Big Brother spoiler: Ερωτικές περιπτύξεις στην τουαλέτα (vid)

Big Brother spoiler: «Καυτές» εξελίξεις αναμένονται στο αποψινό επεισόδιο του Big Brother, σύμφωνα με τα όσα μετέφερε στον «αέρα» η εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου.

Μετά τις εντάσεις ανάμεσα σε Μαίρη, Στηβ και Σύλια, το σκηνικό αλλάζει και γίνεται πιο ερωτικό, καθώς η Ανχελίτα και ο Παναγιώτης Πέτσας έρχονται πολύ κοντά και προχωρούν σε ερωτικές περιπτύξεις στο μπάνιο.

Όπως ανέφερε χαρακτηριστικά ο Χάρης Λεμπιδάκης, θα δούμε τα «πρώτα καυτά πλάνα» ανάμεσα στους δύο παίκτες και μάλιστα, όπως αποκάλυψε «έχει επέλθει ερωτική πράξη στο μπάνιο».

Big Brother – Στέφανος: «Ζορίζομαι, νιώθω ότι θέλω να φύγω από το σπίτι» – «Θέλω γυναίκα, δεν αντέχω άλλο»

Στο σπίτι του Big Brother άρχισαν τα ζόρια για τον Στέφανο. Ο παίκτης διαμαρτύρεται ότι του λείπει το σεξ και αυτό του δημιουργεί πρόβλημα καθώς δεν αντέχει να μείνει άλλο μέσα στο παιχνίδι.

Τι θα γίνει αλήθεια; H επιθυμία του θα υπερνικήσει τον ζήλο του να φτάσει στο τέλος του παιχνιδιού και να κερδίσει το έπαθλο;

Συγκεκριμένα ο παίκτης είπε: «Θέλω γυναίκα, δεν αντέχω άλλο» και συνέχισε: «Ζορίζομαι, νιώθω ότι θέλω να φύγω από το σπίτι».

Big Brother spoiler: : «Η Μαίρη δεν έχει καταλάβει ότι ο Στηβ γουστάρει εμένα όχι εγώ τον Στηβ»

Η Σύλια και ο Στηβ έχουν έρθει κοντά μέσα στο σπίτι του Big Brother.

Ο Στηβ αποφάσισε να αποκαλύψει στη Σύλια όσα του είχε πει η Μαίρη για τη σχέση του με τη Σύλια και πώς βλέπει εκείνη το φλερτ που έχουν. Η Σύλια από τη μεριά της εκνευρίστηκε με αυτή την αποκάλυψη και θίχτηκε.

«Ο Στηβ πληροφορήθηκε κάτι που στην αρχή δεν ήθελε να μου το πει. Είπαν κάτι για τον Στηβ και μένα. Εμένα που περνάει από το μυαλό πως υπάρχει ενδιαφέρον από τη μεριά της για τον Στηβ. Μου αρέσει να υπάρχει κάτι μεταξύ δυο ατόμων και ο ένας να ζηλεύει. Εγώ είμαι σε σχέση και ζηλεύω…», είπε η Σύλια και συνέχισε δηλώνοντας απόλυτα πως:

«Η Μαίρη δεν έχει καταλάβει ότι ο Στηβ γουστάρει εμένα όχι εγώ τον Στηβ».

Big Brother: Παρεξηγήθηκαν για άλλη μια φορά Στηβ και Κωστής

Τεταμένο το κλίμα μέσα στο σπίτι του Big Brother μεταξύ του Στηβ και του Κωστή.

Ο Στηβ δηλώνει μετανιωμένος που τα βρήκε μαζί του και κουράστηκε με τη στάση του συμπαίκτη του.

«Σαν να κάνεις παρέα με μικρό παιδί. Το μικρό παιδί δεν καταλαβαίνει τι σκανδαλιά κάνει και την κάνει ξανά και ξανά. Το ίδιο συμβαίνει και με τον Κωστή. Ο Κωστής δεν καταλαβαίνει», λέει ο Στηβ με την απογοήτευση ζωγραφισμένη στο πρόσωπό του.

«Το πρωί πήγα να του μιλήσω και με έδιωχνε. Είναι πολύ παράξενος. Ό,τι και να κάνω παρεξηγείται», σχολίασε φανερά ενοχλημένος ο Κωστής.