Big brother spoiler υποψήφιοι 29/9: Εκπληξη με 5 υποψήφιους για αποχωρηση

Big brother spoiler υποψήφιοι 29/9: Αλλαξαν οι ισορροπίες με την άφιξη των νέων παικτών. Ποιοι είναι οι υποψήφιοι; Η μεγάλη έκπληξημε το συνολικό αριθμό!

Συνολικά πέντε φαίνεται να είναι οι υποψήφιο προς αποχώρηση για αυτή την εβδομάδα, σύμφωνα με τα spoilers.

Big brother spoiler υποψήφιοι 29/9: Εκπληξη με 5 υποψήφιους για αποχωρηση

Έτσι όπως αναφέρει η διαρροή μας, υποψήφιοι προς αποχώρηση αυτή την εβδομάδα είναι, η Μαίρη, η Ευδοκία για μια ακόμα φορά, η Σαμάνθα που έχει εκνευρίσει τους πάντες με τον τρόπο της και την συμπεριφορά της και το ζευγάρι Ανχελίτα Παναγιώτης!

Μένει να δούμε αν θα επιβεβαιωθεί η συγκεκριμένη διαρροή…

Big Brother: «Είναι μια πανούργα δύναμη»

Ανακατεύει τις καταστάσεις ο Στηβ Μιλάτος στο Big Brother κι αυτήν την φορά στο στόχαστρό του μπήκε ο Νίκος Τακλής.

Στον Στηβ δεν αρέσει που ο Νίκος έχει έρθει κοντά με την Ευδοκία Τσαγκλή, η οποία νιώθει παραγκωνισμένη κι ότι από εκεί που ήταν ήρεμος και δεν μιλούσε, ξαφνικά διαμορφώνει γνώμη και βγάζει λόγο για τους τηλεθεατές που τον στήριξαν στην αποχώρηση της Παρασκευής. Ο ίδιος σε «πηγαδάκι» που δημιούργησε με τον Παναγιώτη Πέτσα, την Ανχελίτα και την Σαμάνθα Μίσοβιτς, μετέφερε τις σκέψεις του και κατέληξε: «Είναι έξυπνη αλλά πανούργα δύναμη ο Νίκος. Είναι καλό παιδί αλλά από εκεί και πέρα έχει στρατηγική και θέλει να πετύχει τον στόχο του. Παίζει τον ρόλο του.»

Κλίμα δημιουργεί για άλλη μια φορά ο Στηβ στο Big Brother.

Big Brother: «Καλό είναι να μην δούμε κάτι, βάλτε κάτι επάνω σας»

Παρατήρηση έκανε η Μαίρη Βαρσάμη στον Παναγιώτη Πέτσα και στον Στηβ Μιλάτο, οι οποίοι κυκλοφορούν στο σπίτι του Big Brother σαν το σπίτι τους.

Η Μαίρη είδε τον Παναγιώτη με το εσώρουχο σε κοινόχρηστους χώρους και δεν άντεξε να μην το αναφέρει, ούτως ώστε να περιορίσει τις εμφανίσεις του σε άλλους χώρους. Έπειτα η συζήτηση συνεχίστηκε με τον Στηβ, όπου τής είπε πως κι ο ίδιος έχει κυκλοφορήσει με εσώρουχο το βράδυ γιατί χρειάστηκε να βγάλει το κοτόπουλο από την κατάψυξη ενώ της εξήγησε και πως λειτουργεί, όταν κάνει και μπάνιο για να μην φανεί κάτι που δεν πρέπει.

Όμως οι οδηγίες της Μαίρης ήταν σαφείς κι οι «παραβάτες» συμφώνησαν ότι θα συμμορφωθούν.

Big Brother: Ξέσπασε σε κλάματα η Μαίρη Βαρσάμη

Σε δεινή θέση νιώθει ότι βρίσκεται η Μαίρη Βαρσάμη στο Big Brother, αφού είναι συνέχεια υποψήφια προς αποχώρηση.

Η ίδια νιώθει αρκετά μόνη κι ότι δεν έχει στήριξη από πολλούς με αποτέλεσμα να ξεσπά σε κλάματα: «Θα είμαι κάθε εβδομάδα υποψήφια και το γεγονός ότι θα είμαι δεν με κάνει να απολαμβάνω καθόλου τις ημέρες εδώ. Ένιωθα τελείως διαφορετικά όταν δεν ήμουν υποψήφια την πρώτη και τρίτη φορά. Πολλές φορές νιώθω μόνη μου, κάθομαι έξω και χαζεύω το φεγγάρι. Πιέζομαι κι εγώ. Τουλάχιστον χάρηκα, που μπήκαν καινούριοι παίκτες και μπορώ να συνεννοηθώ.»

Ζόρικες μέρες βιώνει η Μαίρη στο Big Brother.