Big Brother spoiler υποψηφιοι 22/9: Ποιοι είναι οι 3 για… αποχώρηση;

Big Brother spoiler υποψηφιοι 22/9: Έφτασε όμως και η ώρα της ψηφοφορίας των συγκατοίκων. Ποιοι είναι εκείνοι που θα συγκεντρώσουν απόψε τις περισσότερες ψήφους και ποιες αντιδράσεις θα προκληθούν;

ο ρομαντικό δείπνο ανάμεσα στην Ανχελίτα και στον Παναγιώτη δεν έχει καλή κατάληξη αφού μία παρεξήγηση δημιουργεί απόσταση ανάμεσά τους.

Η καθαριότητα του σπιτιού αποτελεί ένα βασικό ζήτημα συζήτησης στο σπίτι και γίνεται η αφορμή για δύο νέες συγκρούσεις.

Μία φάρσα που αποφασίζει να κάνει ο Steve στον Κώστα του γυρνάει… μπούμερανγκ και καταλήγει σε νέο καυγά.

Big Brother spoiler υποψηφιοι 22/9: Ποιοι είναι οι 3 για… αποχώρηση;

Έφτασε όμως και η ώρα της ψηφοφορίας των συγκατοίκων.

Ποιοι είναι εκείνοι που θα συγκεντρώσουν απόψε τις περισσότερες ψήφους και ποιες αντιδράσεις θα προκληθούν;

Σε λίγες ώρες οι απαντήσεις…

Big Brother – Παναγιώτης Πέτσας: Ο πατέρας του καμαρώνει για τα πλάνα στο μπάνιο

Όσο ο Παναγιώτης Πέτσας και η Ανχελίτα αναστατώνουν τους συγκατοίκους τους στο Big Brother, το θέμα της σχέσης τους απασχολεί και κόσμο που είναι έξω από το σπίτι. Ο Βασίλης Πέτσας, πατέρας του Παναγιώτη, μίλησε στην εκπομπή Super Κατερίνα και τον Σπύρο Ραφαήλ Κεραμίδα, για τον γιο του και όσα συμβαίνουν μέσα στο Big Brother.

«Η Ανχελίτα είναι η καινούρια μας νύφη, από ό,τι καταλαβαίνω. Ο Παναγιωτάκης είναι φουλ ερωτευμένος και το δείχνει κάθε στιγμή. Να προσέξει μην πληγωθεί. Από τη στιγμή που είδα πώς την κοίταγε… το μυαλό μου πήγε ότι εκεί στόχευσε και νομίζω το πέτυχε. Εννοείται ότι εγκρίνω. Καμάρωνα τον γιο μου όταν είδα τα πλάνα στο μπάνιο.

Ο Παναγιώτης πέφτει με τα μούτρα… και πληγώνεται. Έχει πληγωθεί και τον έχουμε μαζέψει η οικογένεια. Είχε αποφασίσει αρκετό καιρό να είναι μόνος του, γιατί μετά το GNTM είχε πληγωθεί από μια σχέση. Του στοίχησε και όλο αυτό το διάστημα ήταν μόνος του. Μπήκε στο Big Brother συνειδητοποιημένα, ήξερε τι έκανε», λέει χαρακτηριστικά ο πατέρας του Παναγιώτη Πέτσα.

Big Brother: Πανικό προκάλεσε το έντομο στο σπίτι του Μεγάλου Αδελφού

Για δεύτερη συνεχόμενη ημέρα επέλεξε το σπίτι του Big Brother το… έντομο προκειμένου να σκορπίσει τον τρόμο σε κάποιους διαγωνιζόμενους. Κυρίως στη Μαίρη!

Πιο συγκεκριμένα, ενώ οι ένοικοι του σπιτιού του Μεγάλου Αδελφού απολάμβαναν τον άπλετο ελεύθερο χρόνο τους στο σαλόνι, κάτι ήρθε για να τους αναστατώσει.

Οι αντιδράσεις, δε, της Μαίρης με συνοδοιπόρο σε αυτό το «ταξίδι» τον Ισίδωρο ήταν κάτι περισσότερο από απολαυστικές. Με τσιρίδες και φωνές, βεβαίως, σε πρώτο πλάνο.

Μένει να δούμε αν το έντομο αυτό θα επισκεφθεί ξανά το σπίτι του Big Brother….

Big Brother: Ο Στηβ Μιλάτος απασφάλισε, ξανά, προς την Μαίρη – «Με πιάνει αηδία»

Τον έντονο εκνευρισμό του δεν έκρυψε, ξανά, στο Big Brother της Τρίτης ο Στιβ Μιλάτος. Αυτή την φορά, το γοητευτικό μοντέλο θέλησε να… τα βάλει με τους συγκατοίκους του!

Πιο συγκεκριμένα, ο Στηβ Μιλάτος τόνισε στον Μεγάλο Αδελφό για την Μαίρη πως «από εκεί που ήταν μόνο με τον Νίκο και τον Κωστή και μίλαγε λίγο πιο σπαστά με τους υπόλοιπους από τη στιγμή που έφυγε η Σοφία, ξεκίνησε λίγο να ανοίγεται, να απλώνεται και να μιλάει. Ή το κάνει στρατηγικά… Την κρατάω και γω σε μια απόσταση μέχρι να καταλάβω το ποιόν της και να μπορέσω να βγάλω μια ολοκληρωμένη γνώμη για αυτήν».

«Το ότι ήρθα χωρίς στρατηγική και θέλω απλά να περάσω καλά δεν ισχύει για κανέναν λόγο! Έχει έρθει με απόλυτη στρατηγική και ξέρει καλά τι κάνει» πρόσθεσε ο Στιβ Μιλάτος στις συμπαίκτριες του στον κήπο του Big Brother. «Το σέβομαι και την σέβομαι σαν αντίπαλο πλέον. Την είχα υποτιμήσει. Με πιάνει μια αηδία και όταν με πιάνει μια αηδία δεν μπορώ να κρατήσω το στόμα μου κλειστό».

«Έχω την απάθεια αλλά μέχρι ένα σημείο. Μετά από κάποιο σημείο όμως θέλω να ανοίξω το στόμα μου…».