν δύο εβδομάδες ο Νάσος θα ήταν ήδη σπίτι του, και με διαφορά. Αλλά τώρα τα πράγματα άλλαξαν.

Έτσι, ο Ισίδωρος με μικρή διαφορά είναι τελευταίος στις προτιμήσεις του κόσμου στην τηλεφωνική ψηφοφορία για να παραμείνει στο σπίτι. Από κοντά και ο Νάσος, και η Μαίρη δεν δείχνει να έχει κανένα πρόβλημα, σύμφωνα με το MAD.TV.

-Ad-